Viv’s Eetoverzicht #35-2022

Ik hoop dat je klaar bent voor een flinke dosis vakantievibes want die zitten er wel in, in dit eetoverzicht. Wij waren de afgelopen week namelijk een heerlijk weekje naar Spanje. Een eetplanning heb ik uiteindelijk toch maar een beetje gemaakt omdat we niet direct naast een supermarkt zaten met ons fijne verblijf. Dus het was wel even handig om erover na te denken. Ingewikkeld hebben we in ieder geval niet gedaan. Zo hebben we de barbecue een keer aangeslingerd, maakte ik een pastasalade met een Spaans tintje en aten we de laatste avond wat ik gepland had maar aangevuld met wat kleine dingen die op moesten. Vrijdag waren we weer thuis, maar koken lukte door een strakke planning niet en gisteren werd er heel feestelijk voor ons gekookt. Nou ja, gebakken, en gebraden kunnen we het beter noemen.

Eetoverzicht Vivian week35 1

Zondag

Wij houden er wel van om de barbecue in te zetten voor het avondeten dus we besloten al vrij snel dat we dat zouden doen. We haalden wat vlees, wat simpele dingen die onze kleine man ook kan eten en wat dingen voor een salade. Niet te ingewikkeld, gewoon een lekkere hap.

Eetoverzicht Vivian week35 2

Maandag

Ik grilde een mega paprika in de oven en ook wat cherrytomaatjes. Ondertussen kookte ik wat pasta en sneed ik een chorizo in dunne plakjes en wat olijven in stukjes. Alles bij elkaar, beetje dressing erover en klaar. Dit was de volgende dag nog een aanvulling op de lunch.

Eetoverzicht Vivian week35 3

Dinsdag

Súpersimpel, súperlekker: vierkazen-ravioli met knoflookboter, gebakken champignons en Parmezaan. Vooral die knoflookboter doet zijn werk. Stond binnen een kwartiertje op tafel dit.

Eetoverzicht Vivian week35 4

Woensdag

We waren woensdag een dagje op pad en deden op de terugweg nog een kleine boodschap. Een broodje hamburger moest het worden vandaag en alhoewel ik zoiets nooit snel zal maken, was het een heerlijk broodje na zo’n gezellige zonnige dag. We deden er lekker veel cheddar op, burgersaus, tomaat en een beetje sla.

Eetoverzicht Vivian week35 5

Donderdag

Ik wilde gepofte aardappels maken met een beetje komkommersalade en kipburgers. Dat maakte ik ook allemaal (burgers hier niet op de foto, mocht je ze missen) maar ik sneed ook wat van de andere dingen hapklaar omdat we de volgende dag zouden vertrekken. Ging niet op, het was teveel maar we hebben het geprobeerd ;-)

Eetoverzicht Vivian week35 6

Vrijdag

Na een prima terugvlucht maar een vreselijk lange autorit (fíííííle!) waren we rond 18u weer thuis en aten we een frietje. We sprongen erna nog even snel onder de douche omdat we nog naar een feestje gingen in Apeldoorn.

Eetoverzicht Vivian week35 7

Zaterdag

En gisteren was het weer feest! Deze keer in Deventer, met veel gezelligheid, veel eten, veel vlees op de barbecue en het hield niet op. Want later op de avond werd er nog een rondje gedaan met óverheerlijke mini-gebakjes (ik wilde die hele doos wel) én, als midnight snack volgde dit nog even:

Eetoverzicht Vivian week35 8

Een overheerlijk bakje friet. Perfect.

Voor de komende week ga ik het vandaag eens bedenken en ik denk dat ik de boodschappen aan man en kind overlaat. Gezien ons program vandaag is dat de meest relaxte beslissing ;-)

Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close