Week van OMF #42-2021

Net als het grootste deel van Nederland hadden ook wij herfstvakantie afgelopen week. In eerste instantie alleen Vic natuurlijk, maar we besloten een paar maanden geleden al om een midweekje weg te boeken. Maandagmiddag stapten we in de auto naar Zeeland en vrijdagmiddag kwamen we daar weer van thuis. Het was héérlijk. Iedere dag zwemmen, spelen, relaxen, iedere dag even naar het strand. Als ik later groot ben heb ik ooit ergens een huis dat dichtbij het strand staat, wat een genot. Omdat de meeste dagen er hetzelfde uitzagen even geen dagindeling in dit weekoverzicht.

IMG 4942

We pakten maandag pas de spullen in en ik liet Vic en Cody samen een tas met speelgoed vullen dat ze mee mochten nemen. Wonder boven wonder ging dat in goed overleg met elkaar.

IMG 4943

Wat een volksverhuizing is het toch altijd, op vakantie met twee koters.

IMG 4944

Even na aankomst waren we de kinderen al kwijt in de speelhal, lekker uitrazen. We verbleven op het Beach Resort Nieuwvliet-Bad van Roompot; echt heel leuk.

IMG 4949

We hadden echt een mega ruim huisje geboekt met drie slaapkamers. Lekker comfortabel en alles wat je nodig hebt is er.

IMG 4950

Behalve koffie, daar moest ik even voor teruglopen naar de winkel haha.

IMG 4952

Ik spotte op de terugweg van het winkeltje deze trap…

IMG 4954

… en vanaf daar keek je uit over de polder en het strand. I LOVE strand.

IMG 4956

Ik was regelmatig op het strand te vinden deze week en helemaal tof: in Zeeland kun je fossiele haaientanden vinden. Dit deed ik vroeger met mijn ouders héél veel als we op vakantie waren in Cadzand.

IMG 4986

Hulde voor deze buitenpakken van iELM. Die zijn namelijk wind- en waterdicht. Niet bestand tegen de zwemsessies die de jongens besloten te hebben overigens hoor, hahaha. Zeiknat kwamen ze terug.

IMG 4998

De nodige schelpjes werden uiteraard verzameld.

IMG 5015

Donderdag reden we naar Brugge met de familie, even er tussenuit. Bij Le Pain Quotidien aten we een lekker taartje.

IMG 5019

Het weer zat helaas niet echt mee, dus erg lang waren we niet in Brugge. Met lekker weer is het er een stuk leuker vind ik!

IMG 5056

Vrijdagochtend reden we weer richting Apeldoorn. Cody helemaal onder de kruimels door de wafel die hij net had gegeten, hahaha.

IMG 5060

’s Middags ging ik boodschappen doen en ik besloot direct bij Action props te kopen voor de kerstfotografie die de komende weken gepland staat.

IMG 5067

Nog even relaxen op de bank met een boek en een lekkere gin & tonic.

IMG 5069

Zaterdag maakten we slijm! Dat ging een stuk minder soepel dan ik had verwacht. Vijf pogingen kostte het…

IMG 5073

Maar met de nodige tips van jullie…IMG 5079

…is het gelukt! Het ‘receptje’ staat op mijn Instagramkanaal in het hoogtepunt KIDS.

IMG 5091

Gisteren was ZO’N mooie dag. Met mijn moeder maakte ik een lange wandeling door de Kroondomeinen. Zie je het hert verstopt in het gras? Wat een plaatje <3

Toen ik thuiskwam mestten we alle kledingkasten en de zolder uit en de rest van de dag deden we lekker rustig aan.

En nu is het weer over tot de orde van de dag! Een eerste normale week sinds lange tijd. Vandaag en donderdag ben ik op kantoor, morgen ben ik voor een event op pad en vrijdag vind je mij de hele dag in mijn studieboeken want over 1,5 week staat er weer een examen gepland! Maar eerst de nodige foodpost uitpakken op kantoor.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close