Week van OMF #23-2019 | VAKANTIE!

Weliswaar een paar uur later dan gebruikelijk maar HOE TOF dat eindelijk het grote nieuws bekend is dat er vanaf nu echte Ohmyfoodness Cheesecake bakmixen verkrijgbaar zijn bij Jumbo! Zoals ik vanochtend al vertelde zijn we hier al bijna een jaar mee bezig en eindelijk was het dan zover en kon ik het bekend maken. Met liefde plande ik hiervoor Week van OMF een paar uur later in, hopelijk vinden jullie het geen probleem. Dit weekoverzicht is iets korter dan gebruikelijk. Op het moment dat jullie dit lezen zit ik namelijk met mijn billen in de Italiaanse zon. We zijn sinds vrijdag in de omgeving van het Gardameer en daarom neem ik jullie mee in mijn week tot en met vrijdag. Ik had nog een meeting in Den Haag, we verstuurden 20 ‘secret cheesecakes’ naar redacties en food-influencers en ik mocht (of eigenlijk kon) voor het eerst mee tijdens een relatiedag van Tim zijn werk.

foto6

Maandag

Mijn dag begon maandag met heen en weer appen met Royal Smilde over de ‘surprise’-pagina die vorige week draaide via surprise.ohmyfoodness.nl. Via de teaserfilmpjes op Instagram werden jullie naar deze pagina geleid waar een grote klok aftelde naar vandaag. We hadden het idee al heel lang om teaserfilmpjes te maken, een pagina met een klok en uiteindelijk een landingspagina te plaatsen en ik ben mega blij met hoe het heeft uitgepakt.

foto5 1

Vervolgens reed ik door naar Den Haag waar ik een lunchmeeting had met mijn agency. We lunchten bij Jamey Bennett waar ik voor overheerlijke burrata ging.

foto4 1

In de avond dook ik thuis nog even de keuken in. Tim was dinsdag jarig en hij wilde graag Las Vegas Appeltaart meenemen naar zijn werk. Ik maakte er een kruimeltaart-variant van.

foto3 1

Dinsdag

Dinsdag zat ik na ik Vic had gedropt bij de gastouder in de auto naar Edam. Hier zit het hoofdkantoor van Royal Smilde en zij hadden twintig cheesecakes gebakken die dinsdag anoniem verstuurd gingen worden naar redacties en food-influencers.

foto2 1

Ik kwam langs om alle taarten te decoreren (wat een plaatje hè!)…

foto1 1

En in te pakken!

foto7 1

Deze kaartjes heb ik zelf gemaakt; het ontwerp, gemaakt door Viv, is ook als ansichtkaart verkrijgbaar in onze shop.

foto8 1

Op de achterkant van de kaartjes die aan de taartdozen zaten stond dit.

foto15 1

Alles ingepakt en verzendklaar gemaakt zodat het met de koeriers mee kon.

foto14 1

Aan het einde van de middag was ik weer thuis en had ik mijn mailbox leeg. Out of office aan en YES, vakantie!

foto13

Ik screenshotte de rest van de dag Insta-stories die ik voorbij zag komen bij mede foodies. Zo leuk dit.

foto12 1

De twijfel tussen ‘is ze nou zoveel aangekomen of zwanger?’ is ook wel definitief voorbij nu hè? Hallo babybump!

foto9 1

Na Tim zijn werk gingen we in de stad een hapje eten bij ’t Zusje met zijn drieën. Voor Tims verjaardag!

foto11 1

Woensdag

Woensdag mamadag en tevens eerste vakantiedag. We deden vooral heel veel van dit terwijl we tv keken. Lekker knuffelen!

foto10 1

Foodpost van Godiva! Ik kreeg laatst al een platenspeler van ze en nu bluetooth koptelefoon – die overigens de hele week werd ingepikt door Tim. Oh, en lekkere chocolade natuurlijk.

foto20 1

Van Bites we Love kreeg ik deze grootverpakkingen die nu verkrijgbaar zijn bij Albert Heijn.

foto19 1

En ik bestelde bij Kruidvat deze leuke tas voor de vakantie. Uit de collectie van Wendy van Dijk.

foto18 1

Donderdag

Voor het eerst in 7 jaar ging ik met Tim mee naar de jaarlijkse relatiedag van zijn werk. Ieder jaar wordt er met een zeilboot gevaren en op de boot gebarbecued. Vertrek is altijd in Muiden en het was prachtig weer. ’s Ochtends bracht ik Vic naar de gastouder en Senna naar de opvang.

foto17 1

Het was heel gezellig! Ik kende niet heel veel mensen maar heb me echt goed vermaakt en genoten van het zonnetje.

foto16 1

Vrijdag

Op de laatste dag voor vertrek was het vooral nog een hele lijst met to do’s afwerken. Zo maakten we het huis schoon en pakten we ALLE spullen in. Ik ben niet zo iemand die dit ver van tevoren doet. Vind het veel makkelijker en overzichtelijker om dat allemaal op één dag te doen. Ook wipte ik nog even langs de pedicure en zette ik dit weekoverzicht en mijn eetoverzicht vast in elkaar.

Een korte week maar wel eentje die voorbij gevlogen is. Hopelijk kruipen de komende twee weken voor ons voorbij want man, wat heb ik zin om eens goed vakantie te vieren. Zwemmen, zonnen, luieren, lekker eten… dat zijn zo’n beetje de dingen die ik graag wil doen. En heel veel ijsjes eten.

De komende twee weken staat er op OMF op maandag geen weekoverzicht online maar wel fijne recepten. Ik zie jullie na mijn vakantie weer terwijl Viv het fort bewaakt.

Tot gauw! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close