Week van OMF #20

Op het moment dat ik dit artikel schrijf zit mijn hoofd zo vol met dingen die ik nog moet doen, dat ik eigenlijk geen idee meer heb wat ik afgelopen week heb gedaan. Gelukkig hebben we de foto’s nog, haha. Al moet ik zeggen dat de foto’s weinig loslaten over afgelopen week. Ik was dan ook vooral thuis druk aan het werk. Wel had ik op dinsdag een onwijs leuke taartjesworkshop bij Petit Gateau in Amsterdam. De rest van de week was ik vooral bezig met koken. Koken voor campagnes, vooruitwerken voor deze week want de OMF Workshopweek begint vandaag! Vivian werkte haar eerste echte OhMyFoodness-dag waar ik totaal geen foto’s van heb gemaakt (zo stom) en verder… Tja, kijk maar mee naar deze Week van OMF!

foto1

Vorige week maandag was het natuurlijk Tweede Pinksterdag. Ik moet zeggen dat ik niets heb gemerkt van die extra vrije dag. Ik was gewoon aan het werk, maar later in de week had ik ook niet het idee dat de dagen veel sneller gingen dan normaal. Wel had ik lekker de tijd om verse bouillon te maken voor de noedelsoep die avond. Note to self: ik heb één grote pan nodig voor het maken van soep. Bouillon trekken in twee pannen is toch minder ideaal.

foto2

De restanten van de Amerikaanse snoepvideo die ik met Tim opnam afgelopen weekend haha. Ik kwam ineens een snoepje tegen op de stoel. Wel schattig, zo’n mini hartje.

foto3

Op naar Amsterdam voor een workshop met Hero bij Petit Gateau. Ik heb al eens eerder een workshop gevolgd bij Petit Gateau en vond dat zo leuk! Hoe schattig is dit picknickmandje. Gevuld met ingrediënten die we nodig hadden voor de taartjes.

foto4

Workie workie, samen met een groepje andere foodbloggers. Naast dat het heel lekker was, was het ook erg gezellig.

foto5

Die tartelettes bij Petit Gateau zijn zo waanzinnig lekker… Ze maken er 30.000 per maand. OMG.

foto6

Onze eigen taartjes waren ook bijzonder goed gelukt. Gelukkig mochten ze mee naar huis!

foto7

Dat is eens andere koek he, mannen die food filmen en fotograferen en bezig zijn met de aankleding van de tafel. Haha.

foto8

We moesten eigenlijk allemaal nog avondeten verzorgen en aangezien ik direct uit Amsterdam naar mijn training met Tobias moest, liepen we met z’n allen nog even naar Stach. Kijk deze mooie meringues, oooh zo lekker. Gisteren heb je kunnen lezen dat ik met een Caesar Salad de deur uitging. Deze at ik in de auto.

foto9

Kijk nou! Er komen bloemetjes aan mijn blauwe bessen struikje. Hopelijk worden het bessen uiteindelijk…

foto10

Aan de slag voor een advertorial. Setje bouwen!

foto11

Senna is totaal niet ondeugend. Hoe kóm je erbij.

foto12

Deze kwam ik tegen op Facebook, haha. Zo herkenbaar helaas.

foto13

Verse bloemen <3 Ik vond het altijd maar onzin, (veel – jemig wat zijn die dingen toch duur), geld uitgeven aan bloemen maar ik merk toch dat ik er heel blij van word als ik ze in huis heb. Het staat zo vrolijk en ruikt zo lekker!

foto14

Al maanden ben ik niet tevreden over de kwaliteit van het geluid bij mijn video’s. En toch had ik volgens ‘kenners’ een van de beste microfoons die je kon hebben. Ik had er nu écht genoeg van en ben gaan spelen met instellingen. Stukje opnemen, afluisteren, instellingen prutsen, stukje opnemen, afluisteren. En dat een uur lang. MAAR IK BEN ER UIT! YES, eindelijk is de kwaliteit zoals ik hem écht wil hebben. Helder, geen ruis… gewoon fatsoenlijk. Aankomende donderdag merken jullie dat hopelijk ook in de video.

foto15

Ik maakte namelijk deze lekkere dingen… wat het zijn zie je dus donderdag.

foto16

Vrijdag was Vivian haar eerste werkdag en ik heb gewoon geen foto’s gemaakt. Behalve van deze linzen-quinoasalade die ik maakte voor de lunch en waar binnenkort het recept voor online komt. Volgende week stelt Vivian zichzelf uitgebreid voor op de blog en vanaf dan ga je haar ook (veel) vaker zien op OMF. Ook achter de schermen gaat ze véél doen voor een project waar ik jullie ook volgende week meer over ga vertellen. Hopelijk wordt OMF (nog?) leuker en beter nu Vivian erbij komt ter versterking.

foto17

Het was vrijdagavond weer tijd om te Crossfitten en dat heb ik geweten. Stone 2 shoulders stonden op het programma. Voor de niet kenners: het is hierbij de bedoeling om een betonnen bal van 30 kg vanaf de grond op je schouder te leggen. En dat is dramatisch voor je schouders. Gevolg: bloeduitstortinkjes en blauwe plekken. Overal op mijn lijf trouwens. De gehele ‘route’ die de bal aflegt is gemarkeerd met blauwe plekken. Van schenen tot bovenbenen tot buik tot borst (!) tot schouder. Maar je krijgt er zoveel voor terug he, van CrossFit. Lol.

foto18

Foodpost! Het was rustig afgelopen week, ook wel eens fijn voor de papierbak. Bijzondere foodpost wel: nieuwe multivitaminen van Swisse.

foto19

Even een uurtje voor mezelf met de nieuwe LINDA.

foto20

En daarna op naar de Sallandse Heuvelrug waar Tim en ik een pop-updiner hadden van restaurant De Swarte Ruyter. Kijk dit prachtige uitzicht nou <3 Op zulke momenten besef ik me nog net even iets meer hoe tof mijn werk toch is. En wat hadden we een mazzel met het weer! In het eetoverzicht van gisteren heb je kunnen lezen wat we hebben gegeten.

foto22

Senna en zwanen, die twee gaan niet samen. De zwanen voelen zich bedreigd, Senna wil spelen. Hi-la-risch is het.

Zaterdagavond hadden we een feestje van Ken en Annemie. Die vierden hun verjaardag samen. Geen foto’s gemaakt maar het was gezellig. En lekker in de tuin!

foto23

Zondagochtend ontbijt: sinds lange tijd maakte ik weer eens ei-banaanpannenkoekjes. Heerlijk met verse aardbeien en blauwe bessen.

foto21

Na het huishouden tijd om aan het werk te gaan: kaartjes schrijven voor de goodiebags van de workshopweek deze week, artikelen afmaken waar ik nog niet aan toe was gekomen en de laatste voorbereidingen treffen voor deze week.

Zowel Tim als ik hebben beide een hele hectische week deze week. Ik ben natuurlijk 4 dagen op pad voor de workshopweek en moet het daarnaast voor elkaar zien te krijgen om de rest van de werkzaamheden ook plaats te laten vinden, en Tim heeft diverse zakelijke afspraken waardoor hij ook drie avonden niet thuis is. Wat er van foto’s maken, sporten en andere bezigheden naast eten terecht gaat komen, ik heb geen flauw idee. Dat zien we volgende week bij de volgende Week van OMF!

Fijne week! x

Join the Conversation

  1. Margot says:

    Wat zien die taartjes er heerlijk uit! En fijn dat je er uit bent met je geluid. Wat gebruik je eigenlijk voor het opnemen als ik dat mag vragen? Succes deze week!

  2. Rachel Kromdijk says:

    Mooie foto’s en wat zien de taartjes er goed uit ! liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close