Week van OMF #18-2022

Wat een feest was het afgelopen week; er is zóveel gebeurd in één week tijd dat sommige dingen alweer veel verder weg leken. Ik slaagde voor mijn herkansing Arbeids & Organisatiepsychologie, had kijkles bij de zwemles van Vic, we kregen goed nieuws over Senna, ik was jarig en werd als klap op de vuurpijl door Tim meegenomen voor een dag + nachtje weg. En dan was het óók nog eens mooi weer, wat een traktatie.

IMG 8938

Maandag

Mijn week begon relatief rustig. Of nouja, rustig… ik sloeg mijn planning eens even open en dat viel allemaal reuze mee. Ik leerde de hele ochtend en had in de middag mijn herkansing. Daar slaagde ik gelukkig voor; zo fijn. Wat een opluchting!

IMG 8940

Eid was vorige week maandag en mijn vriendin kwam lekkernijen brengen voor mij en de kinderen. Omdat ik een dagje mee had gedaan met vasten. Zo lief.

IMG 8943

Dinsdag

Dinsdag gewoon op naar kantoor, er stond een kookdag gepland. Die verliep gesmeerd, gelukkig. Het was de enige foto die ik deze dag maakte; ik was simpelweg non-stop aan het werk.

IMG 8983

Woensdag

Mamadag met twee jongens tegelijk; dat komt niet zo vaak meer voor. We deden ’s ochtends om te beginnen wat boodschappen. Deze kar was heel handig; beide jongens voorin en ze bleven zitten.

IMG 8986

We hebben weer volop genoten van het buiten eten deze week.

IMG 8991

Ik bracht Cody voor een uur naar mijn vriendin want ik ging met Vic naar zwemles. Een kijk- en kledingles wel te verstaan. Hij ging voor het eerst in het hele diepe bad. Toch wel spannend voor hem.

woensdag 1

Mijn ouders waren er ’s middags alvast voor mijn verjaardag omdat ik het niet zou vieren donderdag. We aten gezellig met z’n allen.

IMG 8995

’s Avonds weer aan de studie. Ik had er zoveel zin in om weer met andere stof aan de slag te gaan.

IMG 9023

Donderdag

HIEPERDEPIEP! Ik blies 32 kaarsjes uit donderdag, maar ik had geen plannen om het te vieren. Bovendien lag er nog een beste to do lijst op me te wachten, dus ik was gewoon aan het werk die dag.

IMG 9024

De jongens konden niet wáchten met hun zelfgemaakte cadeautjes geven. Voor Moederdag – hahaha. Het is natuurlijk ook heel verwarrend, drie dagen voor Moederdag jarig zijn.

IMG 9026

Ook mijn verjaardag: lekker met een boek in bad. Zaaalig.

IMG 9029

Van mijn collegaatje Wies kreeg ik een mooie bos bloemen voor mijn verjaardag; zo lief.

IMG 9044

Vrijdag

Ik had me klaargemaakt voor een dag werken en studeren vrijdag toen de man zei: “ik breng zo de kinderen weg, pak jij maar een tas voor een nachtje weg”. Waaat? Als verrassing voor mijn verjaardag had hij een dagje + nacht Utrecht geboekt. Zó leuk. We konden al vroeg inchecken bij Cozy Pillows; we verbleven in de werfkelder. Wauw, zo tof.

IMG 9035

Lunchen deden we bij Ruby Rose.

IMG 9041

Dat was echt héél erg lekker.

IMG 9043

We hadden geen zin om te winkelen dus we streken lekker neer op een terras in de zon; daar spendeerden we de hele middag. Geen straf hoor.

IMG 9050

Het was zulk lekker weer en ik vind Utrecht ook zó gezellig.

IMG 9051

Diner vond plaats bij The Streetfood Club.

IMG 9058

Tussen het diner en het ‘avondprogramma’ hadden we wat tijd dus Tim ging lekker in bad en ik hing op bed met een boek.

IMG 9059

In de avond liepen we naar Pathé voor de nieuwe Marvel (Dr. Strange) film. Zo tof!

IMG 9060 2

Weekend

Ontbijten deden we bij Anne & Max met een lekkere ontbijtplank. Daarna gingen we ook naar huis, we wilden thuis de schuur opruimen en de voortuin doen.

IMG 9062

Ik heb aankomende dinsdag een filmpremière en gelúkkig vond ik een jurk die bij de dresscode (cocktail) paste.

IMG 9077

Gisteren was het natuurlijk Moederdag. Er stond een lekker ontbijtje voor me klaar en daarna ging ik met mijn moeder wandelen, zoals altijd op zondagochtend.

IMG 9079

We plantten mijn moederdagcadeautje (bloemzaadjes), ontdeden de voortuin van onkruid en zetten er nieuwe plantjes in en genoten van het heerlijke zonnetje.

Wat een fijne week was het!

Aankomende week ziet alles er redelijk normaal uit. De meivakantie is voorbij dus er wordt weer gewoon gewerkt op de normale dagen. Dinsdagavond heb ik een feestelijke filmpremière (jup, inclusief rode loper; ik ben benieuwd) en zaterdag hebben we met het hele gezin een leuk event van Jan Pizza in een grote speelhal.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close