Viv’s Eetoverzicht week 27/2018

Over zomer gesproken.. Dat was het dus echt wel de afgelopen week en ik heb daar dan ook hartstikke van genoten. Met betrekking tot het avondeten betekende dat vooral; “laten we in de stad wat eten”. Dat ik van alles in huis had om thuis te maken vergaten we gewoon maar even want zeg nou zelf, als je in hartje Deventer woont, dan is het toch heerlijk om met zulke zomerse avonden gewoon de stad in te lopen en daar wat te eten? Gezelligheid hoor, en daar houden we van! Dus dat deden we dan ook afgelopen zondag, en vrijdag en gisteravond ook weer. Als waren die laatste twee het gevolg van Deventer op Stelten. Een van de grootste evenementen van Deventer en daar horen foodtrucks bij, en toch weer; het terras. Lang leven de zomer jongens, van mij mag het nog wel even doorgaan zo!

Eetoverzicht Viv wk27

Zondag

Tobias en ik dronken afgelopen zondag een drankje aan een terras hier aan de IJssel, echt een plekje waardoor je een heerlijk vakantiegevoel krijgt. Daarna liepen we weer terug de stad in, naar 1 van de gezelligste straatjes die we hier hebben. Hebben we een pizzaatje besteld, heer-lijk. Niet te moeilijk, erg lekker: met parmezaan, ham en rucola.

Eetoverzicht Viv wk27 2

Maandag

Ik maakte maandag een goedgevulde fritatta, met o.a. zoete puntpaprika (laat ik daar nou net een hele lading van gescoord hebben op de markt 2 dagen eerder), zongedroogde tomaatjes, mozzarella en veel kruiden. Door zoveel ingrediënten lekker smaakvol. Ik deed er nog wat sla met tomaatjes bij, al lekker door een goede olijfolie en een beetje peper en zout.

Eetoverzicht Viv wk27 3

Dinsdag & Woensdag

Dit was een heerlijk recept; Griekse salade van zoete aardappel, bloemkool, feta en olijven. Er zat nog een boel meer in, weet ik niet meer uit mijn hoofd. Maar deze gaan we vaker maken. Overigens maakte ik zoveel dat we hier 2 dagen van konden eten en dat is wel handig als ik op woensdag vanuit mijn werk direct doorrijd naar the Barbell Club in Apeldoorn. Eet ik daar mijn bakkie.

Eetoverzicht Viv wk27 4

Donderdag

Ik blijf dit top vinden: een wrap in de pan bakken tot pizza. Wordt heel lekker knapperig en het is heel snel klaar. Qua toppings werd het deze keer: knoflookyoghurt, gegrilde aubergine, avocado, Italiaanse ham en rucola.

Eetoverzicht Viv wk27 5

Eetoverzicht Viv wk27 6

Vrijdag

Deventer op Stelten startte vrijdag en met een vriendin sprak ik al redelijk vroeg op de avond af zodat we een aantal voorstellingen konden zien op het festival aan de overkant van de IJssel; ‘Hoogtevrees’. Hier was voornamelijk muziek, lekker eten en 1 grote act met een luchtballon. Heel tof allemaal. We aten nacho’s vooraf, en een hotdog als hoofdgerecht.

Eetoverzicht Viv wk27 7

En ja, voor tijdens de voorstelling haalden we nog even een bakje thee/koffie met wat lekkers erbij, om het 3-gangenmenu compleet te maken. Die chocolade karamel fudge die je hierboven ziet: GODDELIJK. Als ik die toch eens na kon maken… Het andere was trouwen strawberry cheesecake, ook heel lekker.

Eetoverzicht Viv wk27 8

Zaterdag

Gisteren stond bij mij weer in het teken van Deventer op Stelten, ik was namelijk de hele dag op pad met mijn moeder en twee van haar vriendinnen. We eindigden op het terras rond een uur of 5, en dan is het dus tijd voor een wijntje met uiteraard iets lekkers erbij. Wederom nacho’s en een bittergarnituur. Ik at er genoeg van dus dit bleek achteraf mijn avondeten te zijn geweest. Prima!

Vandaag zetten we de zomer lekker voort. Vanmiddag wordt het hopelijk een bezoekje aan de zon en vanavond denk ik dat ik wel kook. Heb nog zoveel in mijn koelkast liggen; zonde om dat niet op te maken. Waarschijnlijk couscous salade, lekker makkelijk om alles in te verwerken wat op moet :-)

Fijne zondag!

Join the Conversation

  1. Evelien says:

    Welk restaurant was je geweest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close