Week van OMF #30-2021

En toen zat mijn eerste week vakantie er alweer op! Ik zei vorige week nog dat ik, waar nodig, vanuit huis zou werken maar uiteindelijk besloot ik mijn out of office al lekker aan te zetten haha. Ik had nog een digitale meeting maar dat is het enige echte werkding dat ik heb gedaan afgelopen week. Verder bracht ik heerlijk veel tijd met de kindjes door en troffen we vast voorbereidingen voor de vakantie.

IMG 2901

Maandag

We begonnen de week met een opruimbui! De speelgoedkist en -kast begon echt te overstromen en met veel speelgoed werd nauwelijks meer gespeeld. Samen met de jongens ruimde ik hun collectie dus op. Alleen houden waar écht nog mee gespeeld wordt; de rest naar de Kringloopwinkel.

IMG 2906

Een heerlijke vakantielunch. We deden wat boodschappen en de kindjes mochten broodjes uitzoeken voor de lunch. Zij snappen het wel zoals je ziet, haha.

IMG 2907

Ik nam bij Lidl direct de pasteis de nata mee, die moest een keer geproefd worden natuurlijk. En: absoluut goedgekeurd! De pasteis de nata uit de vriezer schijnen nog lekkerder te zijn, dus die moeten de volgende keer even mee.

IMG 2912

Ik heb ook even vakantie genomen van mijn studie waardoor ik iedere avond vrij had afgelopen week. Wat een luxe, mijn hemel. Voelde ZO fijn!

IMG 2916

Dinsdag

Vic was een dagje op de vakantie BSO om met zijn vriendjes te spelen. Met Cody ging ik op pad. Eerst even de auto door de wasstraat halen.

IMG 2918

En even wat boodschapjes doen.

IMG 2932

’s Avonds ging Vic mee met Senna lopen want er moesten Pokémons gevangen worden. Sinds kort is Vic he-le-maal fan van Pokémon en dus speelt hij Pokémon GO op mijn telefoon haha. Ik appte Tim deze foto dat het wel even ging duren voordat we weer thuis zouden zijn.

IMG 2933

Omdat Vic iedere dag vroeg of we al op vakantie gingen, hebben we weer een aftelkalender gemaakt.

IMG 2935

Woensdag

Als ochtendbesteding ging ik woensdagochtend met de jongens naar Monkeytown. Daar was het te merken dat het vakantietijd is haha. Druk! Cody had even wat cafeïne nodig, haha. (de mok was uiteraard al leeg)

De rest van de dag maakte ik gewoon geen foto’s! De kindjes waren hartstikke moe van de ochtend spelen dus we ploften vooral lekker op de bank en ik deed wat huishouden. Wel gingen we nog heel even langs opa om een extra tablet op te halen voor de vakantie.

IMG 2957

Donderdag

Donderdag was een ultieme relaxdag: de hele dag bankhangen om te gamen en televisie te kijken.

IMG 2960

Ultieme foodporn, de koeken van Humble & Crumble.

IMG 2968

Vrijdag

De plannen die we hadden voor vrijdag vielen in het water, dus we besloten last minute naar de Apenheul te gaan. Voordeel als je een abonnement hebt! We waren er al vroeg waardoor het nog heerlijk rustig was in het park en we overal loslopende apen tegenkwamen. Zo gezellig.

IMG 2970

’s Middags moest ik mijn tweede vaccinatie halen en ik ging voorbereid op pad. Voor de wachttijd naderhand had ik mijn ereader meegenomen.

IMG 2994

Weekend

Het weekend was vrij rustig! Ik appte deze foto naar mijn schoonzusje om te zeggen dat de populaire vloerkleden bij Action er weer volop waren.

IMG 2995

Van Humble & Crumble Cookies kwamen er gewoon WEER lekkere koekjes onze kant op, zo’n leuke en heerlijke verrassing altijd. Twee nieuwe Disneysmaken in de doos, yummm.

IMG 2997

Bij Action kocht ik dit leuke setje voor Vic want hij wilde ook wel eens het diamond painten proberen.

IMG 2998

Kijk nou hoe leuk die inhoud: twee armbandjes, een stickervel, een etui en een notitieboekje om te beplakken.

IMG 2996

En hij heeft het gewoon TWEE UUR volgehouden, zo knap.

IMG 3002

Vervolgens maakte hij zelf de foto van zijn creatie, haha.

IMG 3006

Zaterdagmiddag vierden we de verjaardag van mijn moeder, gisteren zeiden we oma nog even gedag voordat we op vakantie zouden gaan en de rest van de dag was lekker relaxt. Ik was best moe (ik denk door de prik!) en dus speelden we Mario Kart met zijn allen, las ik verder in mijn boek en rommelden we wat in huis.

Vandaag staat in het teken van inpakken, boodschappen doen, het huis schoonmaken etc. Mijn schoonzusje en haar vriend passen op ons huis als we weg zijn dus dan wil ik het huis wel lekker fris en schoon achterlaten voor ze.

De komende twee weken moeten jullie het even doen zonder weekoverzicht. Ik ben namelijk lekker aan het genieten van een vakantie met mijn gezin! Vandaar de komende twee weken geen eet- en weekoverzichten van mijn kant. Wil je me volgen op mijn vakantieadres, dan kun je me volgen via Instagram. Daar zal ik af en toe eens een fotootje delen.

Tot later! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close