Week van OMF #49-2021

Ik geloof, zeg ik nu heel voorzichtig, dat de laatste echt drukke week van het jaar erop zit. Ik had nog een aantal campagnes te koken afgelopen week voor deze maand en daarmee vooral veel uit te werken en te editen, maar dat zit er nu allemaal op. Het was een fijne, productieve week maar ik moet eerlijk zeggen dat ik er wel een beetje klaar mee ben haha. December is enerzijds altijd een héle leuke maand, maar anderzijds vergt het qua werk vooral héél veel schakelen en lastminute werk en dat is soms best pittig. Maar hé, we hebben het gered! We sloten de week af met een lekker kerstdiner/-lunch van Tims werk en hadden voor het eerst sinds tijden geen plannen in het weekend. En dat was zo fijn.

IMG 5928

Maandag

De maandagochtend begon direct met het spelen met het nieuwe speelgoed dat de kindjes kregen van Sinterklaas. Dit hielden ze overigens de hele week vol, ze waren er zo blij mee. Echt heel schattig.

IMG 5929

Op kantoor lag er een spannend pakket op mij te wachten. Van BK kreeg ik een soort adventkalender. Eén pakje mocht open op 6 december, de ander vandaag en de derde volgende week. Heel leuk bedacht!

IMG 5931

Het eerste cadeautje was een ‘Mr. Gripper’.

IMG 5930

Ook kreeg ik van Thuisbezorg het trendrapport met daarin de foodtrends op bezorggebied voor 2022. Bestellen jullie eigenlijk vaak eten?

IMG 5944

Tijdens het werk spotte ik het pizzalogo van Google, vond het zo grappig bedacht. Er zat ook een spelletje achter.

IMG 5945

In de middag kreeg ik het op mijn heupen en besloot ik het kantoor op te ruimen. Mijn moeder kwam helpen en alle kasten werden uitgezocht en schoongemaakt. Het moet eerst erger worden voordat het beter wordt hè…

IMG 5946

Maar beter werd het ZEKER! We hebben wat kasten anders gezet waardoor er veel meer ruimte is. Ook hing ik eindelijk al mijn fotografiedoeken op zodat ik ze veel makkelijker kan pakken en vinden. Ik kan zo blij worden van dit soort dingen haha.

IMG 5948

En toen kwam er nog een mooi pakketje binnen. Deze keer van Jean Batôn. Sowieso regende het echt post afgelopen week. Typische decembermaand.

IMG 5949

In het pakket zaten potjes met hun lekkere truffelmayonaise en twee te gekke hangers van Vondels Amsterdam voor in de kerstboom.

IMG 5952

’s Avond thuis weer lekker aan de studie.

IMG 5954

Dinsdag

De dinsdag begon ik, zoals vrijwel altijd, in de sportschool. Lekker even mijn zinnen verzetten.

IMG 5955

Daarna op naar kantoor waar het eerste pakket van de dag werd bezorgd. Aviko stond op de stoep!

IMG 5959

En bracht hun nieuwe innovaties mee: aardappelpuree en churros in het vriesschap.

IMG 5958

En er was een tof pakketje van The Glenlevit met micro cocktailcapsules. Deze zijn helaas nergens te koop, suuuuper jammer. Tim was vooral blij met de fles whiskey, haha.

IMG 5966

Eenmaal thuis lag er ook nog een pakketje op mij te wachten, namelijk deze Braziliaanse kaasbroodjes van Gutos. Ken ik niet, dus dat gaan we zeer snel proberen.

IMG 5973

Onze hele kerstboom hangt vol met dit soort hangers, vind het zó gezellig.

IMG 5980

’s Avonds doken Tim en ik lekker samen op de bank, we zijn momenteel de serie Lost in Space aan het kijken. En we probeerden direct zo’n micro cocktail. Geinig hoor!

IMG 5992

Woensdag

Mamadaaaag! Als eerste ging ik met deze kleine man naar de kapper. Zijn haren hingen inmiddels in zijn ogen en dat was vast niet fijn.

IMG 5995

Terwijl Cody lekker aan het keuvelen was, deed ik het huishouden. Deze tekentablet is een dikke tip voor kinderen trouwens. Je schuif er kleurplaten in en ze tekenen dan met uitwisbare stiften op de tablet. Het is een Fantastic Pad. Even googelen, dan kom je wel verkooppunten tegen.

IMG 6002

Cody heb je je appel op? “JAAA” …

IMG 6006

Omdat erwtensoep het allerlekkerst is als het even staat, maakte ik het ’s ochtends vast voor ’s avonds. Had er gisteravond geen zin meer in – haha.

IMG 6007

Het was zulk mooi weer woensdag, dus ik haalde Vic lekker lopend op van school. Kon hij direct zijn nieuwe step (de oude van Tim) proberen. “Wanneer gaan we naar het stuntpark mama?”

IMG 6012

’s Avonds wederom aan de studie!

IMG 6018

Donderdag

Ik maakte donderdag wat minder foto’s want ik stond vooral in de keuken voor de laatste drie decembercampagnes. Ik was al een week op zoek naar sterretjes en eindelijk vond ik ze bij Intratuin. In een vuurwerkpakket, grr.. Maargoed, de kindjes vonden de knalerwten wel heel leuk!

dsc7961

De sterretjes waren hiervoor. Vic vond het spannend maar wel heel tof.

IMG 6031

Vrijdag

Het was echt foodpostweek deze week. Deze pakketten hadden zich in slechts 24 uur opgestapeld. Ik heb alles laten zien op Instgram, dus zal dat niet nog een keer doen nu, anders wordt het ook zoveel.

IMG 6051

Ik zat er lekker fashion-verantwoord bij op kantoor – haha. We hadden vrijdagmiddag het kerstdiner van Tims werk en ik droeg mijn cowboyboots onder mijn jurk. Die dingen maken echter zó veel lawaai op de vloer dat ik de rest van de ochtend op slippers liep.

IMG 6052 2

Voor het kerstdiner was gereserveerd bij Sizzles at the Park in Apeldoorn en zoals altijd was dat wederom weer gewéldig. Het was ook echt heel gezellig.

IMG 6065

Weekend

We hadden voor het eerst sinds lánge tijd een weekend zonder verplichtingen. En dat was echt heel fijn. We gingen zaterdagochtend gezellig met z’n viertjes naar de Intratuin in Duiven, het is daar altijd zo mooi met Kerst. Bovendien is er een enorme binnenspeeltuin waar de kindjes zich een uur hebben vermaakt.

IMG 6069

Het hele weekend mist en regen nodigde ook niet uit tot lekker naar buiten gaan he?

IMG 6071

Uiteraard zaten wij er gisteren ook klaar voor om Max Verstappen wereldkampioen te worden. We hebben/hadden niets met F1, maar we hebben alle minuten ademloos zitten kijken gisteren, wat een feest – haha.

Ik heb een rustigere week voor de boeg. Vooralsnog hoef ik de keuken op kantoor niet in maar spendeer ik voornamelijk tijd achter mijn pc. Resultaten verwerken, recepten uitwerken voor januari, zorgen dat alle content goed live gaat etc. De week ga ik afsluiten met een relaxt bezoekje bij de kapper en ik heb woensdagmiddag een oppasmiddag op kleine Louie! Zo gezellig. Als het even kan wil ik kijken of ik tussendoor een dagje extra ‘vrij’ kan nemen van werk om te studeren, aangezien ik dat afgelopen vrijdag niet heb kunnen doen.

Fijne week! x

Join the Conversation

  1. Odette says:

    Ik bestel niet vaak eten, maar als ik het doe is het bewust via de website van onze favoriete restaurants ipv via thuisbezorgd. Meestal bestellen we 1 a 2 x per maand pizza , bewust niet bij grote ketens.

  2. Jasper says:

    Jaloers op al die leuke pakketten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close