Viv’s Eetoverzicht week 22/2018

Ik kan wel zeggen dat wij de afgelopen week heel lekker hebben gegeten. Soms heb ik niet meer zo in de gaten wat er allemaal op het menu stond, maar als ik mijn foto’s zo bij mekaar zie kan ik dat wel concluderen. Ik was vrij en nam daardoor uitgebreid de tijd om te koken, en hier en daar fotografeerde ik ook een avondmaaltijd omdat ik het recept ervan op OMF ga delen (YES!). Voor de rest zit er eigenlijk maar 1 gezonde maaltijd tussen – dat is redelijk uniek voor mijn doen. De rest was buiten de deur of; niet bepaald gezond maar wel héél lekker. En dit soort weken zitten er dus ook wel eens tussen. Zeker als je van dit mooie weer hebt en de terrassen lonken. Daarentegen sporten we lekker fanatiek dus of het me uitmaakt zo nu en dan? Absoluut niet. Het draait allemaal om balans ;-)

Foto 27 05 18 19 20 28

Zondag

Tobias diende een verzoek in: Lasagne. Ik maakte een hele makkelijke variant met uiteraard veel kaas bovenop.

Foto 28 05 18 18 30 22

Maandag

Nummer 1 van de OMF recepten; een Tzatziki bowl. Ik ben fan van bowls en dit leek me dan ook een uitermate geschikt idee voor de afwisseling in ons weekmenu en perfect om te delen op OMF. Komt binnenkort online!
Foto 29 05 18 16 46 53

Dinsdag

Nummer 2: Een bulgur salade op Thaise wijze. HEEL lekker, voor (op korte termijn) herhaling vatbaar en gelukkig binnenkort ook op OMF.


Foto 30 05 18 16 23 57

Woensdag

Deze hebben jullie al eens eerder voorbij zien komen in mijn eetoverzichten. Een gehaktschotel met zoete aardappel. Er werd meerdere keren om het recept gevraagd dus ik heb ‘m uitgewerkt voor jullie.

Foto 31 05 18 22 12 11

Donderdag

Tobias was jarig donderdag en ik was de hele dag op pad. Hij werkt veel ’s avonds dus we hebben elkaar overdag niet echt gezien. ’s Avonds besloten we nog even te proosten op zijn verjaardag bij bierencafé de Heks in Deventer en toen we ons biertje bestelden, realiseerde ik me dat ik helemaal nog niet had gegeten. Iets met een drukke dag en avond. Dus, het werden kaas tengels met chilisaus die ik (zo fout) HEERLIJK vind.

Foto 01 06 18 16 57 48

Vrijdag

We moesten vroeg in de avond weg dus ik nam mijn avondeten mee in een bakje. Heel lekker dit: courgetti met basilicum, cherrytomaatjes en garnalen in knoflookolie. Met een beetje pecorino erover.

Foto 02 06 18 20 41 54

Foto 02 06 18 19 49 21

Zaterdag

Gisteren hadden we een feestelijke dag; de opening van The Barbell Club 055 in Apeldoorn. De nieuwe sportclub van Tobias en vriend Rody. Sabine en ik bakten vrijdag een lading cakes voor deze middag (die ALLEMAAL op zijn gegaan, ongelofelijk) en nadat we de boel om 19u opgeruimd hadden, zijn we met een klein clubje nog even wat gaan eten op het terras in Apeldoorn. Het werd onbeperkt tapas, heerlijk.

Door alle drukte de laatste dagen heb ik totaal nog niet nagedacht over het eten vanavond of voor de rest van de week, maar daar ga ik vanmiddag waarschijnlijk nog even aan zitten.

Fijne zondag!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close