Viv’s Eetoverzicht #15-2022

O jongens, het ging even mis deze week. Niet ernstig hoor, maar drie van de zeven dagen werd er iets ander gegeten dan er überhaupt op onze planning stond. Geen probleem natuurlijk, hartstikke lekker zelfs. Maar die planning schuift dus even door. Ik heb nu voor de komende dagen nog wel wat dingen die op moeten. De dagen dat ik wel kookte was het één keer voor twee dagen en de andere keren waren het wat meer lente-gerechten. Want daar ben ik toch wel behoorlijk aan toe hoor, zeker nu de zon echt lekker schijnt. Gisteren en vandaag stond ik nog even flink in de keuken voor vanmiddag, maar die gerechten zullen volgende week voorbij komen. Dan neem ik die uitgebreide Paas-brunch mee in mijn overzicht.

 

Vivian Eetoverzicht week15 1

Zondag

Ik had voor zondag een risotto op de planning staan en ik weet niet meer hoe het zo is gekomen, maar ineens stond er sushi op tafel. Oeps!

Vivian Eetoverzicht week15 2

Maandag & Dinsdag

Maandag die risotto dan maar. Ik nam me voor om niet zo’n grote pan te maken omdat ik echt wel veel in huis had voor de andere dagen en we hier niet twee dagen van hoefden te eten. Maar wederom is me dat niet gelukt. Ik maakte best wat en hoewel ik dinsdag eigenlijk gewoon wat anders wilde maken, vond ik het toch zonde om dit te laten staan. Dus ik warmde het op en maakte het weer een beetje smeuïg.

Vivian Eetoverzicht week15 3

Woensdag

Een aardig Lente-gerecht vind ik dit. Met radijsjes, veldsla, bosui, gnocchi en pesto. De gnocchi bakten we op, en daarna husselden we alles door elkaar. Overigens een kleine variant op dit recept.

Vivian Eetoverzicht week15 4

Donderdag

Ik zocht laatst naar wat recepten op verschillende websites en toen kwam ik deze van mezelf weer tegen. Vond het wel een goeie voor doordeweeks dus ik plande hem in. Het is een pastasalade met pistou, semi-zongedroogde tomaatjes en geitenkaas. Ik voegde nog wat gebakken courgette toe.

Vivian Eetoverzicht week15 5

Vrijdag

Het was de bedoeling dat we twee dagen van de pastasalade zouden eten, maar het bleek voor drie personen te zijn. Tobias nam de bak met wat er nog over was, mee naar z’n werk vrijdagmiddag. En ik besloot na een lekker druk dagje even makkelijk te doen en deze pizza die we nog in de vriezer hadden liggen, in de oven te schuiven. Ábsoluut niet mijn favoriet deze, met tonijn. Ik haalde hem laatst omdat ik volledig in de veronderstelling was dat Tobias deze heel lekker vindt. Was dus niet zo.

Vivian Eetoverzicht week15 6

Zaterdag

We waren gisteravond wat later thuis dan eigenlijk verwacht en legden Louie gelijk in bed. Ik wilde eigenlijk friet uit de oven maken maar we hadden stiekem ook wel zin in kapsolon. Ik bestelde deze met kip, m’n favoriet.

Vandaag hebben we een klein, héél gezellig eetfestijn bij vrienden op de planning en daar ga ik straks even de laatste dingen voor doen. Ik weet al een beetje wat er op tafel komt te staan dus ik denk dat ik voor de rest van de dag niet meer hoef te eten ;-)

Voor de rest van de week moet ik nog een planning maken, maar het is Pasen dus we zien het allemaal wel even!

Fijne dagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close