Viv’s Eetoverzicht week 1/2019

Ja! Week 1 van het nieuwe jaar zit er alweer op! En het was een gekke week als je het mij vraagt. Op nieuwjaarsdag vroeg ik me af welke dag het nou eigenlijk was en op donderdag had ik mijn werkweek er alweer op zitten. Twee dagen gewerkt en alweer weekend. Lekker hoor, die extra dagen vrij maar het vertrouwde ritme weer oppakken vind ik ook wel fijn. Wat het avondeten betreft ook, want het was ook op dat vlak niet echt een eetweek volgens planning te noemen. Ik deed voor mijn doen vaak boodschappen (zonder planning sta ik dus iedere dag in de supermarkt), at sinds tíjden weer eens patat en gisteravond sloten we de OMF eetweek ‘oldskool’ af.

Zondag

Patat dus! Zondagmiddag aten we ‘s middags bij een vriend van Tobias al behoorlijk wat oliebollen en zin om te koken had ik daarna niet echt. We besloten weer eens een lekker patatje te halen. Mijn standaard bestelling: patatje mayo en satésaus met een fikandel speciaal.

Maandag

Op oudjaarsdag at ik een bordje van deze salade die ik voor OMF had gemaakt. Ik at bewust niet teveel want we gingen een avond tegemoet met veel hapjes, taart en oliebollen.

Dinsdag

Dit was heel erg lekker. Ik roosterde zoete aardappel in de oven, met wat paprikakruiden, peper en zout. Daarbij at ik geroosterde tomaatjes, avocado en kwark gemengd met verse koriander.

Woensdag

Mijn eerste werkdag van de week en de avond hadden we allebei vrij van sporten en lesgeven. Dus ik plofte op de bank nadat ik deze snelle en makkelijke aardappelsalade had gemaakt. Is iets wat ik bijna altijd wel in huis heb dus op het moment dat ik geen zin heb om de deur nog uit te gaan kan ik dit altijd nog maken.

Donderdag

Bulgur met gebakken kippendijfiletreepjes, zongedroogde tomaatjes, feta en een bosuitje.

Vrijdag

Ik maakte het laatst al een paar keer en vrijdag had ik er weer zin in, deze aubergineschotel met mozzarella.

Zaterdag

Ik maakte gisteren mijn eetplanning al en daar nam ik het avondeten van gisteren in mee. Oldskool macaroni. Met maar een paar ingrediënten gemaakt; elleboogjes, tomatenpuree, gebakken smak, kaas en ketchup.

Voor de rest van de week is de planning dus al rond. Nog even wat boodschappen binnenhalen en we zijn er weer klaar voor.

Fijne zondag!

Join the Conversation

  1. Bianca says:

    Lekker, komen de recepten van maandag en donderdag ook online?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
© 2011-2022 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close