Week van OMF #26-2021

Waaaat een week! Ik typ een groot deel van dit weekoverzicht al op donderdag aan het einde van de dag en wellicht komt het ook vanwege de timing hoor, maar ik heb het idee dat ik alleen maar heb gerend en heb gesprongen afgelopen week. Komt voor een groot deel door een aantal deadlines en vanwege het feit dat ik vrijdag niet aanwezig was door een schoolexamen en weekendje weg. Maar ook omdat ik vandaag voor het eerst sinds LANGE tijd weer eens voor werk een tripje mag maken en op een of andere manier, hoe kort of hoe lang je ook gaat, is dat altijd te merken aan de planning. Enfin, het was een bomvolle maar fijne week!

IMG 2269

Maandag

Mijn week begon zoals altijd op kantoor! Normaal gesproken is maandag echt een computerdagje, maar vanwege een strakke planning stond ik nu in de keuken voor een aantal zomerrecepten. Die komen binnenkort allemaal voorbij!

IMG 2274

Tim appte me met de vraag wat we gingen eten (doet jouw partner dat ook altijd?!) en ik appte deze foto terug met de mededeling dat ik hier wat van in elkaar ga flansen, haha.

IMG 2283

Afgelopen week was het iedere avond leren. Met een examen aan het eind van de week zien voorgaande weken er altijd zo uit.

IMG 2284

Dinsdag

Nu Tim afgelopen week de hele week op kantoor zat, bracht ik Vic iedere dag naar school. En voor mijn gevoel heb ik dan altijd zeeën van tijd ’s ochtends! Moet daar echt (nog even) aan wennen hoor, om alle tijd te hebben ’s ochtends. Ik ben echt meer van. het doorgaan.

7368bce0 65d7 4d67 958e cf2b044a2540

Van de gastouder kreeg ik deze uber vrolijke foto. Cody vermaakte zich goed, haha!

En tot mijn spijt moet ik bekennen dat ik verder geen foto’s heb gemaakt dinsdag! Ik zat met name achter de pc om heel veel recepten uit te werken, planningen te maken, ik had een digitale meeting en een interview met het AD. Allemaal niet fotowaardig.

IMG 2302

Woensdag

Nadat we Vic naar school hadden gebracht, spendeerden Cody en ik de ochtend lekker samen. Het is zó rustig als je ‘plots’ maar één kind i.p.v. twee om je heen hebt, haha.

IMG 2303

Aangezien het slecht weer was, besloot ik een groot deel van het huishouden te doen. Ik pakte direct maar de keukenlades mee.

IMG 2304

We gingen samen ook nog even naar de Kwantum…

IMG 2305

… Waar ik uiteraaaard niet met lege handen wegging.

DSC00012

Het palmboomlampje van Kwantum heeft ook een mooie plek gekregen thuis!

IMG 2342

’s Avonds kroop ik met mijn schoolboek nog even bij Vic in bed, wel zo gezellig!

IMG 2373

Donderdag

Donderdag was echt rennen, vliegen en springen. Ik had drie deadlines te halen, Reels te editen, foto’s te bewerken en dan ook nog andere to do’s.

IMG 2379

Uiteraard ging mijn telefoonstatief kapot op een cruciaal moment… grr. Ik heb hem voor de rest van de dag maar even met tape vastgemaakt.

IMG 2409

Zo zit de fotorol op je telefoon er dan uit als je alleen maar aan het filmen bent, haha.

IMG 2413

Van Organix kreeg ik een pakketje binnen voor de kindjes. Dat vinden ze vast niet erg!

IMG 2415

Vic wilde mijn nieuwe camera ook even testen, haha. Die heeft het hele weekend gevraagd: ‘mag ik een foto van jou maken mama?’

IMG 2416

Van Chocolate Cookieballs kreeg ik een waanzinnig lekker pakketje met koekballetjes en een reuze koek thuisgestuurd. De vetmesterijen gaan nog even vrolijk door hier, oh oh.

IMG 2426

Laatste avondje leren voor het examen vrijdagochtend.

IMG 2429

Vrijdag

Ik had ’s ochtends nog heel even tijd en besloot wat nieuwe boeken op mijn eReader te zetten voor mijn tripje naar Portugal deze week en alvast voor de vakantie in augustus. Daarna reed ik door naar het examencentrum! Voor mijn gevoel ging het super goed! Het was een open vragen examen dus het resultaat laat nog even op zich wachten.

DSC00168

’s Middags haalden we de kindjes op en reden we naar Drenthe, door Tiny Parks waren we uitgenodigd om hun nieuwe park te komen proberen!

DSC00149

Het was er zó leuk. We hebben de kindjes nauwelijks gezien, die waren alleen maar aan het spelen.

DSC00155

En alles was er zo gezellig en leuk aangekleed, echt een aanrader.

IMG 2462

Weekend

Van slapen kwam er niet heel veel terecht met twee kindjes in een Tiny House, maar het was wel gezellig. Dit was ’s ochtends al voor zessen, haha.

De rest van het weekend heb ik nauwelijks foto’s gemaakt. We gingen zwemmen bij Bad Hesselingen in Meppel met de kindjes, sloten af met een etentje bij De Beren en gisteren was vooral rennen, vliegen springen. De dag begon gisteren met een bezoekje aan onze (oude) buren, ik moest een corona sneltest doen, boodschappen doen, extra voer brengen voor Senna die op dit moment bij mijn schoonmoeder logeert, mijn spullen pakken en vast naar Schiphol waar ik afgelopen nacht sliep.

Deze week ben ik drie dagen in Portugal en via Instagram zal ik jullie ongetwijfeld meenemen. De rest van de week staat er eigenlijk weinig bijzonders gepland. Ik zal ongetwijfeld even moeten bijwerken donderdag, maar dat is ok! Vrijdag wordt OF een vrije dag of gewoon een werkdag, ik ben namelijk nog niet gestart met een nieuw schoolvak dus ik heb heel eventjes een beetje respijt. En stiekem is dat hartstikke welkom na weken achtereen iedere avond leren.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close