Sab’s Eetoverzicht #16-2021

Eindelijk, ein-de-lijk hebben Tim en ik weer eens rustig van een uitgebreid diner kunnen genieten. De laatste keer dat we dit samen hebben gedaan was ergens vorig jaar, te lang geleden in ieder geval. We hadden een hotelletje geboekt samen, een paar winkelafspraken gemaakt en reserveerden een uitgebreid drie-gangendiner op onze hotelkamer. Zálig was het. De rest van de week ging het er echter normaal aan toe. Ik stond niet heel veel in de keuken op kantoor afgelopen eek, alleen maandag kon ik iets voor het eten mee naar huis nemen dus de rest van de week moest ik er toch aan geloven.

zondag 2

Zondag

We begonnen de eetweek lekker makkelijk want we konden aanschuiven bij mijn ouders! Ze waren vorige week 35 jaar getrouwd en hoewel het ’t idee was om uit eten te gaan, bestelden ze uiteindelijk Chinees. Ook lekker, hadden we al een poosje niet gehad!

maandag 3

Maandag

Zoals ik al zei kon ik maandag eten meenemen vanaf kantoor. Voor een campagne stond ik in de keuken om risotto te maken met een ‘geheim’ ingrediënt. De pan met risotto ging mee naar huis en warmde ik ’s avonds op. Niet helemaal bevordelijk voor de coquilles maar ja, niets aan te doen.

dinsdag 3

Dinsdag

Via de Instagrampagina van Elvan Unlu zag ik het idee voorbij komen voor snelle Manti. Ik maakte vorig jaar echte Manti voor OMF maar zoals je in dat recept kunt lezen is dat nogal een klus. Ik maakte een snelle variant met tortellini en dat was stiekem net zo lekker.

woensdag 3

Woensdag

Voor de eetplanning van afgelopen week dook ik de receptenindex van OMF in en toen stuitte ik op het recept voor Shepherd’s Pie. Ik maakte het gerecht overdag al klaar zodat het ’s avonds alleen nog maar de oven in moest. Lekkeeeer!

donderdag 3

Donderdag

Ook op de planning deze week: een simpele pinda-kokoscurry met gamba’s. Maar uiteindelijk werd dat hem thuis niet, hahah! Ik bleek niet genoeg rijst meer in huis te hebben en curry met noedels vind ik mweh. Dus ik maakte met het grootste deel van de ingrediënten een makkelijk noedelgerecht.

vrijdag 3

Vrijdag

Vrijdag hadden Tim en ik eindelijk weer eens datenight. We hadden een hotelletje geboekt met diner en ontbijt op de kamer. Aangezien het echt even draaide om samen zijn heb ik alleen een snelle foto van mijn voorgerecht: ceviche van zeebaars. Smaakte erg goed!

zaterdag 3

Zaterdag

We wisten gisteren tot het laatste moment niet wat we zouden gaan eten en uiteindelijk bestelden we bij FUZE Kitchen. Ik koos voor Donburi met kip, Tim voor een wokbowl en voor de kindjes hadden we sushi, cassave en snacks. Was weer erg lekker!

Als het goed is wordt het vanaf aankomende week een beetje gek. Mijn geplande operatie van woensdag is (nog) niet verplaatst/afgezegd en als dit zo blijft dan betekent dit dat Tim vanaf woensdag een poosje verantwoordelijk is voor het avondeten. Ik loop zelf voorlopig nog wel even met krukken en koken is dan niet heel handig. We hebben wat makkelijke dingen besteld bij het doen van de boodschappen, dingen die hij prima kan maken met eventueel de nodige instructies van mij. Het eetoverzicht van mij gaat er dus iets anders uitzien de komende weken!

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close