Viv’s Eetoverzicht #14-2022

Ik kan wel zeggen dat we een lekkere eetweek achter de rug hebben, eentje die gevuld was met diverse gerechten. Twee daarvan waren nieuw en het zijn gelijk blijvertjes. Want die waren wel heel erg lekker dus je begrijpt dat we die dan vaker gaan maken. Voor de rest aten we ook behoorlijk vegetarisch deze week en dat is dus eigenlijk altijd iets wat wij onbewust doen. Ik bedenk gewoon waar ik zin in heb, af en toe gooit Tobias er iets in en vervolgens maak ik mijn planning. En nu ik alle foto’s onder elkaar zie, zie ik dat we alleen gisteravond niet vegetarisch gegeten hebben. Dus, inspiratie vandaag voor de vegetariërs onder ons!

Vivian Eetoverzicht week14 1

Zondag

AVG-tjes eten we niet vaak, maar ik probeer ze steeds vaker in te plannen. Want soms is zo’n oldskool diner gewoon heel lekker. Ik bakte een lading aardappeltjes flink op, op hoog vuur en in een dikke klont roomboter. Daar worden ze het lekkerst van. Erbij sperzieboontjes en een vegetarische burger met een soort van satésaus erin. Die laatste was geen favoriet. Vonden we een beetje gek smaken, die ‘satésaus’.

Vivian Eetoverzicht week14 2

Maandag

Ik poste maandag al een foto hiervan op mijn Instagram Stories, met deze dikke aanrader. Dit is een wrap (maar naanbrood kan ook héél goed!) gevuld met hummus, rucola en bosui in citroen en olijfolie, za’atar en goed gebakken kerrie bloemkool. Was heel erg lekker. Gezond ook wel!

Vivian Eetoverzicht week14 3

Dinsdag

Deze stond eigenlijk voor donderdag op de planning maar dinsdagavond veranderde ineens onze planning dus ik gooide de boel om. Ik maakte deze pizza uit de pan met tomatenblokjes, geitenkaas, kappertjes en rucola. At er twee van want vullen doen ze niet snel. Lekker zijn ze zeker en makkelijk en snel al helemaal.

Vivian Eetoverzicht week14 4

Woensdag & Donderdag

Mijn 1-keer-koken-2-dagen-eten gerecht van deze week! Een flinke pan nasi maakte ik. En ja, ook dít gerecht maak ik vegetarisch. Meestal doe ik er geen kip in. Ik maak een mengsel van verschillende ingrediënten, dat bak ik aan, dan gaan er groenten bij in, gekookte (zilvervlies)rijst en wat ketjap. Lekker opbakken en dan serveren met satésaus, komkommer en natúúrlijk een lading gebakken uitjes.

Vivian Eetoverzicht week14 5

Vrijdag

Vrijdag was weer een drukke dag maar ik had toch zin om te koken. Deze curry van Shane Kluivert stond namelijk op de planning en ik had er veel zin in om die te eten. Was maar goed ook, want het is een makkelijke curry om te maken en hij is eeerg lekker. Perfect met naanbrood erbij.

Vivian Eetoverzicht week14 6

Zaterdag

Er was nog voldoende curry om met twee personen van te eten, maar Tobias duldde geen tegenspraak en bestelde sushi. OKÉ! Dus ik deed gisteravond helemaal niks aan het eten, behalve de helft van deze lading naar binnen werken. En dat was heerlijk.

Vandaag dus curry. Dat moet. Want anders staat het te verpieteren in de koelkast en dat laten we niet gebeuren. Voor de rest van de week heb ik al ideeën, alleen nog even de boel concreet maken en mijn boodschappenlijst maken. Dan doe ik vandaag weer een rondje boodschappen.

Fijne zondag!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close