Week van OMF #32-2022

Laat ik maar direct met de deur in huis vallen: ik had de eerste Week van OMF na de vakantie een stuk vrolijker willen starten maar helaas mag het niet zo fijn. Vorige week maandag hebben wij onze allerliefste hond Senna moeten laten inslapen. Dat heeft nogal impact zoals je je wellicht kunt voorstellen en ik was er de hele week van slag door. Het ging met ups & downs en vooral de momenten thuis waren alles behalve leuk. Gelukkig waren er ook positieve dingen. We genoten van het mooie weer, ik pakte mijn studie weer op na de vakantie én ik verhuisde naar mijn nieuwe werkplek bij Hashtag Workmode.

IMG 1308

Maandag

Zoals ik net al zei begon de week alles behalve leuk. Maandagochtend waren we al direct met Senna bij de dierenarts en de rest van de dag waren Tim en ik thuis. Ik probeerde mijn zinnen maar een beetje te verzetten met verhuizen. Er moeten nog altijd behoorlijk wat spullen van mijn oude kantoor naar huis en ik begon met het inruimen van de propskast boven, de kast waarin ik al mijn fotografiespullen bewaar.

IMG 1309

Alles uiteraard netjes en overzichtelijk gelabeld.

IMG 1313

De laatste kruidenpotjes die ik had besteld kwamen ook binnen. Dus ik heb direct de kruidenlade ook maar afgemaakt.

IMG 1315

Omdat de studiepunten zichzelf niet binnenslepen pakte ik maandagavond ook mijn studieboeken er weer bij. Nog redelijk low key hoor. Mijn hoofd stond er nog niet echt naar om keihard te buffelen maar het begin was weer gemaakt.

IMG 1319

Dinsdag

Dinsdag dan toch weer aan de slag! Ik verhuisde mijn computer van mijn oude kantoor naar mijn nieuwe werkplek bij Hashtag Workmode in Apeldoorn. Midden in het centrum van de stad. Het is een co-working space, dus de hele week zie je andere mensen. Ik heb er een vaste plek. Tot nu toe vind ik het ideaal!

IMG 1321

Ook fijn: er is een meeting room op de locatie dus die reserveerde ik een uurtje aan het einde van de ochtend om mijn wekelijkse meeting met collega Wies te doen.

IMG 1326

Je zou bijna vergeten dat ik begin juli naar Zuid-Tirol ben geweest op persreis, maar door corona, vakantie en de zorgen om Senna bleef het uitwerken van alle tips veel te lang liggen. Dinsdagmiddag kwam ik er eindelijk aan toe. Aankomende woensdag vind je de eerste post met al mijn tips voor de regio.

IMG 1331

Woensdag

Yes, ook in Apeldoorn was het op en top zomer. Mijn eerste ‘mamadag’ weer na de vakantie en aangezien ik nul zin had om op pad te gaan, besloot ik het in de tuin maar gezellig te maken. Zwembadje, ligbed, LEGO naar buiten, parasol op. Niets meer aan doen. De jongens hebben zich uren vermaakt.

IMG 1334

In huis was alles hermetisch afgesloten en dat resulteerde in heerlijk koele woon- en slaapkamers.

IMG 1335

Vic was ’s middags aan het afkoelen met de iPad op schoot, Cody lag in bed dus ik pakte mijn studieboeken er even bij.

IMG 1339

“Ik heb echt niet de laatste chips uit het bakje gepakt mama” – hahaha.

IMG 1347

Die studie, ja… ik dook er weer vól in deze week. Zo fijn om daar weer energie van te krijgen en aan te besteden.

IMG 1383

Donderdag

Donderdagochtend bracht ik Vic naar de vakantie BSO, deed thuis even iets voor een campagne en daarna stapte ik op de fiets naar Hashtag Workmode waar ik de rest van de dag (in airco!) achter de pc zat. Prima werkdagje.

F314C2C5 A863 4F71 824C 96E590308077

Vrijdag

Mijn dag stond vrijdag voornamelijk in het teken van verhuizen. Ik maakte foto’s voor diverse advertenties op Marktplaats en verhuisde vrijwel alle keukenspullen van kantoor naar huis.

IMG 1413

Gelukkig is het me gelukt om twee keukens samen te voegen tot een! Het was even een flinke klus, maar alles is netjes en overzichtelijk opgeborgen.

IMG 1431

Weekend

Het weekend deden we rustig aan. Zwemles van Vic, we aten bij mijn ouders, ik ging gisterochtend wandelen met mijn moeder en de rest van de zondag spendeerden we op Bussloo. Heerlijk afkoelen in het water.

Aankomende week werk ik twee dagen vanuit huis, dan duik ik de keuken in voor klanten en septemberrecepten. Het is bovendien de laatste week van de zomervakantie van Vic dus ik denk dat we nog even wat leuke dingen gaan doen voordat het schoolritme weer moet worden opgepakt.

Fijne week! x

Join the Conversation

  1. Shevan says:

    Heel veel sterkte de komende tijd..!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close