Week van OMF #07-2018

Wat was het heerlijk om na de verhuishectiek van de afgelopen weken weer een beetje in een normaal ritme te komen. Tim ging weer aan het werk, ik begon voorzichtig weer een beetje met werken (had officieel nog een weekje ‘vrij’), Vic ging de normale dagen naar de gastouder… orde in de tent. Het was gewoon een hele fijne week dus een fijne Week van OMF deze week!

Maandag

Ik begon maandag met het inleveren van de sleutels van ons oude huis, zo prettig. Gek is dat he, we hebben er vier jaar met enorm veel plezier gewoond maar als je dan eenmaal in een nieuw huis zit wil je er zo snel mogelijk vanaf. Goede start van de week dus, ik maakte er alleen geen foto’s van haha.

foto7 2

Eenmaal thuis begon ik met het aanpakken van mijn kantoor. Daar stonden nog zoveel dozen die uitgepakt moeten worden.

foto2 2

Van mama kreeg ik deze foto geappt, de laatste foto van kleine Milo <3 Milo haalden we als puppy op toen ik 11 jaar oud was en het hondje was na zeventien jaar echt op. Hij zag niets meer, hoorde niets meer, was de afgelopen weken incontinent, liep niet goed meer en kreeg steeds vaker een toeval. Pap en mam hebben het nog even geprobeerd met medicijnen want een ingreep kon allang niet meer, maar het mocht niet baten. Hoewel ik al ruim 7 jaar niet meer thuis woon was ik er het grootste deel van Milo zijn leven wel bij dus het blijft verdrietig.

foto6 2

Maandagmiddag was er bij ons een monteur thuis van KPN. Er ligt hier glasvezel internet en dat is nu dus uiteindelijk bi-zar snel. Mijn YouTubevideo’s zijn in 15 seconden geupload haha, zo fijn.

foto5 1

Ons monster at ’s avonds noedels met ons mee, hahaha. Wat een gesmeer zeg – het zat echt overal.

foto3 2

Maar gelukkig is er nu een bad waar hij lekker in kan! Vindt ‘ie fantastisch.

foto4 2

Dinsdag

Dinsdagochtend stond er al vroeg een koerier op de stoep met onze bank. YES!

foto12 2

Van fonQ kregen we de Rodeo Classic bank van BePureHome en ik ben er verliefd op. Zo mooi en past zo onwijs goed bij ons interieur. Ons huis is ineens een thuis geworden nu er een bank staat, geinig hoe dat werkt.

foto8 2

Tim kocht een poos geleden van die lightsabers (don’t ask) en Vic plukte er een uit een verhuisdoos om er vervolgens de hele kamer mee door te kruipen. Tot grote trots van zijn papa natuurlijk, haha.

foto9 2

Voor het eerst een rondje met het hondje in onze nieuwe wijk. Voelt nog iedere keer als vakantie, zeker als het zulk mooi weer is. We kunnen hier zo fijn met Senna lopen!

foto10 2

Nanda appte of ik zin had om te lunchen bij Bagels & Beans voordat zij naar het werk moest. Jazeker! Ik koos voor een salade met gerookte zalm, lekker was ‘ie.

foto1 2

Vic was zo moe van alle indrukken (je krijgt niet normaal veel aandacht als je een kind bij je hebt dat ook lekker eet aan tafel) dat hij in slaap viel in de wagen. Gebeurt vrijwel nooit! Ik vond het wel fijn, kon ik mooi even nog een paar winkels in.

foto13 2

Sneak peek van mijn kantoor. ZO BLIJ MEE! Ik ben echt wel een beetje verliefd op ons huis, haha.

foto11 2

Woensdag

Mijn dag begon woensdagochtend met wat klusjes. Bij onze PAX kast bestelden we een soft close systeem voor de schuifdeuren maar die moest nog even geïnstalleerd worden. Aan de slag dan maar.

foto14 2

’s Middags kwam papa helpen met het ophangen van de laatste lampen. Die boven de eettafel hadden best wat voeten in de aarde namelijk, maar het is gelukt. Heel fijn zo’n handige papa!

foto21 2

Als de man nog niet genoeg heeft gegeten… haha. Hij stond wel een beetje raar te kijken toen Tim de ovenschaal voorhield.

foto20 2

Woensdagavond ging ik lekker in bad. Het liefst ga ik iedere de dag, maar dat zou een beetje overdreven zijn haha,

foto19 2

’s Avonds lekker op de bank met een paar afleveringen van The Blacklist. Eindelijk een avond zonder klussen!

foto18 2

Donderdag

Ik lastte een filmdagje in op donderdag, voor het eerst in de nieuwe keuken. Best even wennen qua licht en opstelling, maar het is wel gelukt gelukkig.

foto17 2

Ook moet ik nog even wennen aan de overstap naar inductie. Shit, dit is niet de eerste keer dat ik iets aan laat branden hier. Ik kreeg al een paar keer de vraag of ik iets wilde vertellen over de overstap van gas naar inductie en mijn ervaringen daarmee, artikel komt eraan!

foto16 2

Wel fijn hoor, weer die oude vertrouwde baklucht in huis <3

foto15 2

Het was ook zoeken naar de beste plek om foto’s te schieten maar ook dat is uiteindelijk gelukt. Lang leve de grote ramen in ons huis!

foto28 1

Tijd om weer een rondje met het hondje te gaan. Ik liep de ‘berg’ (ok, heuvel maar hij is wel echt heel hoog en steil) op achter ons huis.

foto27 2

En da’s best tof!

foto26 2

’s Middags aan het werk op mijn kantoor boven en tegelijkertijd de 10km schaatsen kijken. Zo handig die split screen functie van Mac.

foto25 2

Vrijdag

Ook op vrijdag stond er al vroeg een koerier op de stoep, hij kwam nieuwe keukenapparatuur brengen. Waaaah! Vandaag wordt al het nieuws geïnstalleerd dus binnenkort laat ik je meer zien.

foto34

Dino was naar buiten geglipt door het openstaande raam op Vic zijn kamer. Officieel moet je katten geloof ik 6 weken binnenhouden na een verhuizing? Bij onze katten is dat niet te doen en dus zijn ze na 1 week al naar buiten gegaan. Best even spannend maar nu gaan ze steeds vaker en keren ze ook gewoon weer terug.

foto24 2

Van het merk Dooky kreeg ik een súper leuke voetenzak voor Vic thuisgestuurd. Enorm handig want hij is lekker groot en lekker warm. Scheelt een hoop gedoe met dekentjes in de wagen.

foto23 2

Ook kwam de nieuwe autostoel binnen die ik via Marktplaats had gekocht. De kleine man is nu echt baby af…

foto22 2

’s Ochtends had ik het HELE huis van top tot teen gepoetst en ’s middags reed ik naar de stad om een nieuwe fiets te kopen. Die van mij is al maanden geleden overleden en ik mistte de fiets steeds vaker. Sowieso wil ik ook graag met Vic fietsen. Ik twijfelde even over deze kleur maar uiteindelijk ben ik toch voor zwart gegaan.

foto29 1

Zo waar dit.

foto33

Terwijl ik met Senna liep en Vic lekker lag te hangen in zijn voetenzak van Dooky genoot ik van de omgeving en de zonsondergang. Vakantiegevoel!

foto32

Oh hallo fantastisch nieuwe blender van Smeg <3 Deze zat bij de levering van vrijdagochtend. Binnenkort meer hierover dus.

foto31

Tim was vrijdagavond de deur uit en toen de accu van mijn Macbook leeg was, werkte ik lekker verder in bed. Zo fijn soms.

foto30 1

Zaterdag

HALLO NIEUWE FIETS <3 Ik voel me wel echt een moeke zo met het kinderzitje voorop haha. Het is de Cortina U4 overigens, zelf gekocht. Niet per se een moederfiets maar wel voorzien van dubbele standaard en stuurslot waardoor de mogelijkheid er gewoon is.

foto35

’s Middags moest de fiets natuurlijk direct even getest worden. Vond het zo leuk om met Vic te fietsen. Ik had verwacht dat het zwaar sturen zou zijn maar ik merkte er serieus niets van. Ideaal!

foto36

Zaterdagavond vierde Kevser haar verjaardag bij Shabu Shabu. Het was super gezellig en we hebben veel te hard gelachen en veel te veel gegeten tot groot vermaak van het personeel aldaar, haha.

foto37

Zondag

Gisteren was een fijne dag! We zijn veel met Senna en Vic wezen lopen omdat het zulk fantastisch weer was, Tim maakte planken in de schuur zodat deze ook opgeruimd is en ik maakte vast een werkplanning voor aankomende week. Morgen wordt onze inbouwapparatuur vervangen en daarom maakte ik foto’s van de huidige apparatuur om te kunnen verkopen. Mocht je interesse hebben, je kunt onze advertenties hier, hier en hier vinden. De apparaten die we verkopen zijn echt top!

foto38

We lunchten met een klein borrelplankje, want ach… het was zondag en mooi weer.

Wow, wat maakte ik veel foto’s afgelopen week zeg! Hopelijk vond je het weer leuk om deze Week van OMF te lezen. Aankomende week wordt ook fijn als ik de agenda zo zie. Vandaag komt de monteur de keukenapparatuur vervangen, zo benieuwd hoe het allemaal gaat zijn straks. Verder moet ik naar de tandarts, het consultatiebureau met Vic voor prikjes (bah)  en staat er vrijdag een filmdag met Jumbo op de planning voor een leuke campagne. Zin in!

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Anneke says:

  Wat een heerlijk verslag! Ik geniet ervan!

 2. Ik moest ook zo vreselijk wennen toen ik elektrische moest koken. Gas is zoveel fijner. Het reageert veel sneller en het koken gaat ook sneller. Maar oefening baart kunst en je krijgt vanzelf de nodige trucjes onder de knie, kookplaat op twee zetten al ver voordat de pan op het vuur kan enzo. Ik ben heel benieuwd hoe je inductie ervaart. Want ik heb begrept dat dat meer lijkt op gas koken dan elektrische. Fijne week!

 3. Mooie kleur op de muur waar je pc staat. Welke kleur is het?

  1. Sabine Author says:

   100% marmer!

 4. Benieuwd naar je artikel over de overstap van gas naar inductie. En altijd leuk om mee te kijken met een verhuizing! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close