Week van OMF #49-2021

Ik geloof, zeg ik nu heel voorzichtig, dat de laatste echt drukke week van het jaar erop zit. Ik had nog een aantal campagnes te koken afgelopen week voor deze maand en daarmee vooral veel uit te werken en te editen, maar dat zit er nu allemaal op. Het was een fijne, productieve week maar ik moet eerlijk zeggen dat ik er wel een beetje klaar mee ben haha. December is enerzijds altijd een héle leuke maand, maar anderzijds vergt het qua werk vooral héél veel schakelen en lastminute werk en dat is soms best pittig. Maar hé, we hebben het gered! We sloten de week af met een lekker kerstdiner/-lunch van Tims werk en hadden voor het eerst sinds tijden geen plannen in het weekend. En dat was zo fijn.

Maandag

De maandagochtend begon direct met het spelen met het nieuwe speelgoed dat de kindjes kregen van Sinterklaas. Dit hielden ze overigens de hele week vol, ze waren er zo blij mee. Echt heel schattig.

Op kantoor lag er een spannend pakket op mij te wachten. Van BK kreeg ik een soort adventkalender. Eén pakje mocht open op 6 december, de ander vandaag en de derde volgende week. Heel leuk bedacht!

Het eerste cadeautje was een ‘Mr. Gripper’.

Ook kreeg ik van Thuisbezorg het trendrapport met daarin de foodtrends op bezorggebied voor 2022. Bestellen jullie eigenlijk vaak eten?

Tijdens het werk spotte ik het pizzalogo van Google, vond het zo grappig bedacht. Er zat ook een spelletje achter.

In de middag kreeg ik het op mijn heupen en besloot ik het kantoor op te ruimen. Mijn moeder kwam helpen en alle kasten werden uitgezocht en schoongemaakt. Het moet eerst erger worden voordat het beter wordt hè…

Maar beter werd het ZEKER! We hebben wat kasten anders gezet waardoor er veel meer ruimte is. Ook hing ik eindelijk al mijn fotografiedoeken op zodat ik ze veel makkelijker kan pakken en vinden. Ik kan zo blij worden van dit soort dingen haha.

En toen kwam er nog een mooi pakketje binnen. Deze keer van Jean Batôn. Sowieso regende het echt post afgelopen week. Typische decembermaand.

In het pakket zaten potjes met hun lekkere truffelmayonaise en twee te gekke hangers van Vondels Amsterdam voor in de kerstboom.

‘s Avond thuis weer lekker aan de studie.

Dinsdag

De dinsdag begon ik, zoals vrijwel altijd, in de sportschool. Lekker even mijn zinnen verzetten.

Daarna op naar kantoor waar het eerste pakket van de dag werd bezorgd. Aviko stond op de stoep!

En bracht hun nieuwe innovaties mee: aardappelpuree en churros in het vriesschap.

En er was een tof pakketje van The Glenlevit met micro cocktailcapsules. Deze zijn helaas nergens te koop, suuuuper jammer. Tim was vooral blij met de fles whiskey, haha.

Eenmaal thuis lag er ook nog een pakketje op mij te wachten, namelijk deze Braziliaanse kaasbroodjes van Gutos. Ken ik niet, dus dat gaan we zeer snel proberen.

Onze hele kerstboom hangt vol met dit soort hangers, vind het zó gezellig.

‘s Avonds doken Tim en ik lekker samen op de bank, we zijn momenteel de serie Lost in Space aan het kijken. En we probeerden direct zo’n micro cocktail. Geinig hoor!

Woensdag

Mamadaaaag! Als eerste ging ik met deze kleine man naar de kapper. Zijn haren hingen inmiddels in zijn ogen en dat was vast niet fijn.

Terwijl Cody lekker aan het keuvelen was, deed ik het huishouden. Deze tekentablet is een dikke tip voor kinderen trouwens. Je schuif er kleurplaten in en ze tekenen dan met uitwisbare stiften op de tablet. Het is een Fantastic Pad. Even googelen, dan kom je wel verkooppunten tegen.

Cody heb je je appel op? “JAAA” …

Omdat erwtensoep het allerlekkerst is als het even staat, maakte ik het ‘s ochtends vast voor ‘s avonds. Had er gisteravond geen zin meer in – haha.

Het was zulk mooi weer woensdag, dus ik haalde Vic lekker lopend op van school. Kon hij direct zijn nieuwe step (de oude van Tim) proberen. “Wanneer gaan we naar het stuntpark mama?”

‘s Avonds wederom aan de studie!

Donderdag

Ik maakte donderdag wat minder foto’s want ik stond vooral in de keuken voor de laatste drie decembercampagnes. Ik was al een week op zoek naar sterretjes en eindelijk vond ik ze bij Intratuin. In een vuurwerkpakket, grr.. Maargoed, de kindjes vonden de knalerwten wel heel leuk!

De sterretjes waren hiervoor. Vic vond het spannend maar wel heel tof.

Vrijdag

Het was echt foodpostweek deze week. Deze pakketten hadden zich in slechts 24 uur opgestapeld. Ik heb alles laten zien op Instgram, dus zal dat niet nog een keer doen nu, anders wordt het ook zoveel.

Ik zat er lekker fashion-verantwoord bij op kantoor – haha. We hadden vrijdagmiddag het kerstdiner van Tims werk en ik droeg mijn cowboyboots onder mijn jurk. Die dingen maken echter zó veel lawaai op de vloer dat ik de rest van de ochtend op slippers liep.

Voor het kerstdiner was gereserveerd bij Sizzles at the Park in Apeldoorn en zoals altijd was dat wederom weer gewéldig. Het was ook echt heel gezellig.

Weekend

We hadden voor het eerst sinds lánge tijd een weekend zonder verplichtingen. En dat was echt heel fijn. We gingen zaterdagochtend gezellig met z’n viertjes naar de Intratuin in Duiven, het is daar altijd zo mooi met Kerst. Bovendien is er een enorme binnenspeeltuin waar de kindjes zich een uur hebben vermaakt.

Het hele weekend mist en regen nodigde ook niet uit tot lekker naar buiten gaan he?

Uiteraard zaten wij er gisteren ook klaar voor om Max Verstappen wereldkampioen te worden. We hebben/hadden niets met F1, maar we hebben alle minuten ademloos zitten kijken gisteren, wat een feest – haha.

Ik heb een rustigere week voor de boeg. Vooralsnog hoef ik de keuken op kantoor niet in maar spendeer ik voornamelijk tijd achter mijn pc. Resultaten verwerken, recepten uitwerken voor januari, zorgen dat alle content goed live gaat etc. De week ga ik afsluiten met een relaxt bezoekje bij de kapper en ik heb woensdagmiddag een oppasmiddag op kleine Louie! Zo gezellig. Als het even kan wil ik kijken of ik tussendoor een dagje extra ‘vrij’ kan nemen van werk om te studeren, aangezien ik dat afgelopen vrijdag niet heb kunnen doen.

Fijne week! x

Join the Conversation

  1. Odette says:

    Ik bestel niet vaak eten, maar als ik het doe is het bewust via de website van onze favoriete restaurants ipv via thuisbezorgd. Meestal bestellen we 1 a 2 x per maand pizza , bewust niet bij grote ketens.

  2. Jasper says:

    Jaloers op al die leuke pakketten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close