Week van OMF #35-2021

En toen was er alweer een week voorbij! Ik heb een wat rustigere week achter de rug. Qua werk was het niet heel druk en ik heb van die gelegenheid gebruik gemaakt door even een extra vrij middagje in te plannen. Na mijn vakantie heb ik gemerkt dat het verstandig is om mijn hoofd wat minder vol te laten lopen en ik probeer af en toe even wat uurtjes voor mezelf te pakken, zonder met werk, studie of de kinderen bezig te zijn. Daarbuiten werkte en studeerde ik natuurlijk alsnog genoeg. Ook bracht ik mijn oude autootje naar de nieuwe eigenaar, verving ik EINDELIJK wat lampen in huis en was ik een deel van het weekend alleen met de boys.

IMG 3543

Maandag

Ik heb niet zoveel foto’s gemaakt afgelopen week. Hoe drukker de week is, hoe meer foto’s vaak. Enfin, ik zat maandag het grootste deel achter mijn pc en had een telefonisch interview met De Stentor tussendoor. Na het eten ’s avonds wilde Vic op zijn fietsje mee met Senna uitlaten. Het werd een grote ronde, meneer heeft het fietsen namelijk helemaal ontdekt. En wat fijn dat het even mooi weer was hè!

IMG 3544

’s Avonds weer aan de studie. Ik moest nog één interview samenvatten.

IMG 3547

Dinsdag

De dinsdagochtend begon met een ritje in mijn oude auto naar Scherpenzeel. Ik heb de auto verkocht via Ikwilvanmijnautoaf.nl (no spon) en moest hem dinsdag naar de koper brengen. Dat ging gepaard met een LOEIHEET bekertje cappuccino, haha.

IMG 3550

Ik deed de hoognodige werkzaamheden dinsdagochtend en besloot de middag vrij te nemen. Even tijd voor mezelf en mijn diamond painting hobby.

4758FBC5 E1A6 460E B192 F1E5DFFFF549

Om kwart voor drie haalde ik Vic van school en ploften we samen op de bank. We probeerden diverse Instagramfilters en daar kwam zowaar een hele leuke foto uit voort.

IMG 3561

Woensdag

Nadat ik Vic woensdag naar school had gebracht, reed ik met Cody naar Kwantum. Ik wilde namelijk echt wat lampen in huis gaan vervangen. Toen we hier 3,5 jaar geleden kwamen wonen hebben we niet heel veel aandacht besteed aan de lampen die we ophingen, waardoor o.a. de wc en ongelofelijk saaie plafonnière had.

IMG 3562

Muuuuuuch better!

IMG 3564

Ik haalde Vic op van school en nadat Cody in bed lag gingen wij een spelletje spelen.

IMG 3565

Ondertussen kwam er foodpost van Crisp binnen. Ik blijf het tof vinden dat zij zulke unieke/mooie producten in het assortiment hebben. Deze woksaus is nieuw en lijkt me héérlijk. Gauw even proberen.

IMG 3566

Mijn schoonzusje kwam langs aan het einde van de dag en wilde ook nog even naar Kwantum. Twee keer op een dag dus, haha. Ik vind deze krukjes (er is ook nog een olifant en een leeuw) ZO LEUK.

IMG 3568

’s Avonds weer aan de studie! Mijn onderzoekspaper is bijna klaar, woohooo.

IMG 3572

Donderdag

Voor een aankomende fotoshoot moest ik even een foto van de keuken nemen. Het is geloof ik al even geleden dat jullie mijn kantoorkeuken hebben gezien, dus bij deze.

IMG 3573

Ik voerde ook weer een cheesecake-experiment uit die bijzonder goed lukte. Het recept komt over een paar weken online.

IMG 3575

Toppppp!

IMG 3576

Kwantum besloot zelf nog even te reageren op een sloot vragen over de lamp die ik woensdag ophing haha.

IMG 3579

Vrijdag

Mijn dag begon vrijdag bij de kapper! Ik had mijn laptop meegenomen dus kon ondertussen doorwerken aan mijn onderzoeksrapport.

IMG 3581

En die rondde ik thuis helemaal af. Wooohooo! Ik heb ‘m ook direct ingeleverd, weg ermee haha.

IMG 3585

De rest van de middag hing ik nog twee andere lampen op. Deze leuke in Cody’s kamer.

IMG 3587

En deze op de gang boven.

IMG 3588

Oja, en deze leuke handdoekhaakjes in de keuken!

IMG 3592

’s Avonds gingen we nog even lekker barbecuen. Senna werd eindeloos geknuffeld door Cody.

IMG 3602

Weekend

Het weekend maakte ik niet zoveel foto’s. Zoals ik al eerder zei zit Cody in een lastige fase en mijn energie is er zo goed als nul door. Mijn geduld overigens ook en omdat Tim een weekendje weg was, moest ik vooral mijn best doen om de kinderen in leven te houden. Nee, dat is overdreven haha. Maar ik heb beide dagen wel echt de uren afgeteld tot ze weer in bed lagen ’s avonds.

Aankomende week ziet er een beetje vergelijkbaar uit, al sta ik nu iets meer in de keuken op kantoor. Ik heb een deadline te halen en minimaal 6 gerechten te koken, maar verder is de agenda vrij leeg. Op zich wel fijn, de week erop staat namelijk knettertjevol met volgeplande dagen, dus ik kan de tijd mooi gebruiken om een beetje vooruit te werken.

Fijne week! x

Join the Conversation

  1. Rachel says:

    Wat een ontspannende hobby moet dat zijn, ziet er heerlijk uit zeg! Je hebt weer een heerlijk verslag met ons gedeeld :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close