Week van OMF #36-2017

Wat een ontzettend drukke maar leuke week is het geweest afgelopen week! Als jullie mij volgen op social media hebben jullie al kunnen zien dat ik van donderdag t/m zaterdag samen met mijn moeder in Londen was, súper gezellig en super leuk. Van maandag t/m woensdag moest er echter nog gewoon gewerkt worden. En hard ook! De zomervakantie is voorbij en dat is aan alles te merken. Ik maakte niet heel veel foto’s voor deze Week van OMF, meestal vergeet ik mijn telefoon compleet als ik zo aan het doordenderen ben, sorry!

foto1 1

Maandagochtend begon de dag al lekker op tijd. Ik bracht Vic naar mijn ouders en daarna reed ik door naar Rotterdam. Ik was door Norwegian Cruise Line namelijk uitgenodigd een kijkje te komen nemen op hun schip Norwegian Jade. Aangezien ik laatst al op de MS Rotterdam van Holland America Line ben geweest, leek het me leuk om beide schepen met elkaar te vergelijken.

foto2 1

Plekje voor Tim dit, die vind een sigaar roken (decadent of niet, lol) af en toe wel lekker. Op de Norwegian Jade verkopen ze sigaren die je vervolgens in een rookhok met luxe, leren stoelen kunt oproken.

foto3 1

De Norwegian Jade meert normaal gesproken niet aan in Rotterdam maar omdat ze op het punt staat van route te veranderen in verband met de seizoenen, stopte ze een dagje in ons land. Veel gasten gingen de stad in, een aantal bleven lekker relaxen in en rondom het zwembad. Snap ik helemaal! Zo in het zonnetje was het super warm, ik had zelf ook wel een duik willen nemen.

foto4 1

Na een drie-gangenlunch in één van de restaurants vertrok ik weer richting Apeldoorn, ik moest nog flink wat doen namelijk. Binnenkort vertel ik je op OMF meer over cruisen, de Norwegian Cruise Line en Holland America Line.

foto5 1

Hoewel ik eigenlijk wilde sporten ’s avonds kwam het er (de hele week, bleh) gewoon niet van. Er lag zoveel werk op me te wachten omdat ik drie dagen wegging en met Vic thuis kom ik gewoon niet aan zoveel werk toe overdag als voorheen. Doorwerken dan maar, tot we naar bed gingen.

foto6 1

Dinsdagochtend: met de directeur in overleg ;)

foto8 1

Mijn schoonzusje kwam Vic ophalen voor een middagje ‘spelen’, ik maakte van de gelegenheid gebruik en filmde drie video’s. Het is altijd een leuke stoelendans van objectieven op zo’n dag.

foto7 1

Ik maakte onder andere zelfgemaakte stroopwafels, ZO goed! Het recept hiervan deel ik volgende week.

foto9 1

It’s a wrap! 

foto10 1

Vivian en ik zetten momenteel de puntjes op de i van een heel tof project dat we binnenkort lanceren. Dinsdagmiddag werden er een aantal spullen geleverd. Holy shit, dat er zulke grote dozen bestaan – haha.

foto11 1

Woensdagochtend: to-do lijst die gedurende de dag steeds langer werd. Wat is dat toch met to-do lijsten en het altijd maar langer worden? Zoals je ziet hadden we ook een huizenbezichtiging. Ik was zelf heel enthousiast, als het goed is gaat Tim deze week met de aankoopmakelaar kijken.

foto12 1

Restje couscoussalade voor de lunch, lekker makkelijk.

foto13 1

Ik word altijd zo aangekeken als ik aan het telefoneren ben, haha. Moet soms moeite doen mijn lachen in te houden; hij is altijd zó gebiologeerd aan het kijken.

foto14 1

Foodpost van Koopmans! Twee nieuwe bakmixen: eentje voor kokosmakronen en eentje voor bananenbrood. Ben benieuwd.

foto15 1

Deze man kan bijna zelfstandig zitten! We moeten hem af en toe nog tegenhouden zodat hij niet naar de zijkant valt, maar het gaat steeds beter. Knapperd.

foto16 1

’s Avonds was het tijd om mijn koffer in te pakken voor drie dagen Londen. Nog steeds zo blij met deze koffer van SuitSuit!

foto17 2

Donderdagochtend vertrok ik samen met mama voor drie dagen naar Londen. Niet voor OMF, gewoon even gezellig samen weg. We hadden dan ook geen (strakke) planning. De wekker stond wel vroeg, heel vroeg.

foto18 1

Het voordeel van naar Londen gaan en zo vroeg vertrekken is dat je de hele dag nog hebt. Zo kwamen wij om 10.00u al aan bij onze accommodatie en hadden we de rest van de dag dus om de stad te verkennen. We snackten wat bij Wholefoods (komt binnenkort voorbij in Foodie in Londen) en ik shopte daarna bij Victoria’s Secret.

foto19 1

Het trappenhuis van het ‘pension’ waar we verbleven was zo mooi! Zo statig.

foto20 1

Na een rondje door het British Museum haalden we een homemade lemonade bij de foodtruck buiten. Die dronken we heerlijk op in de zon. We hebben onwijs mazzel gehad met het weer!

foto21 1

Er zijn zoveel leuke straatjes in Londen, hou echt van die stad.

foto22 1

Dit is van chocolade gemaakt. ALLEMAAL. Wow.

foto23 1

Vrijdagochtend was het een beetje druilerig maar we gingen gewoon op pad. Op naar Buckingham Palace om de wisseling van de wacht bij te wonen. Zo bijzonder.

foto24 1

Hier wilde ik een bubble waffle halen maar het kraampje was dicht. BOO.

foto25 1

Dan maar naar Camden Town <3

foto26 1

We boekten kaartjes voor de Aladdin musical; daar gingen we vrijdagavond heen. Zo ontzéttend gaaf en wat een mega productie. Eén van de beste musicals die ik ooit heb gezien en het leuke was dat het in een klein theater werd gespeeld, onwijs geslaagd.

foto27 1

Zaterdag was onze laatste dag maar aangezien we pas om 19u naar huis vlogen, hadden we de hele dag nog. We liepen langs de Theems en streken neer in het zonnetje bij de Tower Bridge. Londen is zo gezellig.

foto27 1

Daarna liepen we naar Borough Market. In één woord: WOW. Er waren heel veel ‘wows’ deze dagen.

Zaterdagavond was ik om 23.00u weer thuis. Er komt binnenkort een Foodie in Londen en een uitgebreide City Guide voor de stad aan.

foto29 1

Gister lag er foodpost op me te wachten van Rude Health. Nieuwe wafels, granola en dranken. Super benieuwd, klinkt allemaal erg goed.

We deden het huishouden, wat boodschapjes en de rest van de dag vrij weinig. Ik maakte verder dan ook geen foto’s!

Het was een heerlijke week afgelopen week en Londen was fantastisch. Aankomende week wordt ook weer lekker druk. Vandaag ben ik de hele dag onder de pannen voor darmonderzoeken helaas (mag sinds gisteren 18.00u al niets meer eten, man). Morgen heb ik de hele dag een filmploeg van RTL over de vloer en donderdag ga ik naar Amsterdam voor een afspraak bij RTL. Allemaal leuke dingen!

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Dorien says:

  Succes vandaag met het onderzoek!
  Maar verder klinkt het wel als een leuke week :)

 2. Rachelkromdijk says:

  Wat een heerlijk verslag weer en prachtige foto’s heb je gemaakt

 3. Lianne says:

  Ahh, wat is Vic een lekker ventje, echt al groot zeg. En wat zien die stroopwafels er goed uit, ik ben zo benieuwd!

 4. Is dat de winkel van Chocywocydoda?? Of hoe je dat ook schrijft?? Leuke trip!!

  1. Sabine Author says:

   Choccywoccydoodah haha. Klopt ja! :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close