Week van OMF #50

Ieeeee ik ben zo excited! Deze week is mijn laatste werkweek voor de vakantie en eigenlijk duurt deze week maar vier dagen. Als het even kan maar drie, donderdag moet ik Senna wegbrengen naar de kennel, koffer inpakken en het huis nog even schoonmaken. Het liefst doe ik die dag dus niet zoveel werkgerelateerd meer, al zijn een paar kleine dingen prima. Donderdagavond eten we bij Mercat in Amsterdam en overnachten we in een hotel op Schiphol, vrijdag ochtend vliegen we naar New York. Aaaaaah, zóveel zin in! Dit is dan ook de laatste Week van OMF van dit jaar, wauw! In New York gaan we ploggen dus daar houden we jullie iedere dag op de hoogte van wat we doen, maar als we weer thuis zijn houd ik écht even vakantie en komt er dus ook geen Week van OMF online. Vanaf januari ga ik gewoon weer verder hoor, no worries. In ieder geval kijken we nu nog even terug op afgelopen week, de laatste volle werkweek. Ik werkte veel thuis om de site klaar te stomen en was ook weer twee keer in het ziekenhuis te vinden.

Maandag

foto17

Ik startte de maandag met het maken van een aantal kerstrecepten. Dit was één van de resultaten die dag. Ziet er feestelijk uit niet waar? Recept volgt gauw.

foto1

Mijn meest gebruikte keukenproducten op één foto: beslagkommen en een pannenlikker.

foto8

Voor New York bestelde ik een nieuwe lens voor op mijn DSLR. Ik kocht een 70-300mm objectief van Tamron. Heel benieuwd of dit gaat bevallen en of het mooie plaatjes oplevert.

Dinsdag

foto4

Dinsdag was een leuke dag, ik was uitgenodigd voor de Gift Suite van Friends of the Brands. Drie suites van Hotel The Grand in Amsterdam staan dan vol met leuke merken om influencers kennis te laten maken met talloze leuke merken. En alles was natuurlijk in kerstsfeer, zo gezellig!

foto6

Na de Gift Suite dronk ik een cappuccino bij Le Pain Quotidien waar ik een afspraak zou hebben. Maar dat liep even volledig de mist in door een fout van mijn kant. Oops…

foto3

Op naar huis dan maar, de goodiebags van de Gift Suite uitpakken.

foto9

Hooooooly shit. Zoveel moois en lekkers. Op zulke momenten krijg ik altijd weer de kriebels om een extra blog te starten waar ik dit ook allemaal kan behandelen. Ik houd namelijk ook van make-up, verzorging, haar etc. Maar dat kan ik op OMF natuurlijk niet kwijt.

foto12

Mijn favoriete product uit de hele goodiebag: Body Butter van de Nourishing Spirits lijn van Treets Traditions. Zo fijn en zo’n holy grail voor mijn droge benen. Ik hoef het maar twee keer per week te smeren om ervoor te zorgen dat mijn huid niet zo droog is.

Woensdag

foto14

Workie workie workie.

foto13

En op naar het ziekenhuis om een MRI te laten maken van mijn knie. Routineklusje inmiddels.

foto10

EINDELIJK werd onze stoel geleverd! We hebben er 11,5 week op moeten wachten maar eindelijk staat de loveseat er. Sindsdien zijn we er niet uit te slaan. Het liefst werk ik de hele dag met laptop op schoot in de stoel haha.

foto16

Tim had zin om de kerstboom op te zetten dus dat deden we woensdagavond. Zo gezellig!

Donderdag

foto11

Niet eetbaar maar natuurlijk wel mijn favoriete hanger uit de kerstboom, deze gingerbreadmannetjes van Xmasdeco.

foto2

Albert Heijn verwende me met een prachtige Côte de Boeuf, wauw! Hier lezen jullie deze week meer over.

foto15

En weer naar het ziekenhuis… de MRI bleek schoon te zijn en er is dus geen (hele) zichtbare schade aan spieren en pezen. Wel is het bot en kraakbeen in mijn knie iets beschadigd en hier komen waarschijnlijk ook de klachten vandaan. Ik heb donderdag een spuit in mijn kniegewricht gekregen. Deze is verdovend en pijnstillend waardoor hopelijk het kraakbeen wat minder geïrriteerd wordt. Zo’n spuit is niet prettig maar na drie dagen kon ik wel zeggen dat het ietwat lijkt te helpen. Ik heb in ieder geval minder pijn.

foto5

Ik zou ’s avonds deelnemen aan een event in Den Haag, georganiseerd door het FD maar die spuit ’s middags gooide roet in het eten. Ik kon niet autorijden en ook niet goed lopen dus dat moest ik helaas cancellen. Thuis aan het werk dan maar.

foto18

Oh Tim, mocht je nog een cadeau zoeken voor Kerst: deze wil ik wel hoor. Holy shit! $600…

foto7

Cutiepie!

Vrijdag

foto19

Vrijdag filmdag! Het was alleen zó donker buiten, bah. Ik heb de hele dag moeten filmen en fotograferen met lampen. Jammer.

foto24

Deze schoenen vind ik zo tof! Hopelijk kom ik ze tegen in New York.

foto20

En eindelijk heb ik mijn Albert Heijn spaarkaart vol hoor, mijn hemel.

Zaterdag

foto21

Ik maakte dit weekend niet zoveel foto’s, oops! Zaterdagochtend gingen we naar de markt en ’s middags was ik te gast bij Boekhandel Westerhof in Zwolle. Ik deelde chocoladefudgetaart uit en signeerde mijn boek.

foto22

’s Avonds op de bank met een film, we kijken The Martian. Goede film met Matt Damon!

Zondag

foto23

Nadat ik het huishouden had gedaan en Tim in de tuin bezig was geweest ging ik naar Nawijn & Polak in Apeldoorn. De allerlaatste boektourdag, en ik deelde chocoladefudgetaart en Snickerbrownies uit. Beide uit het boek uiteraard.

foto25

De rest van de dag deed ik niet zoveel. We keken Jurassic World (ik vond ‘em tof!) en hingen lekker op de bank.

Goed, dat was ‘em dan. De allerlaatste Week van OMF van 2015 maar zoals ik al zei houden jullie de plogs uit New York nog tegoed. Die starten zo rond de Kerst en gaan door tot de laatste dag dat we in New York zijn. In totaal zullen het 6 plogs zijn, dus dit maakt de ontbrekende Week van OMF’s wel goed dacht ik zo.

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Proef de Smaak says:

  Leuke foto’s weer! Die gingerbreadman hanger is echt leuk :)

 2. Annelies says:

  Wauw New York. 2 Maanden geleden in New York geweest en helemaal verliefd op de stad geworden.
  De allerlekkerste cheesecake gegeten bij Eileen’s cheesecake.

  Veel plezier!

 3. Linda says:

  Veel plezier alvast in New York! Ik kijk uit naar de plogs!

 4. Ik keek zaterdagavond ook de Martion en gek genoeg vond ik ‘m ook erg leuk. Heb niks met ruimte maar wel héél veel met Matt Damon, haha. X

 5. Margot says:

  Wat een mooie stoel, ik snap wel dat je daar blij mee bent!

 6. Leuke week weer! :)

 7. Kelly says:

  Leuk weekje! Ik kijk uit naar de plogs :)

  1. Kelly says:

   Oh en een extra blog zou wel leuk zijn hoor! Ik volgde je toen al haha, maar dan als lurker

 8. Omdat dit je laatste week van OMF is: ik heb je blog pas begin dit jaar ontdekt (veels te laat) en je bent by far mijn favoriete food blogger. Ik heb het afgelopen jaar al zoveel recepten van je gemaakt. En dat ga ik volgend jaar ook zeker weer doen.

  Dank je wel voor alle lekkere recepten en de leuke lees/fotoverhalen.

  Fijne kerstdagen toegewenst en een fijn uiteinde en heel veel plezier in NY.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close