Sab’s Eetoverzicht week 25/2017

Klein beetje jammer dat we deze week niet afsluiten zoals we hem begonnen zijn. Ik weet dat er véél mensen zijn die de temperaturen van afgelopen week too much vonden maar ik vond het persoonlijk heerlijk. Natuurlijk had ik het af en toe ook wel warm maar het zweet droop niet van me af. Het enige waar ik last van had was kledingstress want man wat vind ik het hier in Nederland lastig om je te kleden met tropische temperaturen. Maar goed, genoeg over het weer en kleding want daar draait Sab’s Eetoverzicht natuurlijk niet om. Het is zondagochtend en dus tijd voor een nieuw eetoverzicht! Ik moest even terugscrollen om te zien wat we allemaal hebben gegeten afgelopen week. Ik werkte deze week zonder eetplanning en dit resulteerde in een best wel saaie eetweek. Ik vond het te warm om regelmatig boodschappen te doen en was te laat met boodschappen bestellen, dus we leefden voornamelijk op wat we nog in huis hadden. In principe was dit nog zát, maar een eetoverzicht wordt toch altijd iets minder gevarieerd op deze manier. Volgende keer beter!

turks brood

Zondag

Aangezien Tim en ik wat flinke eetdagen achter de rug hadden en het stervenswarm was zondag, besloten we heel simpel te doen met het eten. We hadden allebei ook niet zo’n honger dus dat kwam goed uit. We hadden nog Turks brood liggen van zaterdag, wat spekfakkels (waar niets van overblijft als je het vlees van de stokjes afhaalt, haha) en wat lekkere dips van de markt. Dit vormde ons avondmaaltje voor zondag. Sober, maar helemaal prima.

wraps

Maandag

Hoewel ik dol ben op lekker eten sta ik met de warmte het liefst zo min mogelijk in de keuken. We aten dus regelmatig heel simpel deze week, zo ook op maandag. Ik maakte even gauw wat wraps met gerookte zalm, kruidenkaas en komkommer en met zoete paprikaspread, bacon en en zontomaatjes. Zulke wraps zijn altijd in no-time klaar en vullen goed genoeg. ’s Avonds stond er voor mij nog een CrossFittraining op de planning dus ik vond het allang prima om niet al te vol te zitten.

pizza

Dinsdag

Dinsdag maakte ik pizza’s met de bloemkoolbodems van Magioni. Het voelt al direct een stuk minder als cheaten wanneer de bodems voor 60% uit groenten bestaan! Mijn schoonzusje bleef onverwachts eten en dus maakte ik van wat leftover tortillawraps er ook nog twee tortizza’s bij. Ik belegde overigens alles met tonijn, rode ui en zontomaatjes.

pasta 1

Woensdag

Pastatime! Ik had voor dit gerecht stiekem alles nog in huis en dus hoefde ik geen boodschappen te doen. Ik had nog wat tomatensaus over van de pizza’s, in de vriezer vond ik kalkoen en verder had ik in de groentelade nog paprika’s liggen. Alles bij elkaar zorgde voor een prima, simpel pastaatje.

big dog

Donderdag

Donderdagavond aten we pas laat en dus besloten we eten te bestellen. Dat was ook alweer eventjes geleden! We deden Vic naar bed en tegen 20.00u werd onze bestelling van The Big Dog in Apeldoorn bezorgd. Zoals de naam al doet vermoeden bezorgd dit restaurants hotdogs aan huis, hoe tof! En wat voor ’n hotdogs. Ik bestelde de Sweet Pig met uienringen, bacon en pulled pork. JUM. De hotdogs waren érg lekker, de service wel aanzienlijk minder helaas. We moesten 1,5 uur wachten op onze bestelling namelijk. We werden netjes geïnformeerd over de vertraging, de belofte werd gedaan dat we wat extra’s bij onze bestelling zouden krijgen maar dit laatste was uiteindelijk niet het geval. Geeft niet, maar doe de belofte dan ook niet. Ook moesten we voor de simpelste hotdog het meeste bijbetalen wanneer we voor een menu gingen. Heel vreemd. Maar goed, wel voor herhaling vatbaar als het hopelijk iets minder druk is daar.

broodje ei

Vrijdag

Ik ben mijn mojo kwijt. Maar echt. Met een uur in de keuken op een dag zit ik aan mijn max en verder heb ik gewoon géén zin. Wat is er loos? Heel irritant is het in ieder geval. Tim was vrijdag laat thuis eni k had geen zin om te koken, geen zin om te eten. Uiteindelijk bakte ik tegen 20.00u maar een eitje en at ik deze op zuurdesembrood. Sorry jongens, ik kan er niet meer van maken.

snackdiner

Zaterdag

Tim bepaalde wat we aten gisteren en hij had zin in een snackdiner. Prima, doen we dat toch! Doen we volgende week wel weer normaal. Als ik mijn zin om te koken weer terug heb gevonden…

Aangezien het shit weer (excuse my French) wordt deze week duik ik weer lekker de keuken in (hoop ik dan). Even wat fatsoenlijke maaltijden op tafel. Hoogstwaarschijnlijk ook direct iets minder zomers want als het met bakken uit de hemel komt, ben ik direct al niet meer zo van de zomerse maaltijden. In ieder geval sta ik aankomende week sowieso al twee dagen niet in de keuken. Aanstaande donderdag zijn Viv en ik in Amsterdam om een foodtour te doen zoals we hem laatst ook in Rotterdam deden, rollend naar huis dus!, en zaterdag zijn Tim en ik in Den Haag voor een barbecuefeestje. Voor de rest heb ik eigenlijk nog geen idee…

Fijne zondag!

Join the Conversation

  1. Malou | Blonde Blossom says:

    Wat vaag van die hotdogs! Ze zien er heel lekker uit, maar het klinkt wel een dubieus wat betreft die belofte en de enorm langzame bezorging… Ik wil heel graag nog eens die pizza’s van Magioni proberen, het lijkt me echt wel erg lekker! Malou x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close