Week van OMF #8-2021

Wat een héérlijk lenteweer was het afgelopen week. Zalig dat de achterdeur weer de hele dag open kon en de tuin weer, min of meer, een verlengde werd van de woonkamer. Ook op werkdagen dat ik achter de pc zat vond ik het heerlijk om de zon te zien schijnen. Heel veel buiten ben ik alleen niet geweest deze week, ik heb een behoorlijk gevulde week achter de rug namelijk. De week startte met de opnames (coronaproof) van iets heel leuks waarover ik heel snel meer vertel. Dinsdag stond ik de ochtend in de keuken en had ik ’s middags twee meetings. Vic bleef op mijn mamadag onverwachts bij opa en oma spelen waardoor ik tijdens Cody zijn slaapje heerlijk in de tuin kon werken en op de andere dagen zat ik achter mijn pc op kantoor of was ik aan het studeren. Het was een productieve week!

IMG 0067

Maandag

Om 10.00u zouden er mensen op de stoep staan dus voor die tijd ging ik nog gauw even aan de slag. Ik editte een video die ik voor YouTube had opgenomen.

IMG 0069

En er kwam lekkere foodpost binnen van Hands Off My Chocolate: ze hebben een vegan salted-caramel reep gemaakt. Ben heel benieuwd, ik heb namelijk nog niet geproefd.

IMG 0075

Mijn kantoor werd maandag compléét omgebouwd tot filmstudio. We filmden voor een súper toffe campagne: ik ben namelijk jurylid van het allereerste NK Tosti bouwen van Aldi! Check de website voor meer details en om mee te doen.

IMG 0077

Jullie hebben vast het nieuws wel gehoord dat bamboe-servies voor kinderen niet langer meer veilig is? Dikke baal dus, want ook mijn halve servies kon weg. Van Liewood bestelde ik siliconen bordjes en bekers als vervanging. Zo dol op dit merk!

IMG 0081

Ik was echt kapót na vrijwel de hele dag filmen dus ik besloot een groot deel van mijn studietijd ’s avonds in bed door te brengen. Zo handig dat alles gedigitaliseerd is, zo kon ik met alleen mijn zoutlampje aan een proeftentamen maken.

IMG 0084

Dinsdag

De dag begon dinsdag in de keuken en daardoor had ik een heerlijke lunch tussen de middag. Ik maakte de rest van de dag op kantoor eigenlijk geen foto’s. Ik was veel aan het typen en had ’s middags twee meetings.

IMG 0092

Vics eerste verjaardagcadeautje dat ik had besteld kwam binnen en OMG, het is echt geweldig. Het is een ‘galaxy projector‘, een soort lampje dat een sterrenhemel in verschillende kleuren kan projecteren en letterlijk de héle kamer is dan zo verlicht. Dit wil je toch zelf ook?! Ik wil hem eigenlijk ook voor Cody’s slaapkamer en voor ons in de woonkamer hahaha. Zo rustgevend en mooi. Ik moet me ook echt inhouden om het niet nu al te geven.

IMG 0094

Woensdag

Vic had voor Kerst een grote fiets gekregen maar hij kan nog niet helemaal wennen aan fietsen zonder zijwieltjes, hij vindt het oprecht een beetje eng. Nieuwe zijwieltjes besteld dus en aangezien ik het nog nooit had gedaan, dacht ik dat ik die wel eens kon monteren. Spoiler alert: hartstikke gelukt!

IMG 0096

Aan het eind van de ochtend reed ik even naar mijn ouders en Vic bleef daar onverwacht de rest van de dag spelen. Ik nam het er ’s middags dus even van en ging lekker buiten in de zon aan het werk terwijl Cody in bed lag.

IMG 0113

Woensdagavond kroop ik weer in mijn studieboeken en deed ik een proeftentamen. Hopelijk gaat het aankomende vrijdag tijdens het échte examen ook zo.

IMG 0114

Donderdag

Ik had een offday donderdag. Ik zat niet lekker in mijn vel, moest (voor mijn gevoel) voor de 100ste keer deze maand de huisarts bellen… gewoon bleh! Mijn oren zaten tot overmaat van ramp ook nog dicht en ik functioneer op de een of andere manier dan heel slecht, ik kan me zo slecht concentreren dan.

IMG 0115

Over mijn lunch had ik echter niets te klagen en ik werkte, weliswaar met een beetje moeite, gewoon mijn to do-lijst af voor de dag.

IMG 0119

Aan het eind van de middag wipte ik langs de huisarts om mijn oren uit te laten spuiten. Wat heerlijk is het gevoel daarna altijd!

IMG 0120

Vrijdag

Internet lag er thuis uit dus ik ging na het wegbrengen van de kindjes door naar kantoor om daar even te studeren.

IMG 0130

Tim appte halverwege de ochtend dat alles weer werkte thuis dus ’s middags leerde ik thuis voor mijn examen. Vind ik toch fijner dan op kantoor.

IMG 0132

’s Avonds maakte ik EINDELIJK weer eens tijd om te diamond painten.

IMG 0180

Weekend

Dit weekend maakte ik maar weinig foto’s. We waren zaterdag veel buiten te vinden en maakten de zandbak helemaal schoon zodat deze, als het echt weer langere tijd mooi weer is, gevuld kan worden met schoon zand. Gisteren was een chilldag.

Vandaag is Vic zijn allereerste (wen)ochtend op de basisschool. Man, ongelofelijk dat hij bijna vier is toch… Ik had mezelf de middag vrijgegeven om lekker met hem te kunnen zijn en zijn verhalen te horen, maar helaas zit ik het grootste deel van de middag in het ziekenhuis voor mijn knieblessure – grr. Ze gaan een foto maken en aansluitend heb ik direct een afspraak met de orthopeed, ben heel benieuwd. Gelukkig is Tim lekker thuis en ik kan Vic wel gewoon wegbrengen en ophalen naar/van school. Mijn oudste kind naar school, ik vind het nogal wat.

De week bestaat verder naast werk voornamelijk uit studeren. Aanstaande vrijdag is mijn eerste examen (ook al zó snel gegaan) en er staat een deadline voor een ander vak. Nog even buffelen dus deze week, maar gelukkig ga ik direct  na het examen vrijdag een weekendje naar Zeeland met Nanda. Can’t wait – zó veel zin in en ook zo aan toe. We hebben een huisje OP het strand geboekt. Gelukkig vliegen de weken voorbij dus is het ook vast zo vrijdag, haha.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close