Week van OMF #16-2021

Afgelopen week stond voor mij vooral in het teken van afronden. Zoals het er nu (nog) op lijkt word ik aankomende woensdag geopereerd en ben ik een poosje uit de running. Ik wilde zoveel mogelijk klaar hebben staan voor OMF en samenwerkingen afronden zodat ik ook echt even rustig aan kan doen na de operatie. En dat is gelukt! Ik leverde alles voor mijn boek in, leverde verschillende campagnes aan en zette OMF voor een paar weken klaar. Het voelde een beetje alsof ik met vakantie zou gaan maar dat is het niet helemaal te noemen, haha. Eind van de week hadden Tim en ik een hotelletje geboekt inclusief uitgebreid diner en ontbijt. We reserveerden ook direct wat winkelafspraken voor vrijdagmiddag en waren dus voor het eerst in lánge tijd weer eens in winkels te vinden.

Maandag

Vaste prik op maandagochtend: er komt een hele stapel schone doeken mee van huis naar kantoor. Als ik kookdagen heb gepland is dit zo’n beetje de hoeveelheid doeken die ik er doorheen jaag in een week.

Kon ik donderdag nog eerder naar huis om Vic op te halen van school, werd ik nu door de gastouder gebeld dat Cody ziek was. Op naar huis dus maar weer. Dropje is best wel een paar daagjes ziek geweest, zo sneu.

Wat een weertje ineens he? Omdat we op tijd thuis waren ging ik nog even in de zon zitten terwijl Tim met Vic bij de glijbaan was.

Toen de kindjes op bed lagen dook ik op de bank met studiestof. Ik hoefde alleen wat te lezen dus deed dat lekker op de bank.

Met kaarsjes aan, wel zo gezellig!

Dinsdag

Tim nam een dagje ‘ziekendienst’ van me over zodat ik naar kantoor kon. Ik moest namelijk écht wat dingen afronden en een campagne aanleveren. Lunchen deed ik met crackertjes met gebakken ei, rucola en zontomaatjes. Het smaakte me totaal niet. Geen idee waar het aan lag.

De rest van de dag zat ik achter de pc. ‘s Avonds had ik een vrije avondje dus: aan de hobby!

Woensdag

Hoewel het woensdag al wat beter ging met Cody, was het alsnog 5 min spelen, 15 min op schoot. Lekker veel geknuffeld dus en tussendoor wat aan het huishouden gedaan.

Mijn nieuwe lesboek kwam binnen! Ontwikkelingspsychologie is mijn volgende vak en daar heb ik zoveel zin in.

Dit is de beknopte inhoud.

Cody lag ‘s middags in bed, Vic zat lekker voor de televisie en ik zat naast hem op de bank. Aan de slag voor school.

Op verzoek werd er ook nog even geknutseld woensdagmiddag. Ik denk dat Vic dit veel doet op school want hij vraagt er thuis steeds vaker naar.

Alle solarlampjes staan ook weer buiten. Staat zó gezellig ‘s avonds als alles automatisch aangaat. Kan niet wachten om hier weer hele zomeravonden door te brengen.

Donderdag

Er lag foodpost van HEMA op me te wachten donderdag. We dachten dat het een 1 april grap was maar de Lowlander Tompouce Ale is toch écht werkelijkheid geworden. Lijkt me best een lekker biertje trouwens. Ik ben wel van de fruitbiertjes.

Ik besloot havermout weer eens een kans te geven voor de lunch maar nop, not a fan.

Tijd om weer naar huis te gaan en Vic op te halen van de BSO. JEMIG wat was de wind koud donderdag, bah. Stond echt te bibberen buiten.

Vrijdag

Sinds lange tijd hadden Tim en ik datenight gepland. We gingen een nachtje naar Utrecht en hadden vrijdagmiddag shopafspraken gepland staan bij verschillende winkels.

Op de markt kocht ik een EPISCH lekker broodje pittig lamsvlees bij de Ethiopiër voor de lunch.

Het was echt mega relaxt en zo fijn om even niet papa en mama te hoeven zijn. Borrelen, relaxen, geen gehaast gevoel. TOP.

Vic vermaakte zich ‘s middags na de Koningspelen op school prima met zijn tante.

En ik las mijn Hunger Games boek uit die ook weer erg goed was.

Weekend

Niet gewekt worden door hyperactieve kindjes of een wekker. Je beseft pas hoe lekker het is om niet direct je bed uit te hoeven als je kinderen hebt haha.

Het was zulk mooi weer zaterdag dat ik besloot de tuin in te gaan. De borders zaten vol onkruid en dorre plantjes. Op naar Intratuin dus, daar kon je zonder afspraak buiten winkelen.

Veeeeel beter.

De rest van het weekend deden we niet zoveel. Huishouden, spelen met de boys, ik zat af en toe nog aan de studie en dat was het wel zo’n beetje.

Zoals ik al zei wordt het na woensdag dus allemaal een beetje anders. Vandaag ben ik nog aan het werk en op kantoor voor een campagne. Morgen is het natuurlijk Koningsdag en hoewel we niets kunnen ondernemen, zijn wel allebei de jongetjes gezellig thuis. Woensdag word ik dan als het goed is geopereerd, vandaag moet ik bellen hoe laat ik in het ziekenhuis moet zijn. De ingreep is vrij klein dus ik mag dezelfde dag gewoon weer naar huis. De rest van de week zit ik voornamelijk op mijn gat en loop ik stukjes met krukken. Ik ben van plan die tijd te besteden aan mijn studie en wat tijd te nemen voor mezelf. Hopelijk word ik niet vandaag of morgen nog gebeld dat de operatie niet door kan gaan in verband met afschaling. Of nog erger: dat ik woensdag lastminute naar huis word gestuurd. Dat lijkt me helemaal naar. Maar goed, we’ll see.

Fijne week! x

Join the Conversation

  1. Rachel says:

    Voelde denk ik een beetje als privé shoppen denk ik? Wat een heerlijk overzicht heb je weer gedeeld, ik kan ook niet wachten om op die manier zo buiten te zitten. Onze tuin(en) zijn alleen helaas nog niet klaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
© 2011-2022 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close