Viv’s Eetoverzicht #32-2020

Nou, laat ik het er gelijk maar even ingooien; ik had een bijzónder slechte start van mijn eetweek. En dan niet dat ik slecht en ongezond heb gegeten, maar dat het avondeten eigenlijk gewoon niet goed gelukt was. Jammer joh. Boodschappen heb ik pas laat in de week gedaan dus eigenlijk ben ik gewoon pas op donderdagavond gaan nadenken wat we voor de rest van de week wilden eten. Toen gelijk maar iets verder vooruit gepland, en alles in huis gehaald. Hoe dan ook, zondag ging het niet helemaal lekker, maandag was eigenlijk een nog slechter verhaal en dinsdag at ik hetzelfde als maandag. Dus, zullen we gewoon afspreken dat je vanaf woensdag begint met lezen?

Eetoverzicht week32 1

Zondag

Ja dit bordje ziet er inderdaad best oké uit, en het was ook lekker moet ik zeggen. Het zijn durums gevuld met een tomatenquinoa, avocadospread, gebakken champignons en citroenyoghurt. Máár… ik ben behoorlijk druk met dit gerechtje geweest (was voor OMF) en het kwam totaal niet uit de verf op de foto. De bedoeling was het dat de durums overdadig gevuld zouden zijn met de quinoa, en dat je verder alle ingrediënten er ook in zag zitten. Lukte niet, vier keer opnieuw geprobeerd en uiteindelijk werden de durums met steeds minder gevuld om ze nog op te kunnen rollen. It’s a NO, besloot ik.

Eetoverzicht week32 2

Maandag + Dinsdag

Dinsdag was het niet zozeer een kwestie van presentatie, maar ging het even mis bij de smaak. Ik had namelijk het idee om flink wat restjes op te maken. En omdat we nog een aardige hoeveelheid verse spinazie hadden, + Parmezaan, besloot ik daar een pesto van te maken. Aangevuld met olijfolie, peper, zout, knoflook, pecannoten en een rijpe avocado. Klinkt wel oké, zou je denken. Ik denk dat het bij de verhoudingen gewoon een beetje mis is gegaan want de pesto samen met wat pasta, broccoli en zongedroogde tomaatjes zorgde voor een teleurstellend resultaat. Redelijk smakeloos. Boe-hoe.

Dinsdag moest ik twee lessen overnemen bij de Barbell Club en omdat ik zoveel van de pasta over had, én omdat ik moest haasten, besloot ik wat van de pasta maar in een bakkie te doen zodat ik over het avondeten niet meer hoefde na te denken.

Eetoverzicht week32 3

Woensdag

Woensdag was ik er weer. Ik maakte een bowl van zilvervliesrijst gemengd met chilisaus en sesamolie. De toppings bestonden uit gerookte kip, mango, radijsjes, komkommer, gebakken uitjes en zwarte sesam.

Eetoverzicht week32 4

Donderdag

Je kunt niet goed zien wat er allemaal in zit, maar ik maakte donderdag een rijstsalade. Eentje die we wel eens eerder hebben gegeten en die in al zijn simpelheid erg lekker is. Het is rijst met geraspte courgette, geitenkaas, citroenolijfolie, peper, zout, rucola en granaatappelpitjes. Lekker fris voor een warme dag.

Eetoverzicht week32 5

Vrijdag

Ik maakte een hele lekkere tosti van Turks brood. Maak ik overigens niet snel, een tosti. Maar een variant met Turks brood is ideaal vind ik. Erg lekker maar je maakt er ook een boel tegelijk.

Eetoverzicht week32 6

Zaterdag

Ik maakte gisteren een salade op basis van couscous en flink gebakken pompoen. Aangevuld met geitenkaas, rucola, pecannoten en een dressing.

De komende dagen zijn al gepland en daar heb ik de boodschappen al voor in huis. De rest van de week moet ik nog even rond maken.

Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close