Viv’s Eetoverzicht week 21/2019

Onze eetweek van de afgelopen week begon niet heel bijzonder maar vooral heel erg makkelijk. Ik had me voorgenomen om zondagavond lekker te koken omdat ik daar zin in had, maar toen de avond eenmaal daar was, besloot ik toch maar even lekker naar de snackbar te lopen. Het loopt soms anders dan je van tevoren bedacht had. Maar gemak stond wel erg centraal als ik het zo bekijk. Ik kookte maandag namelijk voor twee avonden, woensdag kookte ik helemaal niet en haalde ik wat en gisteravond ben ik uit eten geweest. Ook erg fijn, van deze weken. Vooral niet te moeilijk!

Eetoverzicht Vivian week21 1

Zondag

Patat! Heel veel zin hadden we om makkelijk te doen, en ik hoefde niet lang na te denken over waar ik nou echt zin in had. Patat, volgens het vaste recept; met mayo en satésaus en met een frikandel speciaal. Heerlijk.

Eetoverzicht Vivian week21 2

Maandag & Dinsdag

Het stond al even op de planning maar maandag maakte ik het dan eindelijk; een flinke pan nasi. Met gember, knoflook, rode ui en een rode peper. Met uiteraard satésaus en een gebakken eitje. Gebakken uitjes er bovenop!

Eetoverzicht Vivian week21 3

Woensdag

Ik realiseerde me dinsdagavond laat dat ik helemaal niets gekookt had voor de volgende dag. Daar had ik ook echt geen zin meer in dus besloot ik het simpel te houden; een salade van de supermarkt. Niet de allerlekkerste (AH heeft een beter assortiment dan de Jumbo vind ik) maar wel oké.

Eetoverzicht Vivian week21 4

Donderdag

Ik wilde donderdag eigenlijk een rijstsalade maken maar toen ik zag dat ik eigenlijk alles voor een pokébowl ook wel in huis had, gooide ik de planning om en maakte ik dat.

Eetoverzicht Vivian week21 5

Vrijdag

Ik had vrijdag een aardig drukke dag met o.a. een paar nieuwe recepten voor OMF die ik ontwikkelde. Kwam goed uit dat ik dit rond etenstijd klaar had; taco’s met vis en cocktailsaus.

Eetoverzicht Vivian week21 6

Eetoverzicht Vivian week21 7

Eetoverzicht Vivian week21 8

Eetoverzicht Vivian week21 9

Eetoverzicht Vivian week21 10

Eetoverzicht Vivian week21 11

Zaterdag

Dit mooie rijtje gerechten at ik gisteren met een aantal vriendinnen bij de Lemon Tree in Deventer. Heel erg lekker, en verrassend soms!

Voor vandaag heb ik nog niets gepland, we zijn de hele dag op pad dus we zien wel even hoe het loopt. Voor de rest van de week ook.

Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close