Sab’s Eetoverzicht week 22/2018

Ik kan wel zeggen dat wij op zijn zachts gezegd een zeer bewogen week achter de rug hebben. Dat in combinatie met het feit dat ik werkte zonder eetplanning, zorgde zo af en toe voor weinig inspiratievolle maaltijden. Sowieso is dit tegen de vakantie aan vaak het geval, dan moet ik nog even alle zeilen bijzetten, dingen opmaken die nog in de koelkast en vriezer liggen en dan krijg je zo’n eetoverzicht als deze – haha! Wel zit er in dit Sab’s Eetoverzicht één gerecht waarvan ik hoogstwaarschijnlijk het recept wel ga uitwerken, die was namelijk super lekker!

bbq

Zondag

Vorige week zondag troffen we Ken, Annemie en kleine Nick in het zwembad en uiteindelijk besloten we ’s avonds met zijn allen bij ons te eten. We zaten met vijf volwassenen en twee ukkies aan tafel dus ’s middags deed ik nog gauw even wat extra boodschappen. We rookten verse zalm op de barbecue – súper lekker, het recept hiervan ga ik delen, we hadden stokbrood, salades… prima zo met het mooie weer!

noedelbowl

Maandag

Maandag flanste ik gewoon iets in elkaar met de ingrediënten die ik nog in de koelkast had liggen en dit bleek achteraf zo lekker te zijn, dat ik hiervan denk ik het recept nog ga delen op OMF. Het was een noodle bowl met verschillende groenten, kippendijen en pindadressing.

ham meloensalade

Dinsdag

Ik at gezellig samen met mijn schoonzusje en Vic dinsdag, Tim kwam namelijk pas een stuk later thuis ’s avonds. Ik maakte een salade met meloen, tomaat, mozzarella en serranoham. Erbij at ik een kabeljauwburger en een halve kip cordon bleu. Vic at meloen en een kabeljauwburger, dat ging er ook bijzonder goed in!

kipnuggets

Woensdag

Super inspiratieloos woensdag maar dat kon even niet anders, haha. Nog voordat we op vakantie gaan wilden Tim en ik graag twee proefvideo’s opnemen en de enige optie die we echt nog hadden was afgelopen woensdag. Nu is het natuurlijk helemaal niet handig om eerst te dineren en dan nog twee proefvideo’s te moeten doen en dus bestond ons avondeten woensdag uit kaassoufflees en kipnuggets. Eh, ja.

wraps

Donderdag

Wraps zien er altijd zo kaal uit op het bord, zo jammer want het is wel echt lekker namelijk! Donderdag aten we wraps met gekruide kippendijen en daarbij verschillende groenten als avocado, tomaatjes, komkommer en paprika. Beetje geraspte kaas, beetje truffelmayonaise – prima!

mcdonalds

Vrijdag

Na een enerverende en zeer lange dag vrijdag had ik geen puf meer om te koken en waren we toe aan comfort food. Uit zijn werk reed Tim langs McDonald’s, dat blijft lekker eens in de zoveel tijd. Ik proefde de nieuwe Home Style Crispy Chicken burger die trouwens echt ongelofelijk lekker was. Goed van smaak, súper krokante kip en bacon… bijna on-McDonald’s goed, haha. De Quarter Pounder kreeg ik niet meer helemaal op, daarvan ging het grootste deel naar Tim.

knakworst

Zaterdag

Ook gisteren was een drukke dag. In de ochtend moesten we naar de markt en daarna direct door naar de opa en oma van Tim. Eenmaal thuis raasde ik door het huis om een wasje aan te zetten, draaide ik een deel van dit eetoverzicht vast in elkaar en moest ik ook al gauw de deur weer uit, op naar de Barbell Club! Samen met Viv stond ik vrijdag in de keuken om cakes te bakken voor het openingsfeestje gisteren en die cakes moesten natuurlijk op tijd op de plek van bestemming zijn. Ik voel me sinds vrijdagavond al knap beroerd dus heel veel zin om te eten had gisteren na al die drukte ook totaal niet meer. Broodje hotdog als avondeten dan maar. Oh oh oh. En ja, dit is een foto van Vic zijn bord ja. Dan zie je tenminste wat er op ons broodje zat, haha.

Aankomende week gaat waarschijnlijk net zo lopen als afgelopen week. Vrijdag gaan we op vakantie en donderdag is Tim pas laat thuis van zijn werk en eten Vic en ik alleen. Ik denk dat het dan iets makkelijks wordt, ik wil namelijk niet teveel meer in huis halen deze week. Vanavond slingeren we in ieder geval de barbecue weer aan en morgen kook ik uitgebreid voor Tim want dan is hij jarig! Wat we op dinsdag en woensdag gaan doen zien we wel, misschien trek ik gewoon iets uit de vriezer; wordt die ook eens iets leger, haha.

Fijne zondag! x

Join the Conversation

  1. Karin says:

    ik vind het juist wel leuk die ongeplande weken, geeft ook wat inspiratie voor thuis als wij niks plannen! :) dankje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close