Week van OMF #47

Ik heb een beetje zo’n off-week gehad. Toen ik terug kwam uit Curaçao kwam ik eerst in een jetlag van heb ik jou daar terecht en vervolgens was ik zo druk dat ik niet zo goed meer wist waar ik allemaal mee bezig was. Ik heb vanochtend de hele ochtend besteed aan het plannen tot en met het einde van het jaar en dat zorgt wel voor een beetje overzicht. Ik ben zo iemand die heel slecht tegen rommel en het niet hebben van overzicht kan en dat is ook de reden waarom ik altijd zo gestructureerd werk. Wel geinig want op school werd ons altijd op het hart gedrukt dat we moesten plannen en toen deed ik het nooit, nu kan ik voor mezelf heel makkelijk een weekoverzicht maken en me daar ook echt aan houden. En dat is maar goed ook, er is immers niemand die me op de vingers tikt als ik het niet doe. Ik heb de afgelopen week niet belachelijk veel foto’s gemaakt. Ik stond veel in de keuken voor de boektour en voor de site maar zat ook veel achter de computer om bij te schrijven. Niet een hele spannende Week van OMF, maar ook bij mij is niet iedere week even spannend!

Maandag

Maandag zat ik het grootste deel van de dag nog in het vliegtuig. Rond 11.30 uur landde ik op Schiphol waar ik direct in mega-controles terecht kwam. Wauw, waarom zijn die controles vanuit Curaçao zo heftig? De drugshonden stonden ons al op te wachten bij het verlaten van het vliegtuig, 20 meter verder paspoortcontrole door de douane, nog een stuk verder weer een paspoortcontrole door de marechaussee, afgeschermde bagageband, bagagecheck door de douane.. Mijn hemel. Maar het lukte, ik kwam erdoor haha!

foto1

In de trein naar huis. Dat is lang geleden. Meestal ben ik met de auto. De trein stopte halverwege trouwens heel netjes om een minuut stilte te houden voor de slachtoffers in Parijs.

foto8

Eenmaal thuis direct met Senna lopen. Dat is wel even iets anders dan 30+ graden op Curaçao. Brr. Ik heb het veel koud gehad deze week.

foto3

Heel slecht maar ik kan niet functioneren op drie uur slaap in een vliegtuig dus ik ging nog even in bed liggen ’s middags om twee uurtjes te slapen.

foto7

De rest van de avond besteedden we met z’n drieën op de bank. Senna had ons (ze was uit logeren toen ik naar Curaçao was) gemist. Kijk nou hoe ze erbij ligt… de drol.

Dinsdag

foto2

10 uur slapen mochten niet baten, mijn hemel ik stond net zo verrot op als ik naar bed ging maandagavond haha. De rest van de dag dus lekker in kloffie werken.

foto6

Dit soort reacties lezen op blogs van anderen (in dit geval gaf ByAranka een exemplaar van mijn boek weg). Hier word ik zo stil en blij van <3

foto4

Relaxen op de bank in mijn foute kerstlegging, héérlijk. Ik zou eigenlijk naar de uitreiking van de Viva400 gaan maar ik was zo druk deze week en had echt wel last van mijn jetlag dat ik dat heb gecancelled. Ik heb niet gewonnen overigens, al ben ik daar ook geen moment vanuit gegaan haha. Iedereen bedankt die op me heeft gestemd!

Woensdag

foto9

De storm had flink huis gehouden dinsdagnacht. Oops! Dit moet even gerepareerd worden.

foto10

En op naar het ziekenhuis ’s middags voor knie-controle. Nog steeds niet goed, nog steeds veel pijn en nog steeds niet kunnen CrossFitten. Meh.

foto5

Van de orthopeed liep ik naar de röntgen-afdeling en van daaruit weer terug. Tussendoor maar even een sapje en pecanbroodje want in plaats van de geplande 10 minuten was ik uiteindelijk 3 uur in het ziekenhuis. Resultaat: we komen er gewoon niet achter wat er mis is. Op dit moment zit ik voor twee weken weer aan de ontstekingsremmende pijnstillers. 3 december moet ik weer terug om te kijken of dit iets uitmaakt en dan zetten we hoogstwaarschijnlijk weer een cortisone-spuit in mijn knie. Zie er wel tegenop, vorige keer was de spuit echt hels.

foto11

Na het ziekenhuis door naar de garage om een afspraak te maken. Een paar weken geleden vond iemand het nodig om tegen mijn geparkeerde auto te rijden waardoor er flinke krassen op de bumper zitten. Meh. 30 november kan ik terecht.

Vervolgens deed ik nog gauw de boodschappen de rest van de avond zat ik te mokken op de bank. Na 10+ jaar pijn, 7 weken gips, 2 operaties en continue blessures aan mijn knie was ik het even meer dan zat.

Donderdag

foto12

Maargoed, op donderdag weer over tot de orde van de dag. Mijn ontbijt is vanaf nu aangevuld met twee bijzondere pillen.

foto13

De Guilty Pleasures Goodiebags konden op de post, hurraaaay! De vierde wordt deze week verstuurd. Niet gewonnen? Het boek alleen is ook heel leuk hoor en die kun je gewoon overal kopen ;)

foto15

Een héle flinke schaal Tiramisu maken voor de signeersessie van ’s avonds..

foto14

En anderhalve kilo gehaktballen. Ik voelde me net een cateringbedrijf. Het ging bijna allemaal op trouwens!

foto16

Mijn kantoor boven heb ik maar omgebouwd tot fotostudio. Sommige dagen zijn gewoon te grauw en donker om zonder lampen foto’s te maken. Helaas.

foto17

Op naar Hedel waar ik aanwezig was om mijn boek te verkopen en om klanten van de shop te laten proeven. Het was zo leuk en kijk nou hoe ze het hadden aangekleed! Ik zag mezelf overal, haha. Awkwaaaard.

Vrijdag

foto19

Vrijdag had ik eindelijk weer eens een schrijfdag. Ik zat de hele dag achter de pc om te editten en te bloggen. Heerlijk is dat.

foto18

Gezelligheid in huis. Wel leuk hoor dat de kaarsjes weer vroeg aankunnen nu.

Zaterdag

foto20

Na een bezoekje aan de markt dook ik de keuken in om me voor te bereiden op de signeersessie van gisteren. Ik maakte chocoladefudgetaart en weer een schaal tiramisu. Volle koelkast!

foto21

Aan het einde van de middag keken we het tweede deel van The Maze Runner. Ik was zooooo teleurgesteld! De film had gewoon niet verder van het boek af kunnen staan, het is een compleet ander verhaal. Bah. Eerste deel was dan toch echt vele malen beter.

foto22

’s Avonds gingen we naar de bios, het allerlaatste deel van The Hunger Games. Ik moest echt wat quality-time met Tim hebben want ik zie hem niet zoveel deze weken. Ik vond de film gewéldig, alleen het einde liet me een tikkeltje teleurgesteld achter. Wat vonden jullie ervan? No spoilers!

Zondag

foto24

Yes, even lekker uitgeslapen en daarna het huishouden gedaan. Deze chocoladefudgetaart ging mee naar Haarlem!

foto23

En ik zette de kip ook alvast op, dan hoefde die alleen nog opgewarmd te worden ’s avonds.

foto25

Hello Haarlem! Mijn tafeltje stond er weer gezellig bij in boekhandel de Vries.

foto26

’s Avonds nog even lekker kroelen met Dino. Hij wordt altijd pas knuffelig als het koud is buiten. Maffe kat.

Deze week is ook weer lekker druk. Zoals ik al zei heb ik vanochtend de hele ochtend besteed aan plannen, plannen, plannen en de rest van de middag doe ik wat rustiger aan. Ik ga boodschappen doen maar verder werk ik niet al teveel. Ik ben het hele weekend al bezig geweest en de komende weekenden gaat dit ook zo zijn en ik moet een beetje tijd voor mezelf inplannen wil ik het redden tot aan mijn vakantie.

Wel ben ik deze week weer twee keer op pad voor de boektour: morgen ben ik van 15.00 – 17.00 uur in Assen bij boekhandel Iwema en vrijdag van 14.00 – 16.00 uur bij Oldenhof in Amersfoort. Donderdag krijg ik eindelijk mijn twee nieuwe tattoos (foto’s van het resultaat volgen uiteraard) en verder sta ik veel in de keuken om te koken voor de Kerstweken op OMF! Nog even en dan is het alweer zover jongens, foei. Time flies…

Fijne week!

Join the Conversation

 1. Met al die lekkere dingen die je meeneemt, kan ik niet wegblijven :)
  Ik heb vrijdag vrij en kom ’s middags naar Amersfoort met je boek dat ik inmiddels al in bezit heb. Leuk!

  Fijne week gewenst.

  1. Sabine Author says:

   Gezellig, tot vrijdag!

 2. Margot says:

  Wat leuk al die signeersessies! En wat ontzettend vervelend dat het maar niet goed gaat met je knie. Sterkte!

 3. happybudgetcooking says:

  Het is koud he brr.. Ik vind de winter hier in Nederland ook maar niks!

 4. Leonie says:

  Kom jij ook nog ergens in het oosten van het land signeren?

  1. Sabine Author says:

   Zeker! Check even de sidebar voor de data + plaatsen.

 5. Gerdien says:

  Heb je al een gedacht om een orthomanueel therapeut te bezoeken? Is wat anders dan een orthopeed, valt onder de alternatieve therapie. En anders dry needling? Het kan zijn dat het probleem niet in je knie zit maar vauit de spieren en het bekken komt. Spreek uit ervaring. Veel knie-ellende gehad ook. En ps: die timberlands die ik spotte op de bios foto heb ik ook :p

  1. Sabine Author says:

   We zijn al 10 jaar van alles aan het proberen (hebben ook al gekeken naar bekken, rug, heupen etc.) maar tot nu toe nog zonder al teveel succes helaas. En leuk haha, fijne schoenen he. Zo lekker warm.

 6. Roxanne says:

  Hé shit zeg van je knie! Ik kan me voorstellen dat je het even helemaal gehad had er mee.
  Ik moest wel lachen om Senna, zo kan Cody soms ook gaan liggen. Maffe honden!

 7. Kelly says:

  Balen van je knie! Gelukkig was de rest vannde week wel leuk :)

 8. marjolein says:

  Leuk dat je naar Assen komt! Hoelaat is het? 15.00-17.00? Bij Iwema zelf staat een bord met 19.30…
  Zou graag even langs komen :)

 9. Tamara says:

  Leuke week! Ik ben al bijna 4 maanden in het buitenland dus ik ben benieuwd hoe ik het met de kou ga doen binnenkort :o

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close