Week van OMF #29-2018

Hallo daar! Het is alweer maandagochtend jongens! Maar omdat het weer een zonnige dag belooft te worden vind ik dat stiekem helemaal niet zo erg. Sowieso heb ik geen hekel aan maandagen, ik vind het altijd best fijn om weer aan het werk te gaan na een leuk weekend. Als aankomende week net zo leuk gaat zijn als afgelopen week dan belooft het in ieder geval geslaagd te worden. Afgelopen week stond naast werken ook in het teken van gezelligheid. Zo had ik een date met mijn foodievriendinnetjes, met mijn mannen én met Tobi & Viv. Fijn toch? Helaas ging het ook weer iets minder met mijn knie en belandde ik op vrijdag bij de fysio, grr. Kijk je mee naar een nieuwe Week van OMF?

foto6 3

Maandag

Ik begon de maandagochtend met een training bij de Barbell Club. De eerste training daar is ’s ochtends om 09.00u en omdat ik Vic om 08.00u al had weggebracht naar de gastouder, was ik wat te vroeg. Maar ik was voorbereid! Ik had mijn laptop even in de tas gemikt en maakte een hotspot van mijn telefoon, kon ik mooi nog even aan het werk voor de training begon. Geen straf hoor, op zo’n zomerochtend buiten.

foto7 3

’s Middags stond er eindelijk weer eens een date met mijn foodie vriendinnetjes op de planning. Deze keer lunchten we bij Mama Kelly in Amsterdam. Dat restaurant is zó tof geworden, helemaal roze.

foto8 3

Maar we zaten natuurlijk lekker buiten met zijn allen. Ik koos voor de Caesar Salad (erg lekker!) en we deelden Truffel & Parmezaanfrietjes.

foto9 3

Brenda en ik deelden een toetje. Deze Blondie met karamel was super lekker. Wat was het weer een enorm gezellige middag <3

foto10 3

Mijn lichaam staat erom bekend om snel te kneuzen (ik heb méga veel littekens en altijd blauwe plekken) en dat was maandagavond wel te zien, haha. Mijn benen zaten onder de blauwe plekken van de workout die ochtend. Lekker charmant in de zomer.

foto20 3

Dinsdag

Dinsdag stond er een kookdag op de planning. Veel te warm eigenlijk om de hele dag in de keuken te staan, maar gelukkig ging ik wel aan de slag met zomerfruit.

foto19 3

Ik vertelde vorige week al dat ik sinds kort aan Intermittent Fasting doe, wat inhoudt dat ik alleen tussen 12.00 en 20.00u eet. Tot nu toe heb ik er totaal geen moeite mee maar als je dan de hele ochtend in de keuken staat te koken, is die eerste hap salade om 12.00u wel echt héél erg lekker.

foto11 3

De rest van de dag was ik vooral aan het werk, ’s avonds kroop ik op de loungebank buiten om Masterchef te kijken. Ik vond het dinsdagavond gewoon frisjes buiten! Niets meer gewend joh, haha.

foto21 3

Woensdag

Ik had een gigántische off-day woensdag, niet normaal. Alles zat tegen en Vic was ook in alle staten. Ik besloot dus maar met hem op de fiets te stappen…

foto12 3

En naar vliegveld Teuge te fietsen. Vic vindt vliegtuigen enorm interessant en hij keek dan ook zijn ogen uit.

foto13 3

Voor de lunch streken we naar bij de Hangar waar mijn schoonzusje ook gezellig even naar toe kwam. Ik at daar een salade met gerookte zalm en rivierkreeftjes, Vic een tosti. Dit uitje zorgde toch nog voor een gezellige dag woensdag, gelukkig. Fijn als zo’n dag beter eindigt dan hij start!

De rest van de dag deed ik niet veel bijzonders meer en maakte ik geen foto’s.

foto14 3

Donderdag

De donderdag begon al vroeg in het Gemeentehuis waar ik heen moest om een nieuw rijbewijs aan te vragen. Die van mij was alweer 10 jaar oud. Time flies! Ik kan me echt niet meer voorstellen hoe het is om niet auto te kunnen rijden… jullie wel?

foto15 3

Vervolgens reed ik door naar Deventer waar ik een afspraak had bij Fooddock! Eind september ga ik er iets héél leuks doen waar ik jullie binnenkort nog veel meer over ga vertellen. En ja, het heeft alles te maken met CHEESECAKE.

foto16 3

Na mijn afspraak reed ik weer naar huis en de rest van de middag werkte ik op kantoor boven. Ik had flink wat te editen en ik vind dat toch makkelijker achter de grote pc dan achter de laptop.

foto18 3

Gelukkig kunnen alle ramen wagenwijd open, zolders zijn altijd warm.

foto1 3

Donderdagavond was het datenight met mijn mannen, altijd fijn en gezellig!Doordeweeks zijn we best druk en leven we min of meer een beetje langs elkaar heen vanwege werk, sporten en andere afspraken, dus zo’n avond met zijn drieën doorbrengen is echt een traktatie. Nadat we Vic hadden opgehaald van de gastouder reden we door naar het Marktplein in Apeldoorn waar afgelopen week het DELA EK Beachvolleybal plaatsvond. Ik heb in mijn tienerjaren altijd gevolleybald maar moest vanwege een knieblessure gedwongen stoppen en heel stiekem mis ik de sport soms best nog wel eens. Ik vond het dus onwijs leuk dat we door DELA en Rabobank werden uitgenodigd om hier als VIP’s te komen kijken donderdagavond. Rond het avondeten werden we verwelkomt bij restaurant Spicebrush in Apeldoorn.

spicebrush1

Waar we ontvangen werden met deze etagère knettervol met lekkers. En dat voor ons drieën, wat een luxe. Trouwens, hoe tof is de volleybowl met de Caprese-stokjes, ham-meloen en sushi? Super leuk gedaan toch?

foto2 3

Voor wat betreft de wedstrijden mochten we plaatsnemen op de VIP tribune vanwaar we het speelveld goed konden zien. Vic heeft nog nooit een volleybalwedstrijd gezien en die keek zijn ogen uit, zo grappig om te zien. Ik denk dat hij vooral de bal heel interessant vond en maar wat graag in het zand wilde spelen, maar hij leek in ieder geval onder de indruk. Tijdens de wedstrijden konden we steeds bij Spicebrush wat eten en drinken. Heel leuk, zo’n ‘ander’ avondje uit met zijn drieën, dat blijft je toch wel bij.

foto3 3

Bij Spicebrush mochten we uiteindelijk ook wat gaan eten en Vic viste het citroentje uit mijn glas. Vind hij altijd bijzonder interessant en al-tijd stopt hij het citroentje vervolgens in zijn mond…

foto4 3

Om daarna zo’n gezicht te trekken, hahaha! Het grappige is dat hij vervolgens ook doodleuk op dat schijfje blijft kauwen. Snap je toch ook niet?

foto5

Na een hele dag bij de gastouder en vervolgens dit uitje werd Vic uiteindelijk moe en gingen we na wat gegeten te hebben weer richting huis. Wel kon ik de livestream van de Nederlandse vrouwen nog even meepakken via de website van NOS. Zij speelden op dat moment in Den Haag hun wedstrijd. Helaas verloren de dames en waren ze niet door naar de kwartfinales.

Het was een hele leuke avond! Voor mij heel tof om weer eens een volleybalwedstrijd live te zien, daardoor mistte ik het wel weer extra overigens. En een gezellig avondje uit met de mannen op een doordeweekse dag is natuurlijk altijd goed. Fijn om zo’n, toch wel bijzonder, uitje samen met het gezin te mogen beleven. Mijn werk is af en toe best wel veeleisend en niet alleen voor mij maar ook zeker voor Tim en Vic. Zulke uitjes waarmee we samen herinneringen kunnen maken, er samen van kunnen genieten en samen het leven kunnen vieren zijn dan echt de kers op de taart. Thanks DELA en Rabobank, voor de uitnodiging! <3*

foto17 3

Vrijdag

Vrijdag had ik best een ietwat saaie dag. Voor jullie dan, voor mij was het vooral heel fijn! Ik heb vrijwel de hele dag achter de computer gezeten om foto’s en video’s te editen, recepten uit te werken, mails te beantwoorden etc. Echt een computerdagje dus. Die heb ik niet zo heel vaak meer en als er dan weer eens een op de planning staat, voelt die extra productief.

foto22 3

Voordat ik Vic moest ophalen ’s middags dook ik nog even gauw de stad in. Dat wilde ik al een tijdje maar steeds kwam het er niet van en met het warme weer sleep ik Vic ook niet graag mee de winkels in.

foto23 2

Na een uurtje of iets in de stad te zijn geweest ging ik door naar de fysio. Mijn knie is sinds ik heb gevolleybald drama en eens in de zoveel tijd gaat het weer mis. Nu was het weer zover, helaas. Oefeningen mee naar huis, spiermassage (niet fijn!) en een stuk tape en hopen dat het snel weer over is.

foto24 3

Zaterdag

Zaterdag was een rustige dag! ’s Ochtends gingen we even naar de markt en de rest van de dag was ik alleen thuis met Vic. Ik twijfelde de hele week al over wat we zouden gaan doen maar uiteindelijk zijn we lekker thuis gebleven. Vic vermaakte zich in de zandbak en het zwembadje en verder sliep hij vooral heel lang ’s nachts.

foto25 3

Onlangs deed ik op Instagram een oproep voor leuke voorleesboeken en een aantal van jullie waren zo lief om in hun eigen voorraad te kijken. Van een volgster kon ik deze 6 leuke boeken overkopen, zo fijn!

foto27 3

Bij de boodschappen ’s ochtends zag ik de nieuwe smaak van Oppo (ijs met minder calorieën) staan en die moest mee naar huis. Toen Vic eenmaal op bed lag en ik mijn eetoverzicht ging afmaken proefde ik het ijs. Lekker joh! Moest oppassen dat de hele pint niet in een keer leeg ging, haha.

foto26 3

Zondag

Gisteren maakte ik maar één foto. We mochten ’s ochtends weer uitslapen van Vic, hij werd pas om 08.45 wakker!, en daarna deden we het huishouden. Toen Vic wakker werd ’s middags reden we naar Deventer waar we eindelijk weer eens hadden afgesproken met Tobias en Viv. We streken neer op het terras van Davo, bestelden hapjes en drankjes en aten ’s avonds op het terras een pizzaatje. Heerlijke middag die bijna als vakantie aanvoelde.

Aankomende weken worden een beetje gek. Onze gastouder is vanaf morgen met vakantie en daarom ziet mijn normale weekschema er iets anders uit. Gelukkig willen mijn ouders 1,5 dag per week oppassen en past mijn schoonzusje ook nog een dag op Vic dus ik hoef mijn werkdagen niet helemaal in te leveren, maar toch voelt het een beetje anders. Ik heb de afgelopen weken dan ook wat meer/harder gewerkt zodat ik voor de aankomende drie weken alles klaar heb. Ik hoef dan niet per se heel hard aan te bak zodat ik ook lekker kan genieten van Vic en zijn ‘vakantie’. Vandaag heb ik in ieder geval de hele dag interviews. Ik werd de afgelopen weken door een paar meiden gemaild of ik ze me wellicht wat vragen konden stellen over OMF omdat zij ook graag een volgende stap willen zetten met hun blog, dus met hen zit ik vandaag om tafel. Lijkt me heel leuk en gezellig! Morgen moet ik weer naar de maag, lever, darmarts voor uitslagen van een allergie-onderzoek en in de middag ga ik met Vic en Tobias naar de Apenheul. Aankomend weekend wordt gezellig, dan hebben we een borrel met onze buren en gaan we met mijn ouders naar Wildlands!

Fijne week! x

*In samenwerking met DELA

Join the Conversation

  1. Shannon says:

    Een leuk weekoverzicht weer! :) Wat een leuke espadrilles heb je trouwens aan zeg, waar zijn ze van als ik vragen mag? :)

    1. Sabine Author says:

      Dankje! :) Die zijn van Havaianas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close