Sab’s Eetoverzicht #35-2022

Zoals voorspeld hoefde ik deze week niet heel veel na te denken over ons avondeten. Het grootste deel maakte ik namelijk op dinsdag al klaar tijdens de geplande kookdag – ideaal. Daardoor zien de foto’s in dit artikel er helaas niet zo appetijtelijk uit, maar geloof mij: lekker was het allemaal wel!

zondag

Zondag

We gingen zondagavond voor Chinees. Al wéken, maar echt weken had ik al zin in zo’n grote loempia vol met taugé. En eindelijk was het dan zover. Tim had niet zo’n trek, de jongens zijn momenteel vrij kieskeurig met het eten dus de tafel was verder volgebouwd met allemaal kleine hapjes. Maar deze unit was van mij. YUM!

maandag

Maandag

Compleet anders ging het er maandag aan toe. Zowel Tim als Vic werden ziek wakker ’s ochtends waardoor ik ’s avonds alleen met Cody at. Met mijn goede gedrag dacht ik ‘dierentuin pasta’ te koken in de hoop dat hij er dan iets van zou eten, maar meneer kieskeurig en koppigheid weigerde. Daar zat ik dan. In mijn eentje aan de kinderpasta. Top.

dinsdag

Dinsdag

Mijn kookdag was gepland op dinsdag en zoals altijd met kookdagen in een week, keken we gewoon per avond waar we zin in hadden. Er stond nog salade in de koelkast die echt op moest en daarbij warmden we een broodje sparerib op die ik overdag al had gemaakt. Heerlijk.

woensdag

Woensdag

Currytime, eentje die bij iedereen goed in de smaak viel want het had namelijk de smaak van kipsaté! Erbij rijst uiteraard, wat geroosterde pinda’s er overheen en komkommer en augurkjes.

kip in zwarte bonensaus

Donderdag

Mijn hoofd is een zeef de laatste tijd want ik vergat gewoon weer een foto te maken van ons eten donderdag. Het was in ieder geval een prutje dat lijkt op deze kip in zwarte bonensaus. In plaats van paprika’s pakte ik alle groenten die ik kon vinden. Uiteindelijk was dat courgette, ui en sperzieboontjes.

zondag 2

Vrijdag

Mijn vader was vrijdag jarig en als verrassing nam ik hem mee naar de trainingsdag van de Formule 1. Ik was nét op tijd thuis om aan te schuiven voor de pannenkoeken die Tim had gebakken, mazzel.

Zaterdag

Zie hier een beeldige collage van het avondeten van gisteren. Vic had zin in ‘emoji patatjes’ dus dat haalde Tim bij het boodschappen doen. Erbij hadden we garnalenkroketjes. Nadeel van zelf patat bakken: snacks en friet eet je nooit tegelijk.

Aankomende week hoef ik maar tot en met donderdag te koken, daarna vlieg ik namelijk al naar San Francisco! CAN’T WAIT, ik heb er zo niet normaal veel zin in. Maar goed, tot die tijd doen we dus nog even normaal. Ik heb geen volledige kookdag gepland, dus ik moet – zoals ieder normaal mens – de keuken in ’s avonds.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close