Week van OMF #11-2019 | Onze dreumes is jarig!

Wat een rumoerige week hebben wij achter de rug. Als ik zo terugkijk in mijn foto’s dan zie ik dat ik ook belachelijk weinig foto’s heb gemaakt. Maar echt heel weinig. En het gros dat op de foto staat is eten, haha. Maar goed, de week begon met nog een dagje vrij, dinsdag werkte ik voor de verandering op kantoor en vrijdag zat de dag zó vol dat ik compleet gaar thuis kwam. Als klap op de vuurpijl vierden we gisteren Vic zijn tweede verjaardag. Hoera!

foto5 2

Maandag

Na het ontbijt vertrokken we vanuit CenterParcs naar huis. Voor de lunch probeerden we de vegetarische snacks van Mora. ERG lekker, zeer onder de indruk. De rest van de dag waren we bezig met het schoonmaken van het huis en genoten we nog even van onze extra vrije dag.

foto4 2

Dinsdag

Ik had een dagje geruild met de gastouders dus dinsdag kon ik werken op kantoor. Begin van de middag reed ik naar Amsterdam waar ik samen met Willemijn (de uitgever van mijn boeken) een Afternoon Tea had bij het Waldorf Astoria.

foto3 2

Kijk nou wat een plaatje die etagère weer was! Zóveel lekkerdere dingen. De patissier van het hotel maakt echt kunstwerkjes.

foto2 2

Het hotel zelf is ook echt prachtig, met name de tuin. De bomen waren nog mooi verlicht.

foto12 2

Woensdag

Wat een pokke weer was het afgelopen week hè? Op mamadag hadden we (of in ieder geval ik, haha) dan ook totaal geen zin om de deur uit te gaan. Lekker relaxen op de bank met een filmpje dus. Net zo gezellig!

foto11 2

Al wilde Vic later toch ook wel een boek lezen, haha.

foto10 2

Donderdag

Donderdag weer op naar kantoor! Omdat ik er de hele dag zou zijn, nam ik Senna lekker mee. Die mega hond van ons installeerde zich op een piepklein kleedje, haha. Typisch ook. Super groot kussen voor haar neergelegd op kantoor, ze heeft er nog geen een keer op gelegen. Grr.

foto9 2

Vrijdag

Vrijdag was een volle dag! Ik had een afspraak in Utrecht die uiteindelijk van 10.00 – 13.30u duurde. Ik was iets vroeger dus dronk nog even koffie bij Anne & Max en bereidde vast het eetoverzicht voor.

foto8 2

Tijdens het laatste deel van de afspraak lunchten we bij De Rechtbank. Ik ging voor de pompoensoep, in het kader van de week zonder vlees.

foto1 2

Daarna richting kantoor waar Viv en ik een brainstorm gepland hadden. Ik zou ’s avonds gaan trainen maar had uiteindelijk echt geen puf en zin meer. Lekker douchen en kloffie aan dus.

foto7 2

Weekend

Zaterdag begon ik met de voorbereidingen voor Vic zijn traktatie en feestje gisteren. We vierden het allemaal maar klein hoor. Als traktatie naar de gastouder vandaag krijgt hij ‘frietjes’ van bananenbrood mee met een witte marshmallow als dot mayonaise. Ik bestelde deze zakjes trouwens via BOL.

foto6 2

Ook bakte ik twee taarten: monchou (mijn fave!) en appeltaart met stroopwafels.

foto14 2

Huis versierd, tipi opgezet voor de kindjes die kwamen spelen; feestelijk zo toch?

foto15 2

Hoewel het niet zo lijkt was Vic SUPER blij met de fiets die hij van opa en oma kreeg. Het liefst had hij er de hele middag op gezeten, haha.

foto13 2

Mijn schoonzusje en Nanda bleven eten, Tim stapte de auto in richting Parijs en ik maakte nadat de visite weer weg was nog even Vic zijn traktatie af. Toen ook Lot en Nanda de deur uit waren zoog ik drie kilo chips van de vloer, haalde ik de slingers weg, stopte ik een wasje in de wasmachine en maakte ik dit weekoverzicht af. Wat een gezellige dag was het!

Op dit moment zit Tim voor zijn werk in Parijs dus vandaag sta ik er even alleen voor. Ik moet met Vic naar het consultatiebureau en verder film ik voor het eerst mijn kookvideo’s op kantoor! Morgen is Tim vrij en hebben wij datedag vanaf ’s middags tot ’s avonds laat. Donderdag ga ik uit eten met Nanda en vrijdag is de eerste OMF Vrijmibo. Genoeg te doen dus, het belooft een leuke week te worden!

Fijne week! x

Join the Conversation

  1. Vivian says:

    Gefeliciteerd met Vic, twee jaar alweer! Wat vliegt de tijd hè.
    We hebben gisteren ook de verjaardag van ons zoontje gevierd (drie geworden vandaag). Leuke traktatie! Ga ik (hopelijk) onthouden voor volgend jaar :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close