Sab’s Eetoverzicht #15-2022

Hallo allemaal! Vrolijk Pasen! Wellicht dat je dit eetoverzicht nog even vanuit je bed leest als je net wakker bent, zo ben ik namelijk ook. Even rustig de dag opstarten door wat updates te lezen, haha. Zo niet dan heb je wellicht al een hele lading paaseitjes in je mik, da’s ook fijn.

Ik was aan het bedenken hoe ik dit eetoverzicht moest inleiden maar tijdens het typen had ik gewoon geen flauw idee meer wat we allemaal hadden gegeten. Dus ik ben maar gewoon mijn telefoon gaan pakken en aan de hand van de foto’s begonnen. Geen inspirerende tekst dus maar direct over tot de orde van de dag, haha.

zondag 1

Zondag

Ik moest even een stukje terugscrollen naar de foto van ons eten van zondag, maar toen ik zag wat het was snapte ik direct waarom ik vergeten was dat we dit hebben gegeten – haha. Tim en ik waren allebei nog niet heel erg fit en daardoor hadden we geen zin om uitgebreid te eten. Het werd een soepje, mosterd voor de mannen; groenten voor mij, met een broodje knakworst. Meer zondags dan dit wordt het niet hoor!

maandag 2

Maandag

Maandagavond leek het wel feest en dat terwijl ik alleen de vriezer van kantoor leeg trok! Er stond zoveel lekkers op tafel en zeker op zulke dagen hou ik echt van mijn vriezerinhoud (zegt ze alsof het er op magische wijze vanzelf in is gekomen – hahaha). We aten pannenkoekjes met peking eend, scallion pancakes en dim sum met varkensvlees. Zálig. Zo zou ik iedere week wel kunnen eten.

dinsdag 2

Dinsdag

Het avondeten van dinsdag ging grotendeels mee naar huis. Overdag stond ik in de keuken op kantoor voor een klant en twee gerechten voor hen gingen mee naar huis. Koppie soep erbij, champignon deze keer, en klaar.

woensdag 2

Woensdag

We aten een old school favorietje van OMF woensdag. Via Instagram nam ik jullie mee tijdens het maken van deze satéschotel met gehakt en sperzieboontjes. Super simpel is het en iedereen vindt het lekker.

donderdag 2

Donderdag

Ook lekker en simpel was het avondeten van donderdag: krokant gebakken gnocchi met knoflook, truffel en Parmezaan met ernaast een vrij eenvoudige salade.

vrijdag 2

Vrijdag

Tim en Vic hadden samen een dagje uit vrijdag dus Cody en ik aten met z’n tweetjes. Aangezien Cody niet altijd al te best eet ’s avonds, besloot ik lekker makkelijk te doen en plukte ik een restje satéschotel met rijst uit de koelkast. Zat voor ons tweeën en de koelkast is ook weer wat leger.

zaterdag

Zaterdag

Tim was gisteren de hele dag weg dus ik at samen met de kindjes. We aten Vics grootste favoriet: “ronde patatjes” (de aardappelbolletjes van Aviko). Ik maakte er een heel simpel AGV’tje van trouwens. Met wat gemengde groenten en chipolataworstjes. Ze aten allebei goed, hartstikke fijn dus. Wel kwam ik er halverwege het eten pas achter dat ik een foto was vergeten, vandaar het reeds aangeraakte bord!

Aankomende week is natuurlijk nog een beetje gek. Morgen zijn we allemaal vrij en we eten die dag lekker bij mijn ouders. Gelukkig worden de boodschappen morgenavond wel gewoon bezorgd, ideaal. Ik sta donderdag en vrijdag in de keuken dus ik gok dat we vooral vanaf donderdag een voorraadje aan maaltijden hebben. Verder ga NU bedenken wat ik op tafel ga toveren deze week.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close