Week van OMF #42 – 2017

Ik heb even getwijfeld of ik deze Week van OMF wel met jullie moest delen. Zoals jullie weten was ik afgelopen week samen met Tim en Vic op vakantie naar Griekenland. Hartstikke fijn, we hebben heel erg genoten van elkaar en van het mooie weer máár dit betekent ook dat mijn telefoon vrijwel alleen bestond uit familiekiekjes. Maar omdat jullie vaker aangeven juist die persoonlijke foto’s zo leuk te vinden, heb ik toch besloten een Week van OMF te delen. Bij voorbaat dus sorry voor degenen die totaal niet geïnteresseerd zijn in babypraat en liever werkgerelateerde foto’s zien, wellicht kun je beter wegklikken en dit weekoverzicht een keertje overslaan. Volgende week wordt het voor jou dan weer wat aantrekkelijker.

foto1 3

Op uitnodiging van Eliza was Here verbleven we afgelopen week in één van de villa’s van Megalithari Villa’s op Corfu. Ieder huisje had zijn eigen zwembad en een mega tuin, zo luxe. Ik schrijf er binnenkort meer over want dit is toch wel een bucketlistdingetje wat ik heb kunnen wegstrepen hoor. Kijk hoe mooi het er ’s avonds uit zag <3

foto2 3

Onze dagen zagen er iedere keer heel erg hetzelfde uit: slapen, buiten spelen, zwemmen en genieten van het mooie weer. We hadden niet zoveel zin om veel te ondernemen deze keer en dus bleven we voornamelijk ’thuis’. Vond Vic ook helemaal niet erg.

foto3 3

Af en toe gingen we er even op uit om wat boodschappen te doen en één keer lunchten we buiten de deur. In Arillas aan het strand met dit uitzicht.

foto4 3

Ik koos voor de bruschetta’s met tonijn, erg lekker en ZO veel. Tim at een stuk op haha.

foto5 3

Voor de vakantie kocht ik het nieuwste boek van Dan Brown, ‘Oorsprong’. Ik heb al zijn boeken gelezen en kon na Inferno niet wachten op de vorige. Uiteindelijk heb ik er vier jaar op moeten wachten maar het was ’t waard, zo’n steengoed boek weer. Echt een aanrader!

foto6 3

Iedere middag gingen we even met Vic het water in, hij vindt het water zó leuk. Bijkomend voordeel is dat hij er lekker moe van werd en daarna dus weer naar bed kon, haha. loedermoeder.

foto7 3

Goedemorgen knappe man! Heerlijk om weer even de zomerkleding aan te kunnen.

foto8 3

Even romantisch doen met papa en een chocolatechip cookie, haha. En no worries, hij kreeg het uiteraard niet.

foto9 3

Mijn uitzicht: aaaall day, eeeeevery day.

foto25 3

Wie heeft er nou gezichtsfilters nodig, haha!

foto26 3

Waar ik ook niet genoeg van kreeg: de prachtige zonsondergangen en de daarbij gepaarde luchten ’s avonds. WOW. Het ene moment stond de lucht in brand en het volgende moment o-ve-ral pastelkleuren.

foto10 3

foto12 3

Donderdag gingen we er toch even op uit, naar Corfu Town. Wat een super mooi centrum!

foto11 3

Vic vond het er ook leuk ;)

foto13 3

Al die mooie kleuren…

foto14 3

En het heldere zeewater, heerlijk <3

foto15 3

Vrijdag was onze laatste dag en verbleven we bij het huisje.

foto16 3

Van de eigenaren kregen we een flesje van zijn huisgemaakte olijfolie.

foto17 3

En ’s avonds werden we nog even getrakteerd op de mooiste lucht van de hele week. Dank Eliza was Here voor een héérlijke week.

foto18 3

Zaterdagochtend zaten we al vroeg in het vliegtuig. We hadden mazzel, de enige vrije stoel in het vliegtuig was naast ons en dus kon Vic tussen ons inzitten op de momenten dat hij niet bij mij op schoot sliep.

foto19 3

Mijn ouders haalden ons weer op van Schiphol en ik maakte deze foto om mama te laten zien hoe bizar goed de camera van mijn nieuwe telefoon (iPhone 8 Plus) is <3

Eenmaal thuis lag er wat foodpost op me te wachten. Komt ‘ie:

foto20 3

Mijn hele naam in chocoladeletters van HEMA. Oh oh, fout seizoen komt er weer aan.

foto21 3

Een cadeaubon van het Frites Atelier om hun nieuwe special te komen proeven. En die klinkt wel ZO GRUWELIJK lekker: traag gegaard, krokant buikspek met spicy Sriracha, Bearnaise mayonaise, pickle-mix en spitskool. Oef.

foto22 3

Een klein kookboekje ‘Kruimeltaart’ met heel veel lekkere crumble-recepten.

foto23 3

En wéér pindakaas van wederom een nieuw merk ‘Pip & Nut’. Ziet er wel heel leuk uit moet ik zeggen. Ik ben benieuwd naar de kokos-amandelboter.

foto24 3

Zaterdagmiddag deden we even gauw wat boodschappen en nam ik deze snoepsterren mee voor Vic. Hij vindt ze nog niet heel fantastisch maar dat kan ook een kwestie van wennen zijn. Wel een top merk trouwens, snacks gemaakt van uitsluitend groenten.

Gisteren deden we de gebruikelijke dingen: huishouden, ik werkte en verder genoten we nog even van onze laatste vakantiedag.

Voor mij een Week van OMF om heel blij van te worden. En toch, na bijna 3 weken van huis te zijn geweest vind ik het heerlijk om nu weer thuis te zijn en aan het werk te kunnen. Even weer een normaal ritme erin krijgen! Deze week wordt een drukke week. Vandaag moet ik met Vic naar het consultatiebureau en daarna gaat hij naar de gastouder. Zo kan ik aan de slag met een campagne voor OMF en aan het einde van de middag Senna weer ophalen. Morgen hebben we een hypotheekgesprek voor ons koophuis (ZO LEUK ALLEMAAL!) en woensdag ga ik eindelijk Marije en haar zoontje ontmoeten – super gezellig. Donderdag staat er een evaluatiegesprek met het gastouderbedrijf en de gastouder op de planning en vrijdag moet ik naar het ziekenhuis. Veel afspraken dus deze week, we gaan er gelijk weer tegenaan.

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Margot says:

  Wat een heerlijke foto’s, leuk om te zien juist!

 2. Sofie says:

  Juist een heerlijk weekoverzicht, ik word helemaal vrolijk van Vic! Wat een prachtig kindje zeg (heb zelf niet zo veel met kinderen, dus dat dit uit mijn mond komt… Haha)

  1. Sabine Author says:

   Hahaha dat is lief, dankjewel!

 3. Britt says:

  Ooh, ik krijg weer cravings naar lekker warm weer en zomerkleding!

  1. Sabine Author says:

   Snap ik! Ik mis het ook hoor, nu ik de foto’s weer terug zie.

 4. Wat hebben jullie een knap kind gemaakt zeg. Echt een schatje om te zien!

  1. Sabine Author says:

   Hahaha, dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close