Week van OMF #1-2019 | De vakantie is voorbij

Het is toch werkelijk bizar hoe snel de weken voorbij zijn gegaan en nog steeds gaan? Ik had het er laatst met vriendinnetje Nanda nog over. Zo zeiden we tegen elkaar dat het over 15 weken al Kerst is en zo zijn alle feestdagen voorbij en zijn we allemaal weer aan het werk. Foei toch. Maar goed, ook ik ben weer begonnen. 2 januari lastte ik nog een semi vrije dag in maar donderdag had ik alweer een afspraak en vrijdag stond ik video’s te filmen. Ik heb altijd een beetje een hekel aan die eerste weken van het jaar, ze zijn namelijk zó rommelig. Ik ben enerzijds bezig met de afsluiting van 2018: boekhouding, statistieken van decembercampagnes doorsturen, facturen versturen van december etc., maar tegelijkertijd zit ik ook al volop in de plannen voor 2019. Dat zorgt er altijd voor dat ik het overzicht een beetje kwijt ben, iets waar ik een vreselijke hekel aan heb. Maar goed, deze eerste Week van OMF van 2019 past goed bij mijn bui van vorige week: lekker rommelig.

foto7

Maandag

Maandagochtend deden we een rondje door Apeldoorn. Zo deden we boodschappen voor oudejaarsavond en nieuwjaarsdag, wipten we langs Mediamarkt waar we eindelijk – serieus, hier zijn we al minstens een half jaar over aan het wikken en wegen – een Nintendo Switch kochten en kochten we uiteraard oliebollen. Vic wilde graag in de “OTO!”

foto8

En vervolgens in de autostoel bij de gameconsoles, haha. Als dit geen coureur wordt…

foto9

Hallo lekkers! We kochten oliebollen, appelflappen en suikerwafels bij de oliebollenkraam, ik had echt geen zin om zelf te bakken dit jaar. Gelukkig hoefden we niet alles alleen op te eten.

foto10

Eerste keer oudejaarsavond in ons huis, we zijn hier pas in maart 2018 komen wonen – zo gek. Maar wat was het tof! Vanaf onze zolder kijk je uit over alle kanten van de hele wijk en er werd mega veel siervuurwerk afgestoken. Vic sliep lekker door, volgend jaar gaan we hem voor het eerst wakker maken want hij vindt het vuurwerk wel echt heel gaaf.

foto11

Dinsdag

Gelukkig nieuwjaar! We deden op onze laatste vakantiedag lekker rustig aan. Boek lezen, gamen, filmpjes kijken.. helemaal ok. Mijn schoonmoeder en -zusje kwamen ’s middags nog wel even langs maar ook toen hingen we lekker in kloffie. Het truitje van Vic is van HEMA.

foto12

Als afsluiter van de vakantie nam ik een lekker warm Lush-bad. Verveelt nóóit.

foto2

Woensdag

De boodschappenman stond woensdagochtend al vroeg op de stoep met kratten vol groenvoer. Fijnnn!

foto3

Ik moest mijn eerste gezonde WW-ontbijtje direct delen met Vic. Monster.

foto4

Donderdag

Voor Vic was het donderdag weer tijd om naar de gastouder te gaan, ik reed naar Breda voor een afspraak met WW om de samenwerking voor 2019 te bespreken.

foto5

Ik werd getrakteerd op een fijne salade voor de lunch…

foto6

… en ging naar huis met MEGA veel snacks. Zo lekker allemaal. En fijn!

foto1

Vrijdag

Vrijdag werkte ik thuis en filmde ik onder andere drie kookvideo’s. Het was een mooie afwisseling tussen healthy recepten en fastfood friday, haha. De hele middag spendeerde ik achter mijn laptop.

foto13

Weekend

Tim en ik waren dit weekend uitgenodigd om een nachtje bij Bilderberg Parkhotel Rotterdam te slapen. Vic ging uit logeren en dus pakte ik zijn koffertje in.

foto14

We vertrokken zaterdag al op tijd maar dit mocht niet echt baten, wat een drama op de A1. Een uur hebben we in de file gestaan.

foto15

Gelukkig konden we nog heel even de stad in.

foto16

We hadden vooral zin om rustig aan te doen en dus hingen we in badjas op bed na het eten en keken we Wie is de Mol en vervolgens de film A Quiet Place.

foto17

Zulk tof uitzicht vanaf het hotel!

foto18

Ik voelde me zaterdagavond helaas niet zo goed, méga buikpijn – ik denk iets verkeerds gegeten en gisteren zette de trend zich voort. Lekker in een heet bad dus bij thuiskomst en de rest van de dag niet zoveel doen.

Na de twee werkdagen van vorige week gaan we vanaf nu echt weer volle bak aan de slag. Vandaag komt Miljuschka gezellig langs, dit staat al een hele poos in onze agenda’s geblokt. Verder heb ik alweer behoorlijk wat deadlines staan, twee afspraken buiten de deur, een in Amsterdam en een in Laren, en gaan Tim en ik donderdag naar de Horecava. Hij voor zijn werk, ik voor het mijne. Het werkjaar is weer begonnen!

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close