Week van OMF #20-2019 | Weer terug op Nederlandse bodem

Zo jongens, daar ben ik weer hoor! Ik wilde vorige week mijn weekoverzicht ook online zetten, maar het internet in Boston stond het niet toe om zoveel foto’s te uploaden. Sorry dus daarvoor! Gelukkig was ik afgelopen maandag nog in Boston en hebben jullie van die dag sowieso nog wat foto’s tegoed. De rest van de week was ik weer thuis. Dinsdag en woensdag was ik nog vrij, maar donderdag en vrijdag ging ik weer hard aan het werk. Ik ben beland in de hectische weken voor de vakantie en dus ontploft mijn agenda weer regelmatig. Terugscrollend door mijn foto’s die ik wel dat ik aardig wat kiekjes heb gemaakt, dus hopelijk maakt deze goedgevulde Week van OMF het ontbreken van vorige week goed!

foto17 1

Maandag

Ik begon de week met het inpakken van mijn koffer in Boston en ik was zo content met hoe precies alles in de koffer paste. Ik zat uiteindelijk 800 gram onder het toegestane gewicht en hoefde dus niets bij te betalen, HOERA!

foto16 1

Omdat mijn vlucht pas tegen half 7 in de avond vertrok, had ik praktisch de hele dag nog in Boston. Ik besloot een andere wijk in te lopen dan waar ik tot nu toe was geweest en ik werd niet teleurgesteld. In Boston staan zoveel waanzinnig mooie, oude gebouwen tussen modernere wolkenkrabbers. Kijk dit kasteel nou!

foto9 1

Ook zijn er vooral héél veel kerken.

foto15 1

Ontbijten deed ik bij Flour Bakery met een roast chicken en avocado sandwich. Erbij een iced latte. Tijdens het ontbijt ging er een kerel naast me zitten die onwijs begon te smakken, zó goor. Ik zei er iets over op Instagram Stories en kreeg ontzettend veel bijval dat ik bijna hardop heb zitten lachen tijdens het eten, haha.

foto8 1

Op naar Newbury Street, een van de winkelstraten van Boston. Totaal niet massaal maar juist heel authentiek. Alle winkels zaten verstopt in dit soort ‘huizen’. Hoe gezellig ziet dit er uit? En zoveel bloemen! Echt heerlijk om door zo’n straat te slenteren.

foto10 1

Halverwege de middag ging ik terug naar het hotel waar ik mijn bagage had achtergelaten. Ik had nog even voordat ik met de Uber naar het vliegveld moest en dus nam ik vast de tijd om mijn Foodie in Boston in elkaar te zetten. Deze hebben jullie afgelopen zaterdag kunnen lezen.

foto11 1

Vervolgens op naar het vliegveld! Logan Airport is niet heel groot en er is niet heel veel te doen. Hierdoor was de rij bij de bagagedrop en security wel lekker kort en verliep alles vlotjes.

foto12 1

Vanuit Amerika ga je vrijwel altijd een nachtvlucht in en dit zorgt vanuit het vliegtuig voor zowel een prachtige zonsondergang als voor een zonsopkomst.

foto13 1

Dinsdag

Goedemorgen Schiphol. Iets na half acht landde mijn vliegtuig weer in Amsterdam. Het was echt een kákvlucht met DELTA Airlines deze keer. Vooral door een opeenstapeling van dingen trouwens: krap vliegtuig met nul ruimte, kapot lampje dat maar bleef knipperen, een niet zo’n frisse medepassagier naast mij… Bij DELTA is het tot nu toe altijd nog hit of mis geweest. Mijn heenvlucht was fantastisch, de terugvlucht echt totaal niet.

foto14 1

Eenmaal thuis ging ik dus gauw naar bed. Ik ga totaal niet goed zonder slaap en altijd als ik terugkom uit Amerika ga ik een uurtje of 2-3 slapen ’s middags. ’s Avonds kan ik dan mijn normale tijd naar bed en ben ik z.s.m. van een eventuele jetlag af. Was wel heel lekker weer hoor, in mijn eigen bed.

foto3 1

Woensdag

Woensdag was mamadag en dat was bijzonder fijn na deze gup een week niet te hebben gezien. We hebben dan ook extra veel geknuffeld.

foto4 1

En we hebben voor het eerst koekjes gebakken! Ik maakte het deeg en Vic rolde het vervolgens min of meer uit.

foto5 1

Wat hij echter het allerleukste vond was het deeg uitsteken. Ok, en stiekem snoepen van het deeg. Dat bleek ook een hit te zijn, haha!

foto6 1

Eén van de ovens was weer toe aan een grondige schoonmaakbeurt.

foto7 1

Maar HOERA voor de pyrolyse (zelfreinigende stand) op de oven. 2 uurtjes staat de oven dan te loeien op 500 graden Celcius en daarna ziet hij er weer uit als nieuw.

foto2 1

Donderdag

Ik moest er toch echt weer aan geloven donderdag: aan de bak! Ik trapte mijn werkdag af bij The Blueberry in Amersfoort (locatie Emiclaer) waar ik een meeting had.

foto1 1

Aangezien we iets voor lunchtijd klaar waren, besloten we direct maar een hapje te eten. Ik nam toast met avocado, tomaat, sla en bacon. Erg lekker en zó veel! De rest van de middag was ik aan het buffelen op kantoor.

foto18 1

Vrijdag

Vrijdag maakte ik nauwelijks foto’s. Ik had een afspraak op kantoor in de ochtend, Viv kwam langs omdat we héél veel moesten bespreken en de rest van de middag heb ik me weer compleet afgezonderd achter mijn iMac. Vic ontdekte ’s avonds thuis de verzenddoos van het hondenvoer, haha.

foto19 1

Weekend

En toen was het écht weekend. Zaterdag hadden we een gezellige dag. In de ochtend reden we wat winkels langs, op zoek naar een tuinkast, extra stoel voor in de woonkamer… dat soort dingen. Daarna kwam mijn schoonzusje langs. Ik deed haar haren en make-up voor een bruiloft.

zaterdag 2

Vervolgens reden we naar Amsterdam voor een babyborrel waarna we met een aantal vrienden bleven hangen om een hapje te eten.

foto20 1

Gister was een hele relaxte dag. We sliepen uit, deden het huishouden en terwijl Vic in bed lag en Tim weg was ’s middags ging ik lekker rustig in bad. De rest van de dag genoten we van het mooie weer in Apeldoorn.

Aankomende week staat voornamelijk in het teken van werken. Vandaag ben ik de hele dag op kantoor om video’s te filmen. Ik moet er in de komende twee weken nog héél veel filmen, een stuk of 10 geloof ik, dus de beuk moet er even in. Er staan er 6 op de planning om te filmen vandaag, pfoei. In plaats van vrijdag is Vic morgen bij de gastouder en dat geeft mij de gelegenheid om een aantal van de video’s die ik vandaag film vast te editen. Woensdag is mijn mamadag uiteraard, maar donderdag en vrijdag ben ik met vriendinnetje Nanda in Kampen & Zwolle om die Hanzesteden te ontdekken voor Ohmyfoodness. Heel leuk! In het weekend staat er een gezellige date met Ken en Annemie op de planning EN er komt aankomende week een wel héél leuke aankondiging op Ohmyfoodness. Houd zowel de blog als mijn social media kanalen dus goed in de gaten. Ook moet ik deze week nog heel wat dingen regelen voor een ander groot project waar ik je over een week of twee alles over ga vertellen. Er gebeurt momenteel een hoop achter de schermen bij Ohmyfoodness binnen nu en twee/drie weken mag dan eindelijk alles naar buiten. Een grote opluchting en tegelijkertijd voor mij ook onwijs spannend. Goed, een ontzéttend volle week voor de boeg waar ik nu, zo aan het begin van de week wel lichte druk door ervaar maar het wordt vanzelf weer weekend.

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Ahhhhh ik vlieg deze zomer met delta (eerste keer lange vlucht en eerste keer USA) dus nu ben ik wel heel benieuwd hoe dat gaat zijn

  1. Sabine Author says:

   Ahh, komt vast goed! Ik heb meer positieve dan negatieve ervaringen met DELTA hoor.

 2. Vivian says:

  Ben heel benieuwd naar de aankondigingen :-)

  1. Sabine Author says:

   Waaah, zo spannend vind ik het!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close