Sab’s Eetoverzicht #9-2021

Ik moest echt even terugkijken in mijn telefoon om te zien wat we allemaal hadden gegeten afgelopen week, maar ik kwam al gauw tot de conclusie dat het vooral heel lekker was – haha! We hadden een variatie aan maaltijden en veel daarvan nam ik mee naar huis vanaf kantoor. De eetweek begon met heerlijke leftover pokébowls, gevolgd door pannenkoeken voor Vics eerste schooldag en ging zo langzaam door naar dit weekend waar ik met vriendinnetje Nanda heerlijk vertoef in een huis op het strand.

zondag

Zondag

Zoals gezegd begon onze eetweek met pokébowls. Tim had vorige week zaterdag zin om dat weer eens te bestellen en aangezien ik dat ook nooit een straf vind, deden we dat lekker. Omdat de pokébowls altijd gigantisch zijn, was er nog behoorlijk wat over en dus aten we dat met andere kliekjes zondag. Er stond ook nog rendang, roerbakmie en shoarma op tafel. Een bijzondere mix maar zo’n snackdinertje is altijd goed.

maandag

Maandag

Maandag was Vics eerste schooldag en zoals ik vorige week al zei, besloten we hem te verrassen met pannenkoeken ’s avonds – daar is hij echt dol op namelijk. Tim is tegenwoordig meester pannenkoekbakker hier in huis dus ik hoefde er helemaal niets voor te doen, nóg beter.

dinsdag

Dinsdag

Ik stond dinsdag op kantoor in de keuken en nam behoorlijk wat gerechten mee naar huis. Een daarvan was deze Kip Romana zonder pakje die erg goed is gelukt. Het recept hiervan komt binnenkort online.

woensdag

Woensdag

De noedels die ik voor dinsdag had gepland werden verplaatst naar woensdag en ze waren zó lekker. Biang Biang noedels, dus lekker spicy met gewokte paksoi en bosuitjes. Ook hiervan komt het recept binnenkort op OMF.

donderdag

Donderdag

Mijn schoonzusje had Vic uit school gehaald vrijdag en voor het avondeten stonden er restjes op tafel, wederom van alles. We hadden kipcurry, nog een beetje pasta en deze met couscous gevulde aubergines.

vrijdag

Vrijdag

Na mijn schoolexamen vrijdagochtend stapte ik in de auto richting Zeeland waar ik een strandhuisje had geboekt met vriendinnetje Nanda. We hadden de auto’s volgeladen met lekker eten en besloten het weekend te beginnen met een snackdiner op vrijdagavond. Top beslissing.

zaterdag 1

zaterdag 2

Zaterdag

Stiekem hadden we gehoopt dat de horeca weer open zou zijn dit weekend maar heláás. Gelukkig konden we wel gewoon eten afhalen en dat deden we bij Brasserie Blush in Kamperland. We aten allebei hetzelfde: bisque als voorafje, gevolgd door gamba’s. We hoefden alles thuis alleen nog op te warmen, dus ideaal.

Mijn week bekijkend wordt er iets minder gekookt op kantoor, ik ben vooral veel achter de pc aan het zitten om een hele berg aan content uit te werken. Wel sta ik dinsdag in de keuken om te koken voor mijn boek dus er gaan de nodige guilty pleasures mee naar huis. De rest van de week houd ik het denk ik simpel en snel.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close