Week van OMF #22 – 2017

Normaal gesproken heb ik Week van OMF al een groot deel in elkaar gezet doordeweeks en hoef ik op zondagavond alleen nog maar wat dingen toe te voegen. Nu is het vandaag aan het einde van de ochtend en maak ik pas net een begin. Het was druk de afgelopen dagen, maar wél heel leuk. Tim was gisteren jarig en dat vierden we met een kleine barbecue. Hiervoor waren we echter zaterdag ook al de hele dag voor bezig. Lichtelijk brakjes en vooral moe, Vic maakt het natuurlijk niet uit hoe laat wij vannacht in bed lagen, schrijf ik nu dus dit stuk. Klaar voor weer wat foto’s? Komen ze!

foto3

Goedemorgen maandag, wat was het nog een warme dag vorige week he! Vic sliep veel overdag (een unicum) dus ik had de mogelijkheid om veel werk te verzetten. Dat deed ik ook, lekker buiten.

foto4

Dit was een lekkere lunch: gegrilde groenten met scrambled eggs. Jum.

foto5

Ik had het badje vol laten lopen voor Vic, hij is er dol op en zeker met de warmte is het fijn, maar meneer besloot iedere keer na het openen van zijn ogen toch weer verder te slapen. Ok vriend, dan werk ik wel gewoon door hoor. Uiteindelijk duurde het nog twee uur voordat ik hem in bad kon doen, haha. Onvoorspelbare baby’s, foei.

foto6

Na het badderen is ‘ie wel altijd super blij <3

foto7

Recepten kiezen voor een nieuwe Cook the Books, wat een abracadabra zo’n recept zeg – had het nog nooit eerder zo gezien!

foto8

Foodpost van Mentos; op deze snoepjes staan opdrachtjes die je moet uitvoeren. Heel leuk gedaan, lekker vrolijk.

foto9

Mijn Passion Planner kwam binnen, hoera! Ik gebruik hem nu om mijn fitdoelen in op te schrijven en eet- en workoutschema’s in bij te houden. Ik kreeg op Instagram de vraag of ik de binnenkant wilde laten zien; ga ik doen in de volgende fitupdate!

foto10

Sinds deze week is Vic helemaal into knuffels en doekjes. Als hij maar wat te friemelen heeft met z’n handjes. Zo schattig!

foto11

Ik kom momenteel niet echt toe aan het kijken van Masterchef Australia. Balen, normaal keek ik iedere avond een aflevering en was ik volledig bij. Nu loop ik ruim een week achter en moet ik hun Instagramaccount vermijden om geen spoilers te zien. Zodra het kan probeer ik even voor een aflevering te gaan zitten, het is echt mijn favoriete programma aller tijden.

foto12

Dit beertje was op mijn buik in slaap gevallen maar ik moest écht even plassen. Ik schoof hem heel voorzichtig van me af en hij sliep doodleuk in dezelfde houding verder. Ideaal.

foto13

Er liepen laatst een aantal winacties op OMF en woensdagochtend moest ik alle pakketten versturen. Dat was me nogal een uitdaging met vier gróte pakketten.

foto14

Want ik moest met de kinderwagen met Vic en de pakketten. Uiteindelijk is het gelukt, haha! Ik had een hoop bekijks onderweg.

foto15

Lunchtime! Maiswafels met avocado, gerookte kip en kiemgroenten.

foto39

En ondertussen alles netjes bijhouden in de Passion Planner. Ideaal vind ik het!

foto16

Terwijl Vic op bed lag ging ik even snel de keuken in ’s middags. Tijd om pizzadeeg voor te bereiden voor de Cook the Books van afgelopen zaterdag.

foto17

’s Avonds stond de tweede CrossFit workout van de week op de planning en die was zó zwaar dat ik naderhand even niet meer wist hoe ik mijn benen kon gebruiken om op te staan. Ik heb uiteindelijk twee dagen gewaggeld van de spierpijn, haha.

foto18

Voor het eerst sinds lange tijd kwam Viv donderdag hier werken. We hadden véél te bespreken, waaronder toffe plannen voor OMF.

foto19

Ook namen we samen een proefvideo met Balinees snoep op. Deze komt aanstaande donderdag online.

foto20

Door Becel werd ik verrast met een mooie bos bloemen waar een uitnodiging aan hing. Zulke uitnodigingen mogen vaker komen hoor, haha.

foto21

Foodpost van Douwe Egberts. Die koffiepakketten zijn altijd zo luxe!

foto22

Vic was iets minder goed gehumeurd donderdag. Veel huilen, erg moe zijn maar totaal niet willen slapen etc. Zodra Viv weg was ging ik maar even met ‘m op de bank liggen en binnen een minuut sliep meneer. *zucht*

foto23

’s Avonds hingen we lampjes op in de tuin, zo gezellig! Ik kreeg een paar keer de vraag waar ze vandaan kwamen, ik kocht ze bij Kwantum. Ze zijn geschikt voor binnen en buiten.

foto24

Vrijdagochtend was het voor Vic tijd om te wennen bij de gastouder. We kenden haar al en zij Vic ook, maar het is toch anders om hem een paar uur daar achter te laten. Ik liep terug met een lege kinderwagen, wel even gek.

foto25

Maar ik werd de hele ochtend verwend met foto’s en het ging zó goed. Hij heeft daar zelfs lekker geslapen – ideaal. Ik heb hem uiteindelijk later opgehaald dan gepland omdat het zo goed ging. Zo fijn.

foto26

Ondertussen was ik keihard aan het knallen thuis. Ik bakte onder andere dit waanzínnige brood. Binnenkort online!

foto27

Voor Tim zijn barbecuefeestje gisteren kwam vrijdag een MEGA vleesbestelling van BBQuality binnen. Spareribs, bavette en Boston Butt voor pulled pork. De man was zielsgelukkig.

foto28

Ik moest gewoon een plank uit de koelkast halen om de zak kwijt te kunnen. Schandalig.

foto29

Nadat ik Vic had opgehaald ’s middags reden we naar Deventer voor een personal training met Tobias! Ik heb eindelijk weer de energie om drie keer per week te sporten. Zo fijn!

foto30

Zaterdag was zoals gezegd druk. We waren al vroeg op de markt want eind van de ochtend kregen we visite. Daarna dook ik gauw de keuken in om het een en ander voor te bereiden. De Boston Butt die we op de barbecue moesten leggen voor pulled pork had minstens 8 uur nodig namelijk, dus daar begonnen we zaterdag al mee.

foto31

Ook bakte ik twee taarten: appeltaart met Twix en peanutbuttercups op verzoek van mijn liefste.

foto33

En Monchou want daar had ik zelf écht zin in.

foto32

Ondertussen ging het met de barbecue top. Vind het zo leuk om te doen, zo uitgebreid barbecuen!

foto34

Als toetje en beloning voor de bomvolle dag met een McFlurry op de bank. Er bestaan ergere dingen in het leven.

foto35

De lampjes in de tuin hingen er ook gezellig bij, zo leuk!

foto36

Gisteren was Tim jarig. Na cadeautjes en knuffelsessies met Vic liet ik Senna uit. Daar kwam ik dit mooie plaatje tegen. Met de hond lopen zorgt hier in de buurt al-tijd voor mooie plaatjes.

foto37

Na de visite overdag gingen we aan de slag met de verdere voorbereidingen voor de barbecue ’s avonds. We dekten de tafel en kleedden de tuin een beetje aan.

foto38

De spareribs mochten ’s middags al op de barbecue, ook die hadden zo’n 5 uur nodig voor ze helemaal gaar waren.

foto2

Deze foto heb ik even van Nanda gepikt. Hier word ik het meest blij van, goed gezelschap, mooi weer en een tafel vol lekkers <3 Het was een super leuke avond en Tim heeft zich echt jarig gevoeld. Uiteindelijk lagen we om 00.30u in bed.

Aankomende week wordt drúk. Vandaag probeer ik een beetje uit te rusten van de drukke dagen die we hebben gehad, maar eigenlijk moet er ook wat gewerkt worden. De rest van de week is knettertje vol namelijk! Morgen staat er een personal trainingssessie met Tobias op de planning en ’s avonds ga ik eindelijk weer eens eten met mijn foodie vriendinnetjes. Zóveel zin in. Woensdag zit ik de hele dag in Rotterdam voor de aftrap van een grote campagne. Vic gaat donderdag naar de gastouder, ik heb ’s ochtends een Skype-meeting en zit ’s middags de hele dag in de tattooshop. Vrijdag gaat Vic ook naar de gastouder en heb ik ’s ochtends wederom een Skype-meeting en ’s middags een lunch. Het weekend is vooralsnog open, maar ik hoorde dat er hier en daar alweer wat plannetjes werden gesmeden. Staan alleen nog niet in de agenda ;) Genoeg op de planning aankomende week, dus ik ga nu Masterchef Australia bingewatchen.

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Margot says:

  Wat zijn die lampjes inderdaad leuk! En al dat eten ziet er goed uit!

 2. Daniëlle says:

  Nog gefeliciteerd met Tim. Hier kwam de Passion planner ook binnen. Leuk om te zien hoe jij hem gebruikt!

 3. Lekker volle week en natuurlijk nog gefeliciteerd met Tim! Hoe kijk je het nieuwe seizoen van masterchef?

  1. Sabine Author says:

   Ik download alle nieuwe afleveringen zodat ik het tegelijk met Australië kan volgen ;)

 4. Elzak says:

  Wat is dit? Foodblog met extra kruisfruit?

  1. Sabine Author says:

   Zoiets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close