Viv’s Eetoverzicht #22-2021

Met het heerlijke weer van de afgelopen week kun je misschien al wel raden dat de geplande maaltijden niet allemaal gemaakt werden. Want ja… het terras hè. Dat lonkte. En daar hebben we ook lekker aan toegegeven. Zondag direct al besloten we een gezellig straatje in Deventer op te zoeken voor een pizzaatje. Wát we zouden gaan eten maakte me niet eens zoveel uit, als we maar lekker van die zomeravond konden genieten. Maandag kookte ik wel, en wel op verzoek van Tobias één van zijn favoriete maaltijden. Daar konden we direct twee dagen van eten dus dat was lekker handig. Ik hield me vervolgens wel een paar dagen aan de eetplanning maar vrijdag liep het alweer anders. Wederom het terras in combinatie met een maaltijd die je eigenlijk geen maaltijd kunt noemen…

Eetoverzicht Vivian wk22 1

Zondag

Het voordeel van midden in de stad wonen is dat we heel regelmatig zo de stad even inlopen. Alles hebben we dichtbij, en met het mooie weer is het dan erg moeilijk om thuis te blijven. Dus we besloten voor een simpele maar lekkere hap buiten de deur te gaan. Ook nu het eindelijk weer mag is dat extra genieten. Ik at een pizza met extra champignons, Tobias een calzone.

Eetoverzicht Vivian wk22 2

Maandag & Dinsdag

Tobias was maandag jarig en hoewel hij een hele drukke werkdag had, probeerde ik de boel toch een beetje feestelijk te maken. Kiezen wat er gegeten wordt hoort daar natuurlijk ook bij en daar hoefde hij niet lang over na te denken. Chorizolasagne graag. Dus die maakte ik, een flinke portie dus daar aten we dinsdag nog een keer van. Overigens maakte ik voor mezelf een versie met extra kaas en zonder chorizo i.v.m. mijn zwangerschap.

Eetoverzicht Vivian wk22 3

Woensdag

Ik maakte woensdag een volkoren pastasalade met gerookte kip, komkommer, cherrytomaatjes, veldsla, walnoten, geitenkaas en mosterd dille dressing. Lekker fris wel.

Eetoverzicht Vivian wk22 4

Donderdag

Een favoriet gerecht van Ottolenghi van mij; gebakken bloemkool met een kappertjes/mosterddressing en met cherrytomaatjes en veldsla. Heb ‘m al veel vaker gemaakt en blijf ‘m lekker vinden. En gezond, ook nog eens!

Eetoverzicht Vivian wk22 5

Eetoverzicht Vivian wk22 6

Vrijdag

Tim was vrijdag jarig dus Tobias en ik reden naar Apeldoorn om bij Tim en Sabine aan te sluiten op het terras. Heel vervelend ;-) We bestelden een aantal hapjes waaronder (uiteraard) nacho’s. Als ik rond het einde van de middag aansluit op een terras, dan maak ik altijd een foto van de zojuist bestelde borrelhapjes omdat ik niet weet hoe de avond lopen gaat. Deze keer waren we rond een uur of 7 thuis en had Tobias nog wel zin in een pizza als avondeten. Ik moest echter écht niet meer aan een vette hap denken en had vooral zin in fruit. Dus ik maakte een bordje yoghurt (met een scheutje frambozenlimonade!) met granola en een lading fruit. Prima (zwangerschaps)maaltijd :-)

Eetoverzicht Vivian wk22 7

Zaterdag

Gisteren had ik de babyshower van mijn schoonzusje in Brabant dus daarna zijn we nog even langs mijn ouders gegaan. Zoals bijna altijd eten we dan gelijk mee en deze keer had mijn moeder kibbeling bij de visboer gehaald. Heerlijke hap hoor.

Voor vandaag hebben we nog niet echt wat op de planning qua eten. Vermoedelijk maak ik wat met de dingen die nog in huis zijn, aangezien we onze eetplanning niet maximaal hebben ingezet. Voor de rest van de week moet ik het ook nog bedenken maar met dat verlof van mij moet dat helemaal goed komen ;-)

Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close