Sab’s Eetoverzicht #50-2023

De laatste twee dagen van afgelopen eetweek hoefde ik niet zelf te koken en op zondag kregen we eters over de vloer. Mijn eetweek was dus best een makkie. Ik deed zondag met de jongens gauw wat boodschappen en verder konden we meer dan prima terugvallen op wat we allemaal nog in huis hadden.

IMG 1374

Zaterdag

Ik ging nog steeds lekker op het leeg eten van mijn vriezer deze week, dus zaterdag trok ik kippensoep uit de vriezer en daar aten we wat restjes bij. Vrij willekeurig allemaal wel trouwens: een restje stokbrood, kaasstengel en (niet op deze foto) pizza bitterballen en kippenvleugeltjes.

Een soort snackdinertje dus. En daar zijn wij dol op.

IMG 1403

Zondag

Zondag hadden we eters over de vloer en de jongens wilden heel graag ‘pizzarestaurantje’ spelen. Ik bouwde de tafel dus lekker vol met toppings en bakte brood in de oven af om te eten tijdens het wachten op de pizzaatjes. Het was enorm gezellig en er was, gek genoeg, niet eens heel veel over!

IMG 1452

Maandag

Het is wat lastig te definiëren zo op de foto, maar het eten van maandag was wel heel lekker! Ik dook de keuken in voor een klant en maakte ik een lekkere stoofschotel met rundersaucijsjes. Het recept hiervan komt pas in het nieuwe jaar online, maar ik kan alvast verklappen dat het heerlijk winter-eten is.

IMG 1475

Dinsdag

In het weekend had ik al besloten dat we deze week noedels zouden gaan eten en dat deden we dinsdag. Eenvoudige woknoedels met wokgroenten, een zelfgemaakt pinda-woksausje, gebakken ei, augurkjes erbij… Prima avondeten voor de altijd drukke dinsdagen.

IMG 1488

Woensdag

Een stamppotje op woensdag. Ik had zin in andijvie stamppot, dus dat maakte ik woensdag lekker klaar. Zoals altijd zette ik er bakjes rauwe ui en blokjes kaas bij, dat vind ik namelijk super lekker. Ik vond ook eindelijk een lekkere runderrookworst bij Albert Heijn, dus nu weet ik dat ik die voortaan kan gebruiken als alternatief voor rookworst van varkensvlees.

IMG 1495

Donderdag

De jaarlijkste Kerstbingo op kantoor vond plaats afgelopen donderdag en we waren met een grote groep vrouwen al op tijd op kantoor. Ik werkte er zelf de hele dag en dus aten we ’s avonds met zijn allen (21 vrouwen bij elkaar!) samen. Er werd friet besteld en ’s avonds werd er tijdens de bingo nog lekker gesnackt.

Waanzinnig leuk was het!

Ik ben op dit moment een weekendje in Noordwijk met een vriendin. Voor werk welteverstaan, dus er wordt deze dagen bijzonder lekker gegeten. Aangezien we er sinds vrijdag zijn, krijgen jullie volgende week de vrijdag als extraatje bij het eetoverzicht.

Aankomende week zal voor veel mensen een beetje gek zijn, zo’n laatste week voor Kerst. Hier is het ook vooral een kwestie van afronden en niet meer voor werk in de keuken staan. Er zullen dus geen spannende gerechten voorbij gaan komen in het volgende eetoverzicht, hooguit een paar eenvoudige dingen.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close