Viv’s Eetoverzicht week 25/2018

Alhoewel het de afgelopen dagen even wat minder zomers weer was, mijn week begon wél heel zomers en voor mijn gevoel stond eigenlijk de hele week in het teken van zonnige dagen. En dat komt dus echt door wat ik allemaal gegeten heb, maar ook hoe ik het heb gegeten. Oké, klinkt een beetje gek. Maar wat ik bedoel is dat het gewoon een hele relaxte week was, met een barbecue hier, een verjaardagsfeestje lekker in het zonnetje daar, een makkelijke maaltijd i.v.m. een zomerse festivalavond én een keer uit eten. Wat wil een mens nog meer hè? Boodschappen deed ik maar half, alleen de noodzakelijke dingen haalde ik in huis en voor een paar dagen hoefde ik maar te bedenken wat het ‘ongeveer’ zou gaan worden.. Een fijne week was het!

Zondag

Ons weekend zat ramvol. Maar wel met leuke dingen en zo sloten we zondagavond af met een gezellige en lekkere barbecue. De kip die je hier ziet was HEEL goed.

Maandag

Pastasalade met rucolapesto, rucola, tomaatjes en chorizo. Lekker zomers.

Dinsdag

Ik neem graag de tijd voor gado gado maar na een drukke dag werd het deze keer de simpele variant. Soms is dat ook even prima.

Woensdag

Vriendin Sanne was woensdag jarig en direct uit mijn werk ben ik naar haar toe gegaan. Samen met haar moeder zorgde ze voor het eten: Marokkaanse soep met yoghurt (klein beetje pittig, superlekkere smaak) en belegde Turkse punten. Als je hier nog de avondzon bij bedenkt dan weet je dat het een heerlijke avond was.

Donderdag

Stond al een tijdje op mijn lijstje om deze te maken: torentjes van aubergine, zoete aardappel, (een HELE lekkere) tomatensaus, tomaat en mozzarella. Ga ik vaker maken.

Vrijdag

Ik at vrijdag weer bij vriendin Sanne omdat we die avond naar een festival gingen. Ik at rode bietensoep, Sanne nog een keer de Marokkaanse soep en erbij nog wat salade met o.a. mango, avocado en limoen.

Zaterdag

Gisteren zijn we uit eten gegaan met vrienden bij El Popo in Deventer. We deelden nacho’s met gehakt vooraf en ik at spareribs als hoofdgerecht. Ik moet eerlijk zeggen dat ik beter gewend ben van El Popo, de spareribs waren niet meer wat ze voorheen waren.

Voor vanavond heb ik een paar opties en ik heb nu nog geen idee wat het gaat worden. We zien wel even waar we zin in hebben.

Fijne zondag!

Join the Conversation

  1. Het ziet er allemaal weer heerlijk uit zeg!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close