Week van OMF #52-2020

Goedemorgen allemaal! Hebben jullie fijne dagen gehad? Wij in ieder geval wel, het was een gezellige Kerst met lekker eten en knettertjeveel cadeaus. En hoe heerlijk dat ik dan nu nog een weekje vakantie heb. Ik heb voor het eerst een autoreply op Instagram en Facebook-chat aangezet en ik moet zeggen: dat is een goede keuze. Zo fijn om even niet bezig te zijn met social media en alles daaromheen, hoe leuk ik het normaal gesproken ook vind. Een weekje vakantie aan het einde van het jaar is altijd hard nodig en misschien dit jaar nog wel meer dan ooit. Maar goed, vakantie thuis betekent niet dat er geen Week van OMF online moet komen dus bij deze een kijkje in vorige week. Ik was nog twee dagen aan het werk voor de vakantie begon.

IMG 9102

Maandag

Zoals gezegd begon mijn week nog met twee dagen werken. Ik zat voornamelijk achter de pc om alvast alles klaar te zetten voor de eerste week van januari in verband met mijn vakantie. Ik maakte dan ook niet veel foto’s. De bovenbuuf van kantoor kwam een kerstcadeautje brengen omdat ze het altijd zo lief vindt dat ik haar zoveel geef. Totaal onnodig natuurlijk, maar wel heel lief. Het is een lekkere geurkaars en geurstokjes.

IMG 9108

Dinsdag

Dinsdag opende ik nog even een stapel pakketjes. Allereerst een kerstpakket van SMEG met daarin 1 kg(!) Parmezaanse kaas en een kistje met prosecco en champagneglazen.

IMG 9110

Van Tasty Basics kreeg ik een pakketje met crackers en pasta, allemaal met minder koolhydraten. Altijd lekker om op kantoor te hebben.

IMG 9111

En tot slot van Martini een mooi cocktailpakket, wat een verwennerij op de laatste werkdag van het jaar!

IMG 9123

Ik rondde dinsdagavond na meer dan 100 uur ein-de-lijk mijn Kerst diamond painting af. Hoe gaaf is ‘ie geworden? Het is een canvas van 105 x 70 cm – gigántisch dus.

IMG 9129

Woensdag

Mijn eerste vakantiedag begon met een bezoekje aan het ziekenhuis ter controle van Tim zijn ogen. Hij heeft jaren geleden een crosslinking behandeling gehad en moet ieder jaar terug ter controle. Hij krijgt dan alleen oogdruppels waar hij niet mee mag rijden, vandaar dat ik mee moest. De kindjes speelden even bij opa en oma.

IMG 9133

Blurry but perfect.

IMG 9138

Donderdag

De voorbereidingen voor de kerstdiners konden beginnen! Na de ochtend bij opa en oma langs te zijn geweest dook ik de keuken in. Op de achterwand van de keuken schreef ik een planning en wat belangrijke dingen.

IMG 9139

We vierden beide kerstdagen bij ons met mijn ouders en schoonfamilie dus ik stond gewoon zoals altijd veel in de keuken.

IMG 9144

Gezellig hoor die kerstboom en alle kaarsjes.

IMG 9145

Vaste prik voor Tim en mij met Kerst: we kijken de extended editions van Lord of the Rings of de Hobbit. Dit jaar was LotR aan de beurt. Zin om het speelgoed op te ruimen hadden we niet meer zoals je ziet, haha.

IMG 9147

Lekker met een kaasplankje erbij.

IMG 9148

Vrijdag

Beide kerstdagen ontbeten we uitgebreid en spendeerden we het grootste deel van de dag in kloffie. Ik kookte ook in kloffie en kleedde me pas op het laatste moment om, haha.

IMG 9163

Weekend

Het waren twee hele fijne kerstdagen met veel lekker eten, gezelligheid en heel veel cadeaus. We waren gisteren allemaal een beetje brak dus liepen de hele dag in kloffie of pyjama. De kindjes speelden de hele dag met hun nieuwe cadeaus en wij hingen op de bank, deden een beetje huishouden en maakten tijd voor onze eigen hobby’s. Perféct.

Aankomende week hebben we weinig plannen. Ik heb afgesproken met vriendinnetje Nanda maar het is even kijken of dit nog door kan gaan. De kindjes zijn twee dagen uit spelen en Tim heeft die dagen met vrienden afgesproken dus ik heb twee daagjes even alle tijd voor mezelf – zo fijn! De rest van de week spenderen we lekker met de kindjes die ongetwijfeld veel te spelen hebben met al hun cadeaus. Oud & Nieuw vieren we gewoon met zijn viertjes maar ik denk dat we de kindjes ’s avonds niet eens wakker maken. Vic vindt het vuurwerk normaal gesproken fantástisch, maar daar zal niet zoveel van te zien zijn gok ik zo.

Fijne week en alvast fijne jaarwisseling! x

Join the Conversation

 1. Hoi Sabine, mag ik vragen wat voor materiaal je als achterwand van de keuken hebt?
  Bedankt alvast voor je reactie!

  1. Sabine Author says:

   Dat is een glaswand. Handig hè – haha!

   1. Bedankt! Lijkt me inderdaad super handig.
    Ik wilde je nog vragen waar je het gekocht hebt maar even googlen leert dat het vrij makkelijk verkrijgbaar is.

    Succes met alles!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close