Week van OMF #8-2020

Ik heb mijn hoofd flink gekraakt en bedacht of ik een spannend introotje bij dit weekoverzicht kan schrijven maar heel eerlijk: het was een doodnormale week waarin ik voornamelijk op kantoor aan het werk was. Ik heb niet zo’n spannend influencerleventje als je soms op social media voorbij ziet komen maar een heel doorsnee Hollands-leven al zeg ik het zelf, haha. Dus laten we maar gewoon van start gaan.

foto1 3

Maandag

Mijn week begon op kantoor en dan ook voornamelijk achter de pc. Ik had wat recepten om uit te werken, mails om te versturen en dingen te editen. Lunchen deed ik achter de computer, dit doe ik eigenlijk altijd als ik op kantoor ben, met restjes.

foto2 3

’s Middags moest ik met mijn auto terug naar de garage, er bleek een lek in een van de banden te zitten. Ze hebben het gratis en heel snel gefixt, zo fijn!

foto3 3

Daarna reed ik door naar CameraNU, zó fijn dat we die winkel in Apeldoorn hebben – ik ben er al zo vaak geweest. Ik heb me de afgelopen weken verdiept in fotograferen met externe flits en besloot er nu eentje aan te schaffen.

foto4 3

’s Avonds ging ik aan de ‘studie’. Ik volg een online programma van The Bite Shot waarin ze uitlegt hoe te fotograferen met kunstlicht en externe flits. Zo onwijs nuttig.

foto5 3

Dinsdag

Foodpost op kantoor: de nieuwe KitKat Gold. Die moest ik natuurlijk even proberen en ik vond hem zo zo. Vooral extréém zoet.

foto20 3

Daarna aan de slag met de externe flitser, eens kijken of ik de geleerde vaardigheden in praktijk kon brengen. En jaaaa hoor, ik ben helemaal verliefd en denk niet dat ik ooit nog wil fotograferen zonder haha. Links is zonder, rechts is met  – in exact dezelfde omstandigheden gefotografeerd.

foto6 3

Tussendoor moest ik nog even aan de slag voor een campagne waarvoor ik een heerlijke smoothiebowl maakte. Die at ik als lunch!

foto7 3

Het wordt steeds professioneler hier, haha!

foto8 3

Top vondst: de Robijn geurstokjes waren in de aanbieding bij Kruidvat afgelopen week. Twee voor €6 i.p.v. €9,99 per stuk. Ik als geurjunkie, bij deze is dat een woord, ben gek op dit soort vondsten.

foto9 3

Woensdag

Mamadag! We proberen op woensdag altijd zolang mogelijk in bed te blijven liggen met z’n drieën. Zo gezellig.

foto10 3

We hadden aardig wat fruit in de koelkast liggen en ik besloot daar een fruitsalade mee te maken. Dan wordt het een stuk sneller gegeten.

foto11 3

Meneertje wil niet meer slapen ’s middags dus we hadden gezellig de hele dag samen.

foto12 3

Broertjes <3

foto13 3

Tim heeft nog ontzéttend veel LEGO van vroeger en Vic vindt dat erg leuk om mee te spelen. Vooral met de poppetjes. Dus wij zaten gezellig op de grond samen ’s middags.

foto14 3

En ik besloot aan de onmogelijke taak te beginnen om dit allemaal te sorteren. Eerst op kleur en vervolgens op bouwpakket. Want deze chaos is wel zo’n doorn in mijn oog.

foto15 3

Halve dag mee bezig geweest maar HOERAAA, alles op kleur en soort gesorteerd.

foto16 3

Donderdag

Op naar kantoor maar weer waar ik begon met de voorbereidingen voor de shootdag van vrijdag.

foto17 3

En ik experimenteerde ook weer wat met de flitser, deze keer om een donkere foto te maken.

foto19

Gelukt! Ik word zo enthousiast van dit soort dingen, haha.

foto18 3

Ik rondde de nieuwsbrief af en plande deze vast in voor verzending op 1 maart en verder zat ik achter de pc.

foto22 3

Hou zo van dit bureaublad!

foto21 3

Vrijdag

Shoooootdag. Dit zijn de dagen die ik het allerleukst vind: lekker veel koken en fotograferen. Ik werkte samen met Viv vrijdag en we zetten 7 gerechten op de foto voor de OMF Agenda 2021.

foto24 3

Weekend

We hadden een lekker rustig weekend. Ik begon de zaterdag met het voorbereiden van het Limburgs Zoervleisj. Dat moest 24 uur in de marinade en gisteren nog eens 9 uur in de oven.

foto23 3

Zaterdagochtend deden we wat boodschappen en ’s middags was ik met de jongens bij mijn ouders. ’s Avonds gingen we ‘uit eten’ bij het wereldrestaurant. Cody was gezellig mee.

Gisteren liet ik mijn telefoon vrijwel links liggen en maakte ik nul foto’s. Het was een echte binnenblijfdag.

Aankomende week is wel iets anders. Dinsdag ben ik de hele dag op pad voor afspraken en donderdag vertrek ik iets eerder van kantoor voor een date met vriendinnetje Nanda die onlangs naar Amsterdam is verhuisd. We gaan gezellig uit eten ’s avonds. Vrijdag starten we met de opnames voor Uit de keuken van… mijn nieuwe YouTube-serie, zo leuk en gezellig! Verder is het eigenlijk een hele normale week waarin ik gewoon lekker aan het werk ga.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close