Week van OMF #25-2023

Heeeeee, he. De week zit er weer op. Of nouja, op het moment dat ik dit stukje typ is het vrijdag, maar als jullie dit lezen staat er een nieuwe week op het punt om te beginnen natuurlijk. Afgelopen week was lekker vol. Er stonden veel afspraken in mijn agenda, de Avondvierdaagse werd gelopen, kinderfeestjes…

Tussen alle bedrijven door deed ik gewoon mijn werk. Weinig spannends aan!

Maandag

De maandag begon met een boksles en jéétje wat was dat weer zwaar (maar fijn!). Compleet oververhit kwam ik thuis dus huppa, gauw de douche in en daarna aan het werk.

Ik zit eindelijk, EIN-DE-LIJK, in een gezonder eten flow. Jeetje wat heeft dat lang geduurd maar wat is het fijn dat het me nu is gelukt. *klopt af*

Halverwege de middag had ik een kwartiertje pauze om naar de mondhygiëniste te gaan. Dat is gelukkig bij mij om de hoek.

Cody zou een deel van de Avondvierdaagse ook meelopen (lees: in de buggy zitten), gelukkig vond ik bij HEMA nog een pakje medailles zodat hij ook iets om zijn nek zou hebben bij de intocht.

Dinsdag

Na het wegbrengen van beide kinderen dook ik de keuken in om te koken voor OMF. Eén van de recepten was een salade met lekker veel groen erin.

Pittig wel hoor, dat op en neer lopen van de trap met deze temperaturen en het fotograferen op een snikhete zolder. Maar het lukte!

Gelijk een lekkere lunch te pakken.

Deze taart kwam ook uit mijn vingers dinsdag, heerlijk!

De twee geiten moesten naar karateles en daarna had ik ’s avonds thuis nog een afspraak.

Woensdag

Mamadag! Cody wilde ‘net als Flemming’ boots en een leren jack aan. Ja joh, daar is het ook echt weer voor.

Er kwam een pakketje binnen van Zonnatura met vegan kip kerrie salade en kip samba salade. Heb ze nog niet geproefd, maar ben heel benieuwd!

Lekker charmant wel, hahaha.

Donderdag

Mijn dag begon donderdag met het wegbrengen van mijn fiets; de versnellingen moesten opnieuw worden afgesteld. Dus ik fietste naar de fietsenmaker en liep 40 minuten weer terug naar huis.

In de keuken mislukte zo’n beetje alles donderdag, héél vervelend. Nadat twee recepten de prullenbak in konden, hield ik het voor gezien.

Gelukkig lukte de ijskoffie die ik moest maken wél. En die ging er goed in.

Eind van de middag was mijn fiets weer klaar maar toen zeek het natuurlijk van de regen. 40 min heen door de regen en toen weer terugfietsen. Drijfnat was ik.

Ik bleef de donderdagavond lekker thuis en plofte met mijn boek op de bank. Tussen de bedrijven door maakte ik nog héérlijke crunchy granola met extra pure chocolade.

Vrijdag

Ik maakte vrijdag niet zoveel foto’s. De dag begon met een les yoga, daarna fietste ik naar het schoolplein om Vic over te dragen voor een kinderfeestje, deed boodschappen en ging daarna aan het werk.

Het laatste uur van de middag besteedde ik aan mijn boek, in de tuin en ’s avonds liepen we de Avondvierdaagse. Vic liep gewoon vier avonden, maar op woensdag en donderdag ging zijn vader mee. Vrijdag en zaterdag was ik aan de beurt!

Weekend

Het weekend was vol met een bezoek aan de markt, zwemles, de intocht van de Avondvierdaagse en een kinderverjaardag. Daarbuiten was het vooral veel van dit…

… en oververhit zijn.

Aankomende week wordt voor mij een korte werkweek! Donderdag trouwen mijn aller liefste vrienden en aan mij de eer om ze die dag vast te leggen. ZO TOF en zo spannend.

Vrijdag ben ik de hele dag op kantoor om deels te werken maar ook een groot deel om de foto’s van de bruiloft te editen. Zaterdag ga ik naar mijn vriendinnetje in Amsterdam.

Ik ben dus eigenlijk alleen vandaag en morgen aan het werk, dus dat wordt buffelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close