Viv’s Eetoverzicht week 14/2019

Momenteel is de situatie zo dat ik net wat teveel boodschappen in huis haal voor de hele week. Ik had het er gisteren nog met vrienden over dat het zo lekker kan zijn om alvast voor de hele week boodschappen in huis te halen (zij hebben het ook ontdekt). Het scheelt je tijd én geld. Maar de afgelopen week heb ik dus net iets te royaal ingeschat en dat komt mede doordat ik niet altijd bedenk dat we soms wel twee dagen van iets kunnen eten. Nu probeer ik natuurlijk ook altijd nieuwe dingen te maken zodat het voor jullie ook inspiratie biedt, en ik kan soms ook wel iets invriezen.. Maar de realiteit is nou eenmaal dat we dat invriezen vergeten, of dat het wel goed uitkomt om de volgende dag niet te hoeven koken. Iets met een druk leven zeg maar :-)

In ieder geval, dat wat we aten was lekker. En ik vind het heerlijk dat we weer richting mooie zonnige dagen gaan waarbij mijn liefde voor salades perfect uitkomt. Dat weet je wat je de komende tijd kunt verwachten ;-)

Eetoverzicht Vivian week 14 1

Zondag

Tobias zat vorige week zondag nog in Madrid en ik had de dag ervoor een pastaschotel gemaakt voor OMF. Als je alleen bent dan grijp je toch nog wat makkelijker naar wat je nog hebt (ik in ieder geval) en dus at ik dit zaterdag- en zondagavond. Superlekker overigens en het recept komt binnenkort online.

Eetoverzicht Vivian week 14 2

Maandag

Een all time favorite hier hoor! Pizza uit de pan. Snel gemaakt (letterlijk maar 5 minuten) en superlekker. Ik at er eentje voor het trainen en nog één erna. Belegd met tomatenblokjes, geitenkaas, rucola en avocado.

Eetoverzicht Vivian week 14 3

Dinsdag

Ik maakte dinsdag een aubergineschotel. Dat heb ik een tijdje terug ontdekt en zo af en toe maak ik een schaal. Veel aubergine, tomatenblokjes, kruiden, mozzarella en een paar losgeklopte eieren.

Eetoverzicht Vivian week 14 4

Woensdag

Eigenlijk had ik dinsdagavond nog een couscoussalade moeten maken voor de woensdagavond, maar ik had er geen zin meer in. Van de aubergineschotel was nog genoeg over voor 1 persoon dus dat at Tobias, ik haalde een salade.

Eetoverzicht Vivian week 14 5

Donderdag

En dus verschoof de couscoussalade naar donderdag. Zoals ik hem vaker maak; met citroen, komkommer, paprika en feta.

Eetoverzicht Vivian week 14 6

Vrijdag

Ik ben vrijdagmiddag naar Breda gereden voor de sample sale van mijn oude werkgever; Penn&Ink N.Y. Mijn moeder zag ik daar en ik sloot ’s avonds bij mijn ouders aan om te eten. Ik vergat eer bijna een foto van te maken maar mijn moeder had van alles gemaakt. Ik at twee visjes, wat salade met tonijn en wat patatjes.

Eetoverzicht Vivian week 14 7

Zaterdag

Gisterochtend had ik een wedstrijd maar ik was eerder thuis dan verwacht. En ik had nog op de planning staan om een recept voor OMF te maken dus dat kwam goed uit, gistermiddag ging ik nog even aan de slag. Was direct mijn avondeten; een kom maaltijdsoep.

Momenteel zit ik heerlijk in de zon en wat we vanavond gaan eten, daar heb ik nog niet over nagedacht. We zien het wel, eerst van deze lekkere dag genieten.

Fijne zondag!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close