Sab’s Eetoverzicht #21-2022

En toen zat mijn weekje vakantie er alweer op! Zoals ik vorige week al aankondigde waren we afgelopen week een paar dagen in Disneyland Parijs. Ik had dan ook geen eetplanning voor de week gemaakt en zou wel zien waar het schip strandde. Zoals we al hadden verwacht waren onze maaltijden tijdens de vakantie niet heel voedzaam; dus ik deed vrijdag direct boodschappen om de nodige hoeveelheid groenten en fruit in te slaan.

Zondag

Tim kwam ergens halverwege de middag thuis van een feestje. Meneer had een zeer korte nacht gehad en zin in comfort food en tja, dat hoef je bij ons in huis maar één keer te zeggen. De jongens doken direct bovenop het idee en dus werd er McDonald’s gehaald. Ik ben alleen vergeten een foto te maken, sorry!

maandag 3

Maandag

Omdat ik voordat we weg zouden gaan niet al teveel in huis wilde halen, flanste ik maandag een hele eenvoudige maar lekkere maaltijd in elkaar: noedels met kip, groenten en hoisin.

dinsdag 4

Dinsdag

Onze roadtrip naar Disneyland begon dinsdagochtend al om 05.00u en na een middag in het park te zijn geweest, dook ik toch nog even de keuken van ons huisje in om ons favoriete vakantiemaaltje in elkaar te draaien: old school macaroni. Ideaal want alles kon meegenomen worden vanuit huis hiervoor.

woensdag 4

Woensdag

Ons bezoek aan Disneyland was woensdag in tweeën gehakt: we gingen ’s ochtends een paar uur en ’s avonds weer. We besloten ’s avonds ergens in de buurt van het park te eten en dat werd uiteindelijk Five Guys. Tim bestelde en haalde friet en een eenvoudige burger voor mij zonder al teveel poespas. Ik ben op zulke dagen altijd extréém voorzichtig met eten in verband met het risico op buikkrampen. Top keuze dus dit.

donderdag 4

Donderdag

Om half drie zaten we donderdagmiddag in de auto op weg naar huis. Aangezien we lekker wilden doortuffen en geen zin hadden om een eetstop te maken, had ik bij Auchan een doos met crêpes gehaald die we tijdens het rijden in de auto aten.

vrijdag 4

Vrijdag

Zoals ik al zei reed ik vrijdag direct naar de supermarkt om fatsoenlijke maaltijden te kunnen koken. Vrijdag aten we vegetarische Foe Yong Hai met lekker veel groenten en rijst.

zaterdag 3

Zaterdag

Afgelopen week kwam het recept voor de Toscaanse kip uit de slowcooker online hier op de blog en daar had ik wel weer zin in. Die ging op de planning voor gisteravond, yum.

Terug naar het normale leven! Ik sta behoorlijk wat uren in de keuken aankomende week, maar er zitten niet héél veel gerechten bij voor het avondeten. Ik zal dus nog even aan de slag moeten met een eetplanning vandaag. Vanavond schuiven we in ieder geval een kippetje in de oven met daarbij gebakken aardappels en een eenvoudige salade.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close