Week van OMF #45-2022

Ja jongens, naast het feit dat Sinterklaas weer in het land is, is ook de feestdagengekte losgebarsten hier. De drukte begint toe te nemen maar gelukkig heb ik mijn eigen contentplanning al bijna kunnen afronden afgelopen week. In ieder geval voor wat betreft het koken; op één gerecht na heb ik alles gekookt voor de kerstperiode – zo fijn! Ik was door de drukte dus veel aan het werk want naast de 10 gerechten die ik kookte stonden er ook nog meetings op de planning en werkzaamheden achter de schermen. In het weekend deden we dan ook rustig aan.

IMG 3314

Maandag

De week begon met een kookdag. Ik maakte een aantal kerstrecepten maar dacht ook aan drankjes. Alle dingen die ik afgelopen week maakte komen half december online.

IMG 3321

Een kijkje achter de schermen. Bedenk straks als je kijkt naar mooie kerstfoto’s, dat naast iedere foto een berg aan de kant geschoven speelgoed lag – haha!

IMG 3341

Dinsdag

De volgende dag ging ik gewoon weer verder in de keuken. Ik maakte de perfecte simpele Hollandaise, yummm.

IMG 3345

Maar ik ging ook aan de slag met gourmetinspiratie. Gourmetten doen wij eigenlijk nooit met Kerst, maar ik weet dat er veel mensen zijn die dit wel doen; dus een beetje inspiratie is dan wel op zijn plek.

IMG 3368

Ik zat in de avonduren weer regelmatig in mijn studieboek. Fijn, ik heb het idee dat ik daarmee weer een beetje in de goede flow zit en dat was natuurlijk ook mijn doel voor deze week!

IMG 3371

Woensdag

De woensdag gebruik ik, naast mamadag, ook altijd voor het doen van het huishouden. Eén van mijn vaste klusjes op woensdag is het reinigen van het koffiezetapparaat. Hier had ik net het melksysteem gereinigd, vandaar dat het melkcompartiment er zo goor uit ziet.

IMG 3373

Ik heb wat plannen voor veranderingen in huis en testte afgelopen week een aantal kleuren. Dit kwam totaal NIET overeen met het staaltje Flexa.

IMG 3385

Ik rondde afgelopen woensdagavond het samenvatten van mijn studieboek af en plande weer een tentamen in. De leermarathon kan dus weer beginnen!

IMG 3390

Donderdag

Mijn werkdag ging donderdag echt van hot naar her. Ik startte thuis want ik moest de keuken in voor een mooie samenwerking. Daarna reed ik naar kantoor.

IMG 3414

Daar had ik een digitale meeting en de rest van de middag zat ik achter de computer. Tikken, tikken en nog eens tikken. De minder spannende kant van mijn werk om te laten zien ;-)

IMG 3430

Vrijdag

Mijn werk was nog niet helemaal af. Vrijdag was een dag met (privé) afspraken en tussen de bedrijven door werkte ik thuis. Ik heb de hele middag lekker gewerkt.

IMG 3438

We waren helemaal Sinterklaas-ready. Deze truien scoorden we nog even gauw bij Zeeman, vond ze zo leuk! De raamsticker en de slinger zijn beide van Action geloof ik.

IMG 3443

Vrijdagavond lekker op de bank F1 kijken. Ik vond het een leuk formule weekend met de sprintrace op zaterdagavond.

IMG 3444

Dikke tip: deze chips met zeewier. Te koop via Crisp.

IMG 3446

Weekend

Zaterdagochtend begon met zwemles en daarna uiteraard de intocht. ’s Middags bezochten we een aantal meubelwinkels.

IMG 3452

Om 17.00u hadden we een tafel gereserveerd bij het wereldrestaurant. Daar waren we allang niet geweest. Ideaal daar is dat er een binnenspeeltuin is en als je aangeeft dat je met kleine kinderen komt, word je daar in de buurt geplaatst. Dus tijdens het eten konden de kinderen ook lekker spelen.

IMG 3455

Eenmaal thuis werden natuurlijk de schoenen gezet. Inclusief snacks, tekeningen en drinken voor iedereen.

IMG 3460

De zondagochtend begon uiteraard met veel verrassing bij de jongens en een lekker ontbijt. Daarna op pad met mama, het was zo mooi wandelweer.

IMG 3462

De rest van de zondagmiddag waren we bezig met het ombouwen van de woonkamer, vandaag komt de nieuwe bank! ’s Avonds lekker voor de tv met F1.

Aankomende week sta ik iets minder vaak in de keuken maar ben ik meer op pad! Ik begin vandaag de week op kantoor met véél computerwerk. Morgen sta ik wel even in de keuken en werk in de rest van de dag thuis. Woensdagavond heb ik een date met vriendin Annemie in Amsterdam en ook donderdag ben ik de hele dag in Amsterdam te vinden. Vrijdag staat nog even helemaal open, het wordt waarschijnlijk een mix tussen werk en studie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close