Viv’s Eetoverzicht #32-2022

Ik zie mijn foto’s nu terug en kan wel concluderen dat het de afgelopen week best wel een pizza en pasta week was. Moet ook toegeven dat het een kléin beetje een zootje ongeregeld was wat betreft onze eetplanning. Want ik besloot het allemaal even aan te kijken. We hadden afgelopen weekend namelijk nog meer dan genoeg in huis voor de eerstkomende dagen wat betreft het avondeten en onze vriezers lagen ook echt vol. Ik had geen idee meer wat er allemaal nog in lag dus ik besloot die eerst maar eens leeg te trekken voordat ik weer nieuwe boodschappen in huis haalde. Tel daar een aardig volle voorraad- en koelkast bij op en dan heb je zomaar een week dat je bijna geen boodschappen doet. Het was dus een soort left-over week, de afgelopen week. Met hier en daar een gepland gerecht, een kliekje en een hap buiten de deur.

Eetoverzicht Vivian week32 1

Zondag

Zondag wandelden we na een verjaardag langs de supermarkt voor een paar dingen die we nodig hadden. Ik zou gaan koken maar we hadden ook nog allerlei dingen in huis waardoor het zondag eigenlijk een soort snack-diner werd. Want we aten niet alleen deze 4-kazen pizza, maar ook een quiche lorraine, port salut, hamrolletjes en meer van dat soort dingen.

Eetoverzicht Vivian week32 2

Maandag

Ja! Een favoriet van me, deze bloemkoolsalade van Ottolenghi. Superlekker van smaak door de dressing die bestaat uit onder andere mosterd, dille en knoflook. En zo’n bordje is dus ook gewoon nog heel gezond.

Eetoverzicht Vivian week32 3

Dinsdag

Deze heb je laatst ook voorbij zien komen en die beviel bijzonder goed. Zo goed dat ik het recept weer inplande voor de afgelopen week. Het is een wrap met gebakken ui en tomaat, met cottage cheese, spinazie, komkommer en falafel. Nu zijn we hier in huis sowieso wel gek op falafel dus vaak als dit in een gerecht zit, dan is het wel wat voor ons. Lekkere lichte hap dit.

Eetoverzicht Vivian week32 4

Woensdag

De vriezer leegtrekken betekent bij ons zelfgemaakte hapjes voor Louie opmaken, diepvriesgroenten verwerken in gerechten maar óók een zak zelfgemaakte bolognesesaus tegenkomen. Die planden we dus in voor de woensdag, een pasta bolognese. We kookten er alleen deze vlinderpasta bij.

Eetoverzicht Vivian week32 5

Donderdag

Ik kwam allerlei dingen tegen die op moesten, en die ook prima bij elkaar in 1 gerecht gestopt konden worden. Dit is namelijk een salade met broccoli, courgette, tonijn en pesto. En basilicum  uit eigen tuin, laten we die vooral niet vergeten.

Eetoverzicht Vivian week32 6

Vrijdag

Ik vond dus ook nog een grote zak met onze simpele pasta. Met gebakken ham en cherrytomaatjes. Eeuwig zonde om die weg te doen natuurlijk en dat hoefde ook helemaal niet dus die planden we in voor de vrijdag. Zo, ook weer geregeld! Ziet er alleen niet heel fraai uit, op dit bordje. Lekker was het wel gelukkig :-)

Eetoverzicht Vivian week32 7

Zaterdag

Wij besloten er met z’n drieën even lekker op uit te gaan met dit mooie zomerweer. Aan het einde van de middag zaten we bij een pizzaria hier in Deventer en ik bestelde daar eens geen pizza, maar deze lekkere ravioli met ricotta en spinazie in tomatensaus.

Voor de komende week wordt het anders. Ik heb vrijdag alle boodschappen al in huis gehaald tijdens een boodschappentourtje in Apeldoorn (ik ga altijd graag naar andere supermarkten). Voordat ik deed maakte ik natuurlijk een planning en die zit vol met salades. Volgens mij wel lekker met het weer dat nog wel even aanhoudt.

Fijne zondag!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close