Week van OMF #8-2022

Voor mijn gevoel gingen we afgelopen week van hot naar her. En dat klopt ook wel een beetje. Ik begon mijn week met een ‘vrije’ dag, ik moest namelijk het eerste tentamen voor de universiteit afleggen en daarvoor moest ik naar Zwolle. Dinsdag had ik een afspraak in Woerden, woensdag mamadag, donderdag een werkdag en vrijdag werkte ik vanuit huis. Ik nam vrij van mijn studie na het afleggen van mijn tentamen én was weer lekker aan het sporten. Het was een fijne week.

IMG 7284

Maandag

Nadat de kinderen waren weggebracht ging ik weer even terug naar huis. Ik hoefde pas om 13:45u in het studiecentrum in Zwolle te zijn, dus ik besteedde mijn ochtend nog even nuttig aan het doornemen van de lesstof.

IMG 7286

Nog iedere keer weer zo blij met het vervangen van de lamp in de wc. Wat voor verschil een lamp wel niet maakt in een huis.

IMG 7287

Ik ging op tijd naar Zwolle vanwege het stormachtige weer en deed daar tentamen. Die ik overigens haalde, woohoo! Vond het best een pittige toets, met name ook omdat ik alleen Hbo-examens gewend ben. Maar fijn, nu weet ik voor de volgende keer ook beter hoe ik moet leren.

IMG 7289

Ik besloot de rest van de week vrij te nemen van mijn studie, dat had ik wel verdiend. Dus ik spendeerde ook weer een beetje tijd aan de hobby; fijnnn.

IMG 7323

Dinsdag

Dinsdagochtend begon met sporten en daarna reed ik direct door naar kantoor. Ik testte deze Instant noedels; jullie kunnen dat proces via Instagram volgen.

IMG 7333

Het eindoordeel was TOP. Alle toppings zaten er gewoon bij he, wauw.

IMG 7337

Na de lunch stapte ik in de auto naar Woerden voor een leuke afspraak. De terugreis duurde wat langer en ook Tim had de nodige vertraging onderweg, dus we waren allemaal pas om half 7 thuis.

IMG 7344

Woensdag

Na het wegbrengen van Vic gingen Cody en ik samen boodschappen doen. Dit doen we altijd op woensdagochtend en deze keer haalden we allemaal lekkers. Koken en broodjes bij de bakker, rookworst bij HEMA en kaas, appelsap en chocolade(noten) bij de speciaalzaak. Zo gezellig zo’n rondje doen.

IMG 7346

Tim kwam onverhoopt thuis werken omdat het internet op kantoor eruit lag, dus Cody kon lekker naar bed ’s middags en ik alleen met Vic naar zwemles. Dat scheelt een hoop gezeul! Ik nam mijn e-Reader mee en doodde de tijd in het zonnetje met een boek, prima.

IMG 7347

Vaste prik na zwemles: een lekker snackplankje.

IMG 7363

Hoewel ik mezelf er echt toe moest zetten, besloot ik woensdagavond voor het slapen toch nog even mijn yogarondje te doen. Was héérlijk.

IMG 7364

Donderdag

Een normale donderdag: Cody naar de gastouder; Vic naar school en de BSO. Voor de BSO-juffen gaf ik een opstekertje mee, die zowaar de ochtend overleefde en goed terecht kwam ’s middags – haha.

IMG 7365

Ondertussen was ik druk aan het koken. Ik kookte vier recepten.

IMG 7369

Tussendoor had ik nog twee digitale meetings dus ik was echt tot het einde van de dag non-stop bezig. Voelt wel lekker productief altijd!

IMG 7371

Post toen ik thuis kwam. Dit leuke boek lijkt me perfect voor nieuwbakken ouders.

IMG 7372

Alle fases die worden beschreven in het boek zijn wij ondertussen al voorbij, maar het lijkt mij een leuk cadeau voor toekomstige ouders. Alles wordt vanuit de praktijk benaderd en niet vanuit het gemiddelde kind. Tipje dus.

IMG 7374

Vrijdag

Mijn vrijdag begon met een flinke ochtendspits. Tim was er niet dus ik moest Senna doen, beide kinderen wegbrengen en daarna door naar de sportschool. Tim kwam uiteindelijk thuis met een positieve C-test (bah, de eerste besmetting in ons huis!). Ik besloot de rest van de dag te werken. Mocht het zo zijn dat ik positief ga testen een dezer dagen en er ziek van worden, dan heb ik er in ieder geval voor gezorgd dat OMF helemaal klaarstaat en ik daarmee geen achterstand op loop.

IMG 7376

’s Middags werd mijn studentenpas voor de universiteit bezorgd. Wist niet dat ik er eentje zou krijgen, dus moest er wel om lachen – haha.

IMG 7384

Weekend

Tim moest uiteraard binnen blijven dit weekend dus ik kon op sleeptouw met de kinderen. Niet voordat direct na het wakker worden is vakkundig mijn make-uplade werd geplunderd en de jongens zichzelf vol plamuurden, hahaha.

IMG 7385

Ik deed boodschappen en ging ’s middags met ze naar Leen Bakker. We waren op zoek naar nieuwe eetkamerstoelen/-bank want de huidige van ons zijn he-le-maal kapot. En we vonden ze! Niet bij Leen Bakker maar uiteindelijk online bij Profijt Meubel. Als het goed is worden ze ergens volgende week geleverd.

IMG 7399

’s Avonds met z’n tweeën op de bank voor afleveringen van Vikings Valhalla. Super tof.

IMG 7401

De zondagochtend begon met onze warme broodjes traditie. Samen met Cody rolde ik Danerolles.

IMG 7403

Daarna liet ik Senna uit.

IMG 7407

Het was zo koud buiten maar door de zon zó prachtig.

IMG 7408

Ik bleef maar mooie foto’s maken, haha.

IMG 7410

Om 09.00u stapte ik op de fiets om met mijn moeder te wandelen. We liepen een kilometer of 11 en kwamen onderweg allemaal prachtig ijshaar tegen.

IMG 7412

Lekkerste weer om buiten te zijn hoor.

IMG 7413

Een vriendin kwam eten brengen dus ik lunchte met Cigköfte. Zo lief!

IMG 7415

Nadat Cody op bed lag ging ik met Vic buiten voetballen en daarna reden we even naar Intratuin.

De rest van de dag besteedde ik aan het bestellen van de boodschappen, koken en nog even genieten van de vrije zondag.

Door de voorjaarsvakantie is aankomende week een beetje anders dan anders. Vandaag hebben we een speeldate gepland staan met een gezin dat naast ons stond op de camping in Italië. Super leuk; ik ben dan ook een dagje vrij. Afhankelijk van de uitslag onze zelftesten natuurlijk. Dinsdag en donderdag gaat Vic naar de vakantie BSO en ben ik aan het werk. Dinsdag kook ik; donderdag ben ik op pad voor afspraken. Vrijdag heeft Vic een dagje gepland staan met zijn vader en is Cody bij de gastouder; ik ga die dag aan het werk en aan de studie. Niet veel bijzonders in de agenda dus, maar ook geen standaard week.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close