Week van OMF #10

Even een noot vooraf: deze Week van OMF duurt maar tot en met zaterdag. Als jullie dit lezen zit ik nog in het vliegtuig en ben ik, hopelijk, bijna in Japan. Tot en met volgende week maandag ben ik daar om de regio’s Fukuoka en Kagoshima te ontdekken. De laatste twee dagen ben ik zelf nog in Tokyo. Aangezien ik gisteren al ben vertrokken moest ik dit overzicht iets eerder klaarzetten. Afgelopen week stond in ieder geval in het teken van puntjes op de i zetten. Ik rondde heel veel werk af, nam de laatste video’s af en plande de laatste paasrecepten in. Op reis gaan is het leuk, maar het vergt een boel voorbereidingen. Gelukkig is alles redelijk stressvrij gelukt en kon ik met een gerust hart het vliegtuig in gisteren!

foto1

Er stonden nog een aantal recepten op de planning om te maken deze week. Een daarvan is deze epische cake die over een paar weekjes online komt.

foto2

Wat ik ook heel veel deed: foto’s bewerken. Lightroom is mijn beste maatje!

foto3

Multitasken to the max: lezen tijdens het fietsen. Dat is het voordeel van een hometrainer en binnen fietsen, haha. Overigens deed ik geen spinning les maar fietste ik 20 minuten gewoon op normaal tempo.

foto4

Er stond weer een nieuwe filmdag voor Het favoriete recept van… op de planning. Deze keer was ik bij mijn lieve vriendinnetje Brenda. We maakten haar favoriet en een variatie erop. Het was heel gezellig.

foto5

Hoi neus!

foto6

Ik moest MOEST echt naar de kapper tussendoor. Dat is het voordeel aan voor jezelf werken: je kunt je eigen tijd indelen. Ik had zondag was extra werk verzet zodat ik drie uurtjes bij de kapper kon zitten doordeweeks. Mijn haar zag er niet meer uit en de eerst volgende mogelijkheid zou anders over een week of drie zijn. Daar ging ik niet op wachten.

foto7

Even de announcement van WOD 16.2 van de CrossFit Open 2016 terugkijken op de iPad ’s avonds. CrossFit is niet alleen heel leuk om te doen maar minstens zo leuk om naar te kijken. Vind ik dan.

foto8

Briefje voor de pakketbezorger. Ik wachtte op de koerier maar moest ook echt even naar de supermarkt. Uiteindelijk kwam hij natuurlijk niet terwijl ik weg was. Maar je weet maar nooit!

foto9

Donderdag moest ik nog aan de slag voor twee campagnes. Zelf recepten maken voor campagnes is altijd het leukste om te doen. Deze komt volgende week online. Nom nom.

foto10

Foodpost! Van Oil en Vinegar deze keer. Wat lekkere smeerseltjes en olies en een toffe pot voor Salad in a Jar. Heel leuk.

foto11

Ook kreeg ik van Myriam van Hap en Tap een krantenknipsel toegestuurd. Helemaal uit België! Mijn boek werd namelijk besproken in de krant en aangezien we die hier niet kunnen krijgen, stuurde ze met de knipsel op. Zo lief!

foto12

Nóg een keer foodpost, deze keer een mooi verspakket van ALDI. Deze was voor een campagne.

foto13

Op naar Amsterdam voor het #foodbloggersdiner. Ik besloot weer eens met de trein te gaan en bedacht ’s avonds ook direct dat ik dat niet meer moet doen. Iedere keer gebeurt er iets waardoor ik er spijt van heb niet met de auto te zijn gegaan. Deze keer zat ik ’s avonds laat bij een aantal schreeuwende dronkenlappen in de coupé en moest ik met een lekke band van het station naar huis fietsen. Grr.

foto14

Overigens was het ’s middags wel mooi vanuit de trein. Lijkt bijna een oude foto zo met die sepia-kleurige lucht!

foto15

Eten deden we bij Chicks en Coqs. Daar hebben jullie gisteren in het eetoverzicht al over kunnen lezen.

foto16

If I fits I sits.

foto17

Aangezien ik donderdag pas om 23.30 uur weer thuis was dacht ik vrijdag uit te slapen maar ik bedacht me ineens dat ik een workout had gepland. Bummer. Ik zat om 08.30 uur braaf in de auto richting Deventer.

foto18

Er was genoeg foodpost afgelopen week, zoals je merkt. Deze keer kwamen de nieuwe repen van CLIF binnen. Althans nieuw, in Amerika zijn ze al langer maar nu liggen deze energybars ook bij de Albert Heijn.

foto19

Post workout ontbijt…

foto20

Ik pakte ook alvast wat handbagage bij elkaar. Wat sleep je toch altijd een hoop mee op lange vluchten…

foto21

Al het werk was gedaan, tijd om te relaxen. Ik zette Netflix aan en keek The Lazarus Project. Goede film! Met Paul Walker.

foto22

Tijd om Senna naar haar logeeradres te brengen! Als ik (langer dan een paar dagen) op persreis ga brengen we haar altijd naar de kennel waar ze ook is geboren. Ze vindt het zó leuk daar. Ze kent de mensen goed en kan dagenlang spelen met de andere (12/13) honden daar. Vind ik een veel fijner idee dan wanneer ze doordeweeks van 07.30 tot 17.30 uur alleen thuis zit.

foto23

Snoepies voor Charlie.

foto24

En daarna was het tijd om de koffer in te pakken. Voor verre en langere reizen neem ik mijn grote koffer van SuitSuit mee.

foto25

EN KLAAAR! Ik word nog eens een pro. In 24 minuten was ‘ie ingepakt.

Volgende week geen Week van OMF maar ik ga in Japan wel ploggen en vloggen! Ik maak twee vlogs: één in Fukuoka & Kagoshima en één in Tokyo. Van iedere twee dagen maak ik een plog. Althans, dat is nu de bedoeling maar het schema is héél vol. Het kan dus ook maar zo zijn dat ik van iedere dag een aparte plog ga maken. In ieder geval komt de eerste over een paar dagen online. Als je het leuk vindt kun je me volgen via Instagram en/of Snapchat (ohmyfoodnessnl), ik zal daar het meest ‘live’ gaan updaten.

Tot gauw! x

Join the Conversation

 1. Vivian {Stay Alive and Cooking} says:

  Wat een geluksvogel ben jij! Leuke pakketjes en lekker naar Japan. Leuk overzicht, moest echt even 3 keer kijken voor ik de hondenneus herkende haha! En wat goed dat je voor je Senna zo’n fijn logeer adres hebt, echt een zorg minder. Kijk uit naar je volgende overzicht!

 2. Margot says:

  Wat een leuke post en dat inpakken heb je snel gedaan!

 3. Kelly says:

  leuk overzichtje, maar wat ik liever wil zeggen is heel veel plezier ! Geniet ervan!

 4. Goede reis en héél veel plezier! X

 5. Goede reis en vooral veel plezier!

  Aldi is behoorlijk aan het promoten merk ik, ik zie het op alle blogs van je blog vriendinnen langskomen :)

 6. Catho says:

  Oeh Waar komt die sportlegging vandaan die je vrijdag droeg in de auto? Supergaaf!
  Hopelijk ben je goed aangekomen in Japan, veel plezier!
  Ik kijk al uit naar je plogs en vlogs:)

  1. Sabine Author says:

   Die is van Victoria’s Secret! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close