Week van OMF #26-2022

Het zijn de typische weken voor een vakantie. Oftewel: ontplofte agenda’s, eigenlijk net even te weinig tijd en een mengelmoesje van allerlei taken. De week vloog daardoor voorbij en omdat ik op zaterdag nog een tentamen had, spendeerde ik de avonden vooral met mijn neus in de studieboeken. Gelukkig is dat voor nu even voorbij maar voordat ik meer ga vertellen over aankomende week, eerst nog even terugblikken op afgelopen week.

DAFCE04D D630 4222 B83C 9097900DB7F6

Maandag

Ik wou zeggen dat ik maandag de hele dag in de keuken stond, maar dat is niet helemaal waar. Ik had ’s ochtends een digitale meeting en om 13:00u een meeting op mijn nieuwe werkplek. Daar omheen stond ik wél veel in de keuken en de enige foto die ik maakte was van deze hotdogs. De foto appte ik naar Tim met de vraag of hij/zijn collega’s zin hadden in een hotdog haha.

IMG 0161

Gelukkig hoefde ik thuis niet meer te koken, want dat regelde Cody wel allemaal voor me ;-)

IMG 0163

Hele mooie foodpost van Euroma kwam binnen: nieuwe BBQ melanges. Hoe stoer zijn de verpakkingen!

IMG 0164

Deze foto deelde ik ook al via Instagram. Dit is een oproep aan een ieder die wel eens bij Action komt: NEEM DIT MEE als je het ziet. Zó lekker.

IMG 0167

Mijn tentamen zat eraan te komen dus het was grotendeels leerwerk in de vrije uurtjes afgelopen week.

IMG 0168

Dinsdag

Back at it met wederom een nieuwe kook- en shootdag dinsdag!

IMG 0179

Om 14.45u stond ik op het schoolplein om Vic op te halen. Ik ben me na een kookdag altijd zéér bewust van de kooklucht die om me heen hangt, haha.

IMG 0184

Om 16.00u waren we weer terug op school voor een portfoliogesprek met Vic. Een soort tienminutengesprekjes.

Tim en ik besteedden onze datenight (vaste prik op dinsdagavond) aan het bedenken van dingen die we tijdens onze vakantie naar Scandinavië kunnen doen op de verschillende bestemmingen. Mede dankzij jullie hebben we een heel mooi lijstje gemaakt!

IMG 0194

Woensdag

Mijn mamadag was vrij vol woensdag. Samen met Cody bracht ik Vic weg en daarna reden we naar de speelgoedwinkel voor een cadeautje, langs kantoor om wat op te halen en langs het winkelplein voor wat boodschappen. ’s Middags schakelde ik de hulp van Vic even in voor hulp bij een shoot die ik nog moest doen voor een campagne.

IMG 0199

De jongens hadden allebei zin om creatief te doen dus aan het eind van de middag was Vic met strijkkralen bezig, Cody aan het kleien en ik stond in de keuken. Top toch! Het is zeldzaam hoor, zo’n rustig plaatje bij ons thuis – haha.

IMG 0201

’s Avonds weer met de leerstof op school!

IMG 0205

Donderdag

Ik had donderdag een strategiedag gepland met mijn collega Wies. De hele dag zijn we bezig geweest met het bepalen van een strategie voor OMF, kijken waar kansen en verbeteringen liggen maar ook welke mogelijke uitdagingen we tegen kunnen komen, wensen/plannen voor Kerst en volgend jaar etc. Maar eerst even kittens knuffelen bij Wies in Friesland. Zo schetig.

IMG 0207

Daarna een bakje koffie in de tuin. Het zal je tuin maar zijn joh, geweldig toch. Langsvarende bootjes, koeien erachter.

IMG 0209

Uiteindelijk gingen we naar de Picknickers waar we de rest van de dag op het terras hebben gezeten.

IMG 0212

En dat was niet per se heel vervelend hoor.

IMG 0216

Er kwam een flinke hoeveelheid foodpost binnen donderdag! Om te beginnen deze nieuwe vegan crackers van Mr. Kitchen.

IMG 0217

En deze waanzinnig leuke koelbox met goodies ter ere van Baileys Colada.

IMG 0218

Omdat ik door de strategiedag mijn to do lijst van de week niet af kreeg en ik vrijdag echt wilde studeren, werkte ik donderdagavond nog even door tot 22.30u.

IMG 0221

Vrijdag

De ochtend begon met wat klusjes: ik bracht Cody naar de opvang, had een telefonische afspraak met de oude huisarts en een digitale kennismaking met de nieuwe én ik reed langs het bedrijf waar wij de komende tijd opslag gaan huren om de sleutels op te halen en het huurcontract te tekenen.

IMG 0222

Deze Nike’s scoorde ik voor een héle fijne prijs in de Nike sale afgelopen week. Vind ze zo leuk!

IMG 0223

De rest van de dag was dit mijn uitzicht. Met het tentamen op de planning besteedde ik de laatste leerdag nog even nuttig.

IMG 0254

Weekend

En dat leren van de dag ervoor (en de weken ervoor uiteraard) wierp zijn vruchten af. Taart als ‘ontbijt’ want ik haalde mijn tentamen met een 8.6 – woohoo.

IMG 0258

De rest van het weekend maakte ik weinig foto’s. Zaterdag aan het eind van de ochtend ging ik met Vic naar zwemles, ’s middags met de kinderen naar mijn ouders, we begonnen de zondag met een pannenkoekenontbijt, hadden een kinderverjaardag in de middag en aan het einde van de dag reed ik langs kantoor voor de verkoop van een stoel. Vol weekend dus.

Als je mijn eetoverzicht gisteren hebt gelezen dan weet je wellicht al dat ik hopelijk vanaf aankomende donderdag in het Noorden van Italië zit voor een persreisje. In Zuid-Tirol om precies te zijn. Het belooft daar 30+ graden te worden aankomende week, dus ik pak zo luchtig mogelijke kleren in haha.

Het begin van de week is nog heel normaal, hoewel ik er wel heel hard aan moet trekken om de to-do lijst voor de vakantie af te krijgen in twee dagen. Vanaf volgende week hebben de kinderen zomervakantie en dan komt er voorlopig van werken zeer weinig terecht. Ik sluit dan ook niet uit dat er wellicht nog wat avondwerk in zit maar soit, dat is dan maar zo.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close