Week van OMF #21-2019 | Eindelijk is het nieuws bekend!

Wat een nieuwtje was dat afgelopen donderdag hè? Eindelijk maakte ik dan bekend waarom ik WW al even links heb laten liggen en waar die dikke buik van mij nou ‘ineens’ vandaan kwam. Ik wil jullie onwijs bedanken voor alle felicitaties, jeetje wat zijn het er ongelofelijk veel geweest. De aankondigingsfoto werd bijna de populairste foto van de afgelopen twee jaar op Instagram en binnen een paar uur ontplofte mijn inbox al. Onwijs lief dat jullie allemaal zo meeleven, dankjewel daarvoor. Maar afgelopen week stond in het teken van veel meer dan deze bekendmaking. Zo was ik hard aan het werk voor een ander project waar ik zeer binnenkort meer over vertel en ging ik met vriendinnetje Nanda op pad in Zwolle en Kampen. Voor Vic was het tijd om over te stappen naar een groter bed…

Maandag

Ik trapte de week direct af met een volle dag. Ik had namelijk zes video’s op de planning staan om te filmen en besloot eerst anderhalf uur te nemen om alles klaar te zetten zodat ik in een keer door kon. Beviel heel goed dus dat ga ik voortaan doen.

foto6 2

Tadaaaa, het resultaat van vijf kookvideo’s (ik filmde ook nog een Q&A). Ik bouwde de lunchtafel bij de buren weer vol.

foto5 2

Ik was wel echt bijzonder productief maandag. Zo fijn om de week zo te beginnen. Dit is de Structuurjunkie Light planner trouwens.

foto3 2

Dinsdag

Ook dinsdag sloot ik mezelf de hele dag op kantoor op en was ik vooral heel veel aan het editen. Ik editte alle video’s die ik maandag filmde en plande ze in.

foto4 2

Had wel gezellig onze kantoorhond bij me, haha. Waakhond!

foto2 2

foto13 2

foto14 2

Foodies Magazine belandde op mijn (kantoor)deurmat. Super cool want ik sta er in samenwerking met Becel met een súper groot interview in. 6 pagina’s maar liefst en voor mij was dit de allereerste shoot op kantoor. Vond ik mega gaaf. Ik vertel in Foodies onder meer over mijn zoektocht naar margarine en wat het product precies is. Ook laat ik zien hoe je zelf margarine kunt maken thuis en deel ik mijn recepten voor chewy chocolate chip cookies en vegan baklava rolletjes. Het interview staat in de editie van juni en ligt dus nu in de winkels.

foto12 2

Voor altijd mijn auto kwijt vanaf nu. Vic wil het liefst de hele dag achter het stuur zitten, haha.

foto11 2

Woensdag

De woensdag begon met een selfie van mijn zoon. Nog even doorgroeien vriend, dan staan je ogen er ook op, haha.

foto10 2

Het was lekker zonnig dus we waren veel in de tuin en speeltuin te vinden woensdag.

foto9 2

Lunchen deden we met toast. Vic met jam (hij at gewoon 2,5 toast – hij vond het net zo lekker als koek aldus zichzelf) en ik met buffelmozzarella en tomaat.

foto8 2

Toen Vic ’s middags op bed lag ging ik lekker in de zon zitten met een nieuwe aflevering van Masterchef Australia.

foto23

Donderdag

Ik begon mijn donderdag nog heel even op kantoor waar ik deze leuke potjes van JCG Cooking binnen kreeg. Zalm marmelade en een kruidenmelange voor steak tartaar. Wat geinig!

foto22 1

Daarna haalde ik Nanda op en reden we richting Zwolle. Ik had nét aangekondigd op Instagram dat ik weer in verwachting ben (die reacties, niét normaal), maar een aantal mensen wisten het al. Waaronder het marketingbureau van Overijssel. Zij brachten een klein cadeautje voor de baby mee. Hoe lief!

foto20 2

Ik neem jullie binnenkort in een uitgebreide stadsgids mee in ons tripje dus veel foto’s deel ik nu niet. Maar wat hadden we een mazzel met het weer.

foto21 1

En kijk hoe tof het uitzicht vanaf de Pelsertoren (onze overnachtingslocatie!) is.

foto7 2

Nanda maakte deze spontane, lijkt echt net geposeerd he, foto van mij en vond het zo leuk dat ik dit nu eindelijk gewoon kon delen op Instagram. Hallo baby bump!

foto19 2

Vrijdag

Vanuit Zwolle gingen we door naar Kampen waar we een ochtend- en lunchprogramma hadden.

foto18 2

Ook hier was het weer fantastisch en besloten we zoveel mogelijk buiten onze tijd door te brengen. Dat is gelukt gelukkig!

foto17 2

Eenmaal thuis lagen er pakketjes op mij te wachten. Allereerst een pakketje van het Diabetesfonds. Ze dagen me uit om een recept met sambal en gemengde noten te maken, zónder toegevoegde suikers. Oef, ik ben niet zo’n held in dit soort recepten.

foto16 2

Ook lag er een pakketje van Rude Health met hun nieuwe crunch repen. Lijken me heerlijk, die gaan mee naar kantoor.

foto15 2

En het nieuwste boek van Joke Boon is er, de Vega Optie! Dit boek is heel anders vormgegeven dan haar andere boeken en ik vind ‘m super tof. Als een review gewenst is hoor ik het wel.

foto24

Weekend

Ik maakte niet veel foto’s dit weekend. We hadden zaterdag veel klusjes te doen en gisteren waren we aan het genieten van een mooie zondag. Zaterdag zetten we wel het nieuwe bed van Vic in elkaar. Zijn ledikantje gaat straks naar de baby en hij was ook echt wel toe aan een groter bed. Gaat super goed tot nu toe, kostte hem nul moeite om te wennen!

foto25

Gisteren deden we het huishouden, genoten we van onze vrije uren en in de avond schoven we aan bij een barbecue van Ken en Annemie. Super lekker én super gezellig.

Deze week wordt een leuke maar ook weer hectische week. We trappen zometeen af met de geslachtsbepalende echo! Toch wel weer heel spannend hoor. We hopen natuurlijk dat onze beeb er goed voor ligt en we vanmiddag weten of we een jongen of meisje mogen verwachten in november. We hebben zelf geen voorkeur overigens! Vanavond heb ik een zakelijk etentje waarbij Tim gezellig meegaat en morgen sta ik de hele dag weer in de kookstudio voor het filmen van video’s. Donderdag is Hemelvaartsdag en gaan we de kamer die de babykamer moet worden opruimen en vrijdag heb ik een dag vól editen van video’s op de planning en ga ik in de vroege ochtend met papa mee vogelen, gezellig. Een overvolle werkplanning aankomende week, maar het is dan ook bijna vakantie – hoera!

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close