Sab’s Eetoverzicht #22-2021

Jaaaa, eindelijk mooi zomerweer! Wat heb ik genóten van het buiten eten afgelopen week zeg. We aten gerechten van de barbecue, bestelden een heerlijk zoute pizza, aten waanzinnig lekkere bavette en er kwam nog een maaltijdsalade tussendoor. De perfecte zomerweek dus als je het mij vraagt.

zondag

Zondag

Na een fietstochtje met de boys en een warme dag hadden we zin in maar één ding: PIZZA! Languit vanaf onze tuinstoelen plaatsen we een bestelling die we lekker buiten opaten. De kindjes vonden het ook heerlijk, echt genieten.

Maandag

Ik was terug aan het bladeren in mijn telefoon om te kijken wat we maandag aten, maar ik realiseerde me dat ik die dag compleet vergeten ben een foto te maken van het eten. Zo stom, ik nam mijn telefoon er specifiek voor mij naar buiten! We aten in ieder geval een AGV’tje: kogelbiefstukjes met geroosterde aardappeltjes en doperwtjes.

dinsdag

Dinsdag

Dinsdag stond ik de hele dag bij mijn ouders in de tuin om gerechten te bereiden op de BBQ. Zeven stuks waren het er in totaal en we lunchten ermee, maar er ging ook een deel mee naar huis. Helaas zijn toch vaak de ongezondere dingen die zich het beste opnieuw laten opwarmen, haha. Pizza, nacho’s en kip. Ah well…

woensdag

Woensdag

Ter compensatie maakte ik woensdag dus maar een maaltijdsalade. Het was al een eeuwigheid geleden dat we zoete aardappelsalade hadden gegeten, dus die ging op het menu voor afgelopen week. Ik maakte de salade met een dressing van magere yoghurt en gebruike kalkoenspekjes i.p.v. normale spekreepjes. Ook verwerkte ik er een restje kip in die over was van de dag ervoor.

donderdag

Donderdag

Het was de bedoeling dat ik tussen 18.00 en 19.00u een cookalong zou volgen met Jord Althuizen, maar Cody was zo hongerig dat hij na 10 minuten besloot ik een driftbui te gaan hangen. Die cookalong heb ik dus even uitgezet, maar gelukkig kregen we het recept ook op papier dus heb ik het vanaf daar zelf verder gekookt. Op mijn bord: bavette met smokey chimichurri (met gegrilde paprika), mais met een heerlijke Parmezaan-limoen topping, een beetje brood dat we nog hadden liggen en knapperig gebakken polenta cake. We moesten alles binnen opeten helaas, in Apeldoorn regende het flink.

vrijdag

Vrijdag

Vrijdag was Tim jarig en we hadden eigenlijk tot het laatste moment geen idee wat we met het eten zouden gaan doen. Uiteindelijk zaten we van 12.30u tot 20.00u op het terras en hebben we de hele dag door een beetje geborreld. Het laatste dat we aten was een borrelplank, dus ik denk dat we dat als avondeten kunnen rekenen.

zaterdag

Zaterdag

Deel 2 van Tims verjaardag, de dag waarop we visite hadden gepland en ook niet zouden koken. Aangezien de traditie bij ons is dat de jarige mag kiezen wat we eten was de uitkomst gisteren niet zo verrassend: spareribs.

Aankomende week ben ik niet zoveel aan het koken op kantoor maar wel veel recepten aan het uitwerken. Dat betekent dus vooral gewoon thuis aan de kook! Donderdag heb ik een hele gave dag VOL taarten dus die avond hoef ik niet zoveel te eten gok ik.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close